Şimdi Ara

Türknet İzmir 66 Gün Sonra Hız Sorunu Düzeldi Türknet'in Yapacağı Fatura Düzenlemesi Bekleniyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizin hizmetinizde yaşanılan bir fiziksel bağlantı sorunu var. Bunun için dün tekrar Elitt kapsamında saha ekiplerini bölgenize randevu oluşturarak yollamak için yerel operatör tarafına durumu iletmiştik. Ancak siz tekrar randevuya uyum sağlamadıklarını iletiyorsunuz. Bazen bu durumlarla ne yazık ki karşılaşıyoruz. Onlar bir işlem gerçekleştiremediği için biz de size mağdur oluyoruz. Özür dileriz...

Arkadaşlarım saha ekiplerinin randevunuza tekrar uyum sağlamadığı bilgisini yerel operatör tarafının üst yetkililerine iletmişler. Neden gelmediklerini arka planda sorguluyoruz. Hakkımız olanı arıyoruz. Evet, bu süreçte siz de mağdur oluyorsunuz biz de size mağdur oluyoruz. Ancak dediğim gibi bu fiziksel sorunlara bizim müdahale iznimiz yok. Yerel operatör tarafını ne yazık ki beklemek zorundayız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    lütfen kişisel almayın Türknet'in tüzel kişiliğine yazdıklarım;
    40 gün 10. randevu yahu. öyle sanıyorum ki benim bölgemdeki ekiplere türktelekom'da kimse karışamıyor canları istediklerinde halledicekler sorunu
    btk ya karşı benim aboneliğimden siz sorumlusunuz.
    üzgünüm iş öğretmek haddime değil fakat buradaki daha önce operasyonel aksamalara karşı önlem-aksiyon almalıydınız mağdur oluyoruz bana pek mantıklı gelmedi.
  • yuuusuffu Y kullanıcısına yanıt
    iyi dayanmışsın helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

iyi dayanmışsın helal olsun
    avukatımla konuştum manevi tazminat davasıda açacağım
    Arkadaşlarım açıkta olan kaydınızın içerisine detay ekleyerek size bilgi vermişler. Durumu yerel operatör tarafının üst birimine iletmişler. Size bir gelişme olması durumunda bilgi vermeye devam edeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Arkadaşlarım açıkta olan kaydınızın içerisine detay ekleyerek size bilgi vermişler. Durumu yerel operatör tarafının üst birimine iletmişler. Size bir gelişme olması durumunda bilgi vermeye devam edeceğiz.
    beklemekteyim.
  • ciddi olarak soruyorum siz türktelekom ekipleriyle görüştüğünüze falan emin misiniz ? bence biri sizi işletiyor veya enayi yerine koyoyor çünkü 40 gün oldu.
  • Güncelleme 31 aralık: Türknet yazdı üst birimle iletişim halindeymiş 3 ocakta btk nın verdiği 10 günlük süre doluyor BTK ya tekrar başvurduktan sonra gelen cevaba göre iletişim özgürlüğümün kısıtlanması ve engellenmesinden dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunacağım 1 buçuk ayda 1 arpa boyu yol alamadım 10 dan fazla randevu satırlarca yazışma yaptım.
    bir internet sağlayıcısıyla bu duruma gelmek hiç aklıma gelmezdi ama böyle şeylerde oluyormuş demek ki.
    Merhabalar, saha ekipleri bina ankastrenizden bir işlem yapmış, kopma sorununuzu gidermişler. 35 saat üzeri kesintisiz bağlantı kurabiliyorsunuz ancak hızınız düzelmemiş. Üst birimleriyle konu hakkında iletişime tekrar geçmişiz. Gelen cevaba göre arkadaşlarım size bilgi vereceklerdir. Bu süre boyunca modem kurulumunuzun tam ve açık olmasını rica ediyoruz.
  • bilin bakalım ne oldu ? kimse gelmediiiiiiiiiiiii
    Yeni yiliniz kutlu olsun :D Ben almanyada yasıyorum. 50mbit paket aldım (sinirsiz) adamlar 58mbit üzerinden actılar. :D gittim sordum bi hata mı var diye, meger limitin üstünde %10 15 arası yüksek acılıyormus burada. TRde aldıgım paketlerin hep altında oluyor hızım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuuusuffu

bilin bakalım ne oldu ? kimse gelmediiiiiiiiiiiii
    akdag.eniz@turktelekom.com.tr
    buraya durumu anlatan bir mail atın.
    dsl devre numaranız,bilgilerinizi ve arıza kaydının numarasınıda yazın.
  • Türknet ile ne uğraşıyorsun ki anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Abyss

Yeni yiliniz kutlu olsun :D Ben almanyada yasıyorum. 50mbit paket aldım (sinirsiz) adamlar 58mbit üzerinden actılar. :D gittim sordum bi hata mı var diye, meger limitin üstünde %10 15 arası yüksek acılıyormus burada. TRde aldıgım paketlerin hep altında oluyor hızım :D
    ne diyelim hocam inşallah Türkiyenin Her yerinde hizmet standartı iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

akdag.eniz@turktelekom.com.tr
    buraya durumu anlatan bir mail atın.
    dsl devre numaranız,bilgilerinizi ve arıza kaydının numarasınıda yazın.

Alıntıları Göster
    hocam iyi diyorsunda ben eniz bey/hanım ı tanımam etmem benim internet sağlayıcım çözmüyor işi eniz beye mi kalmış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Türknet ile ne uğraşıyorsun ki anlamıyorum.
    çünkü önce hakkım olanı alacağım, yeni taşınan komşularıma-çevreme önermiyorum türkneti zaten.
  • btk ya 45 günlük süreci anlatan 2. yazıyı yazacağım gelen cevaba göre bakalım savcılık, tüketici mahkemesi... destek numaralarını falan toplamam gerekiyor yarın hafta sonu rahat rahat kapsamlı şeklide yazıcağım.
  • quote:

hocam iyi diyorsunda ben eniz bey/hanım ı tanımam etmem benim internet sağlayıcım çözmüyor işi eniz beye mi kalmış :(

Alıntıları Göster
    Türk Telekom’un altyapısını kullanıyor ama Turknet
    Saha ekipleri taşeron ilgilenmiyor hepsi adam gibi
    Sen maili at arı olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

Türk Telekom’un altyapısını kullanıyor ama Turknet
    Saha ekipleri taşeron ilgilenmiyor hepsi adam gibi
    Sen maili at arı olurlar

Alıntıları Göster
    hocam ben sorunumun çözülmesini geçtim artık çözülür veya çözülmez 45 gün etik olmayan/ savsaklayarak sorunu çözmemenin karşılığı ne acaba? onu merak ediyorum eğer bir sorumluluğu yoksa bende bir internet sağlayıcı kurup 500000mbps hız vereceğim(!) :)
  • quote:

hocam ben sorunumun çözülmesini geçtim artık çözülür veya çözülmez 45 gün etik olmayan/ savsaklayarak sorunu çözmemenin karşılığı ne acaba? onu merak ediyorum eğer bir sorumluluğu yoksa bende bir internet sağlayıcı kurup 500000mbps hız vereceğim(!) :)

Alıntıları Göster
    ankastreden ölçünce kaç mbps hız alıyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.