Şimdi Ara

TurkNET İSTANBUL Saat 19:00 ile 00:00 arası PİNG ve DW SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
5.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 15 gündür akşam 7 ile gece 12 arası internet kullanılmaz bir hale geliyor. Ping uçuyor ve dw rezil bir hale geliyor. Destek kaydı oluşturuyoruz sorunu kabul ediyorlar düzeltmek için bir şey yapmıyorlar 12 günlük arıza kaydı var en son 1 hafta önce cevap yazdılar. Karşınızda kimseyi bulamıyorsunuz boktan bir firmanın boktan bir hizmeti ne yazık ki her geçen günde daha beter oluyor. Turknete geçecek arkadaşlara duyurulur.

• Komik adamsın vesselam. Bir yıldan fazla oldu, aynı şikayeti yapmıştım ve ilk akk kalktığında bir sürü insanda aynı sorun vardı. Şimdi bu mesajında samimi isen bir yıldan fazla zaman geçmesine rağmen çözülmeyen bu problemin tahmini çözüm süresini benimle ve forumla paylaşır mısın ? Ha bi de nolur alakasız cevaplar verme. Sadece tahmini çözüm bulma süresini yaz cevap vereceksen.
    Sorunun kaynağı nedir onu açıklayın en azından ? 1 ay olacak neredeyse sorunu çözmek bu kadar zor mu ? Bir çok kişiyi mağdur etmeye hakkınız var mı ? İnsanlar %70 den fazla işten gelip kullanmaya başlıyor interneti o saatlerde de kullanmak imkansız. Fatura keserken de bunu göz önüne alacak mısınız ?
  • Ayen katılıyorum k.paşalı saat 19.00 hız 47 mgabite saat 20.00 hız 2.3 mgabite. Devam ediyor 15 gün bu şekil. Devam ediyor şubat kadar düzelmezse ttnet veya kablotv gecicegim yer istanbul ğüngören

ttnet ve kablo yolu göründü
  • sıkıntı yok şuan.
    çkaleden istanbula 14ms
    frankfurta 56ms alıyorum.
    bulunduğunuz santral ile alakalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

sıkıntı yok şuan.
    çkaleden istanbula 14ms
    frankfurta 56ms alıyorum.
    bulunduğunuz santral ile alakalı.
    Hangi il ?

Edit : Anladığım kadarıyla çanakkale de ikamet ediyorsunuz. Ben başlığa koca koca harfler ile istanbul yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.PAŞALI -- 21 Ocak 2019; 21:43:3 >
  • Muhtemelen kapasite yetersizliği var turknet bunun hakkında açıklama yapmıştı sanırım ama zamanla düzelecektir tracert ile pingin hangi noktalarda yükseldiğini öğrenebilirsiniz
  • TurkNET  İSTANBUL Saat 19:00 ile 00:00 arası PİNG ve DW SORUNU
  • Vallahi bezdim artık ben de. 2 aydır zaten saat farketmeksizin VDSL ile en fazla 5 mbps gördüm. 2 haftadır akşamları kullanamaz oldum. Şu an yanımda modem olmasına rağmen kendi mobil internetimi kullanıyorum. Bıktım artık. En yakın zamanda değiştiriyorum. Bunu gören arkadaşlar varsa hiç bulaşmasın söyleyeyim.

TurkNET  İSTANBUL Saat 19:00 ile 00:00 arası PİNG ve DW SORUNU

• 25 ocak sonrası durum aynı olursa turkneti kapattıracağım buda aynı hat üzerinden turk telekom hızı

TurkNET  İSTANBUL Saat 19:00 ile 00:00 arası PİNG ve DW SORUNU
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Canlı yayınlarda sorun yaşıyor musunuz? Ben Frankfurt'a 44 ms alıyorum ancak twitch veya iptv üzerinden yayın izlemeye çalıştığımda sorun yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilaykaracam

Canlı yayınlarda sorun yaşıyor musunuz? Ben Frankfurt'a 44 ms alıyorum ancak twitch veya iptv üzerinden yayın izlemeye çalıştığımda sorun yaşıyorum.
    pubg mobile da 50-60 arası
  • Böyle rezil bir ISP yok, TTNET'ten aldığı 1 kişilik altyapıyı 5 kişiye "AKN YOK" diye geççirip, ihtiyacınız, probleminiz oolduğunda tek bir muhattap bulamadığınız ilgisiz, yetersiz, kişiliksiz, tek amacı altyapı mağdurlarını sömürmek olan bir şirket! Bu tuzağa kanmayın, pişşman olmayın!
  • hızlar yerlerde şu an turknette 132 ping 5,22 mbit download sözde vdsl aboneliği birde rezilliğin son perdesi yer ist-bakırköy.
  • Modem değerleri iyi olmasına rağmen ping çok kötü oyun oynamak imkansız mobil netle oynuyorum.Ayrıca hız bazen normal olup bazen düşebiliyor dengesizlik var.Bunlar akşam 20.00 gibi başlayan problemler
  • kaptan341 K kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 15:48:34 >
  • Rezillik. Tam anlamıyla rezillik. 1 aydır her akşam ping 150 lerde. Arasanız muhatap yok destek kaydı bırakmaya yönlendiriyorlar. Destek kaydı bırakıyorsun kontrol ettik sorun yok diye kapatıyorlar. Telefonla aranmıyorsunuz zaten müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Aklı olan Turknetten uzak dursun, ttnet bile bunlardan daha iyidir. En azından karşınızda bir insan oluyor.
  • ankarada da var ayni sorun. tek farki 7/24 olmasi.
  • Sanırım aynı sorun bende de var. Hızımı ölçütüğümde 35 mbps çıkıyor fakat hiç öyle hissettirmiyor
  • Yav ben cok bunaldim artik bu islerle ugrasmaktan, modemi bilgisayari satip, interneti de kapatmayi dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.