|
Bildirim
|
Edit : Anladığım kadarıyla çanakkale de ikamet ediyorsunuz. Ben başlığa koca koca harfler ile istanbul yazdım. |
Komik adamsın vesselam. Bir yıldan fazla oldu, aynı şikayeti yapmıştım ve ilk akk kalktığında bir sürü insanda aynı sorun vardı. Şimdi bu mesajında samimi isen bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen çözülmeyen bu problemin tahmini çözüm süresini benimle ve forumla paylaşır mısın ? Ha bi de nolur alakasız cevaplar verme. Sadece tahmini çözüm bulma süresini yaz cevap vereceksen.
|
Üslup kimin dağ başı ile alakası olduğunu gösteriyor.
|
Turknet kadar aciz, sorumsuz bir firma daha yok. Bunca zamana rağmen en ufak bir düzelme yok. Zaten saat 10'da eve geliyorum, karşımda böyle rezil bir internet beni bekliyor. Milleniacom'a geçmeye karar verdim, TurkNet umarım yerin dibine batar. |
Sorunun kaynağı nedir onu açıklayın en azından ? 1 ay olacak neredeyse sorunu çözmek bu kadar zor mu ? Bir çok kişiyi mağdur etmeye hakkınız var mı ? İnsanlar %70 den fazla işten gelip kullanmaya başlıyor interneti o saatlerde de kullanmak imkansız. Fatura keserken de bunu göz önüne alacak mısınız ?
|
Ve an itibariyle yine yüksek ping ve düşük bağlantı hızı başladı. Hiçbir açıklama veya düzenleme yapılmıyor. Sanırım türk.net bağlantımı iptal ettirmek zorunda kalacağım.
Neredeyse 1 aydır her gece aynı problem, bu vurdumduymazlığa daha katlanamam. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 21 Ocak 2019; 21:43:3 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:48:34 > |
|
|
|
|