Şimdi Ara

Turknet işkencesi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır bağlanmayan internet.
    Yeni abone olacaklar inşallah benim gibi bir hataya düşmezler.
    Eğer abonelikte en ufak bir aksaklık olursa en az 1 ay beklersiniz.
    20 günden fazla internet aktivasyonu bekledim.
    İnternet aktivasyonu yaptılar ama internet yok 1 haftadır da internet arızası için bekliyorum. Ne gelen var ne giden.
    Başka firmaya geçmeyi düşündüm ama bugün yarın gelir diye bekleye bekleye 1 ayı doldurduk. Bedava kullanımım bitince en ufak bir sorun yaratırsa başka firmaya geçeceğim.Saha ekipleri kendi adamları olmadığından Türk Telekoma muhtaç şekilde çalışıyorlar onun için de 1 ay bekletiyorlar.

• Aynı durumdayım port için bekliyorum
  • uykusuzkoala U kullanıcısına yanıt
    Bana port mort hiçbir şey söylemediler. 1 haftadır arıza çözümünü bekliyorum.
  • adanali741 A kullanıcısına yanıt
    Ben de zar zor öğrendim. Btkya şikayetten sonra port demeye başladılar, yoksa hâla aktivasyon aktivasyon diyeceklerdi.
    Bende aktivasyon yapılmış. Modem kurulumuna da geldi yaptı. ama DSL ışığı yanmıyor. Bende de port sorunu olabilir mi ?
  • adanali741 A kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız işte her şey hazır, alt tarafı bir sinyal verecekler uzattıkça uzatıyorlar
  • Benimde 24 gün oldu hala bağlamadılar. Bağlama 6 işgünü aktivasyon 48 saat derken 24 gün oldu hala tık yok. evrakta herhangi bir eksik yok port a sorun yok. Kablo modeme kadar bağlı.
  • RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TÜRKNETTEN UZAK DURUN
  • Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmıştır. Kurulum sırasında sinyal alınmaması üzerine arıza kaydınızı oluşturarak ekiplere ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. Önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Gün içerisinde sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz.
    Merhaba, internet başvurunuzu yaptığımızda port dolu hatası aldık. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçerek portun boşaltılmasını talep etti. Gelişme olduğunda size bilgi vereceğiz.
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, numaranızı aldık. Bugün internet başvurunuzu yaptık. En kısa süre içerisinde hizmetiniz aktif edilecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.