Şimdi Ara

TurkNET İSTANBUL Saat 19:00 ile 00:00 arası PİNG ve DW SORUNU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
5.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    YAPA'da TT'nin sadece bakır kablo altyapısını kullanıyorlar, santralleri Turk.net'in kendi santralleri oluyor. VAE'de ise TT'nin santralini kullanıyorlar. Hani TT şebekesinde de mutlaka yoğunluk var ama sizin sorununuz daha çok Turk.nent kaynaklı.
  • Sorunun VAE yada YAPA ile alakası yok. Benim VAE ve bende de aynı sorun mevcut. Sıkıntı daha çok TurkNet bünyesinde bence.
  • speedtest sonuçlarında pingim 6ms den yukarı çıkmazken son 1 haftadır ping 60ms den aşağı düşmüyor , an itibariylede ölçtüm 71 çıktı
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Farkındayım , fakat bakır kablo altyapısının da artık yetersiz kaldığına inanıyorum . Sürekli hızlar artıor fakat altyapı aynı kalıyor , biz de aynı kalan ve zamanla performans kaybı veren bakır kablolardan performans bekliyoruz . Şebeke tarafında türknetin kesinlikle bir eksiği var , zaten akşam saatlerinmde ping artışında tracert attığım zaman hop yapılan noktaların değiştiğini bu yüzden gecikme olduğunu görüyorum .
  • ahmet1040 A kullanıcısına yanıt
    TurkNET  İSTANBUL Saat 19:00 ile 00:00 arası PİNG ve DW SORUNU

vdsl 75 mb aylık 80 tl veriyorum
  • K.PAŞALI kullanıcısına yanıt
    yalakmı bence siz evden çıkmaya çıkmaya kafayı yemişsiniz hahahahaha
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    işini iyi yapan firmalara sallamak sizin yararınıza olmaz oturduğunuz yerde altyapı yok beğenmiyorsanız iptal ettirin türk telekoma geri dönün aylık 300 liraya 5 mbs internet alın hahahaha
  • hepson H kullanıcısına yanıt
    Altyapı problemi falan yok. Karşı komşum benimle aynı paketi TTNet altyapısından, Superonline firmasından alıyor ve sıfır sıkıntı ile kullanıyor.

Sorun yaşadığın zaman seni de görürüm. Yaptığımız şeyin işini yapan firmaya sallamak değil de işini yapmayı beceremeyen beceriksiz bir firmayı ifşa etmek olduğunu anlama kapasitesine sahip olana kadar insanlarla tartışma bence. Rezil oluyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    geç ttnete durmak zorunda değilsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Muhtemelen kapasite yetersizliği var turknet bunun hakkında açıklama yapmıştı sanırım ama zamanla düzelecektir tracert ile pingin hangi noktalarda yükseldiğini öğrenebilirsiniz
    Tracert ne kadar güvenilir tartışılır.

Benim fransadan sonra 30ms alıyor gibi gözüküyordu modemi bi resledim ip değişsin diye ve oradaki 30 MS yok oldu. Fortnite için konuşursak arkadaş ile aynı odada oynuyoruz bende fiber superonline onun vdsl superonline o 60 Ping ben 98 falandım.

Tracert nasıl çalışıyor emin olamıyorum. Modem resten sonra geri 40-50 Ping değerlerime geri döndüm. Güya Fransa’dan sonra 30ms alıyordu. Çok acayip.

• quote:

Orijinalden alıntı: hepson

yalakmı bence siz evden çıkmaya çıkmaya kafayı yemişsiniz hahahahaha
    Tam bir yalaksın senin kadar düşük zekayı uzun süredir forumda görmüyordum. Bu arada üstün zeka senin 80 TL verip kullandığın internet hızını ben 1 senedir 65 TL ye kullanıyorum. Turknet seni çok sevmiş belli artık nasıl seviyorsa kafa gitmiş. Ne demişler deveye diken senin gibileri seven yaranır.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bir çalışma gerçekleştirdik. Ataköy bölgesi başta olmak üzere diğer bölgelerimizde bir iyileşme söz konusu. Eğer bu akşam tekrar sorun yaşarsanız bana PM üzerinden bölgenizi belirterek tekrar bir trace testi yapıp atmanızı rica edeceğim. Bu konuya çok önem veriyoruz ve hizmetlerinizi stabil hale getirebilmek için tüm ekiplerimizle çalışma gerçekleştiriyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Selamlar, bir çalışma gerçekleştirdik. Ataköy bölgesi başta olmak üzere diğer bölgelerimizde bir iyileşme söz konusu. Eğer bu akşam tekrar sorun yaşarsanız bana PM üzerinden bölgenizi belirterek tekrar bir trace testi yapıp atmanızı rica edeceğim. Bu konuya çok önem veriyoruz ve hizmetlerinizi stabil hale getirebilmek için tüm ekiplerimizle çalışma gerçekleştiriyoruz. Anlayışınız için teşekkürler.
    Sorun devam ediyor. trace testi attım.
    ne iyileştirmesi şu an test yaptım ping 136 ms d.wload 5,82 çıktı VDSL aboneliğimde kandırmayın insanları yer ist.-bakırköy
    Özelden tracert ve ping testi attım , sorun devam ediyor . Santral Topkapı altyapı kullanım şekli YAPA .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan341

ne iyileştirmesi şu an test yaptım ping 136 ms d.wload 5,82 çıktı VDSL aboneliğimde kandırmayın insanları yer ist.-bakırköy
    ben de bakırköydeyim, son 2 haftadır hız ve ping rezalet zaten. online oyun oynayamaz oldum. dünden beri de 1-2 dakikada bir kopma sorunu başladı. 120 saniye internet var, sonra modem yeni IP alana kadar 40 saniye internet yok ve bu döngü sonsuza gidiyor. yarın ilk işim telekom'a geri dönmek. sende fazla bile kaldım turknet bana eyvallah.
  • bende devam ediyor güngörende oturuyorum ama bahçelievler telekoma bağlıyım
  • Yer Bağcılar / İstanbul

akşam saatlerindeki hız düşüklüğü ve pink yüksekliği halen devam ediyor.

75/4 olan hızım akşam 19 dan sonra hız 0,5 mbit ile 7-8 mbit e düşüyor
  • Yer güngören/ saat 20.00/ 01.00 / arası ping 100/ 110 arası hız 2.2.5 arası degişen bir şey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.