Şimdi Ara

Turknet Kapat Şu Aboneliği Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turknet Kapat Şu Aboneliği Artık 4 Gün oldu neyi bekliyorsunuz arayıp bi onay almak bu kadar zormu

Devre Numarası :100435038
    Abone no : 3462273367
    Müşteri no : 1250865

• Merhaba, iptal işleminiz için ilgili birimimize bilgi verdim. Size arama sağlayacaklar.
  • halen arayan yok Türknet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webmaster58 kullanıcısına yanıt
    Yarın gün içinde iptal işleminiz için ilgili birimimiz arama yapacak.
  • inşallah bekliyoruz türknet
  • halen bekliyorum türknet sesli onay için arayan yok 5 ci gün

• kardeşim bak aramak zor geliyorsa siz bana bi mail adresi verin ben ses kaydı olarakta iletirim cevabımı size oyalamayın beni artık ya 1 dk sürecek bi arama için 5 gün bekliyorum ben bu kadar mı zor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatandaşın işini yokuşa sürmekten zevk mi alıyorsunuz anlamıyorumki

Merhaba, gün içinde iptal işleminiz için ilgili birimimiz arama sağlayacak. Ben tekrardan kendilerine bilgi verdim.
  • türknet arandım tuşlamaya zaman kalmadan karşı taraf tarafından kesildi görüşme bant kaydı dinlemek için mi bekletiyorsunuz beni iptal etmek istiyorum kardeşim işleme koyun

• YAW KARDEŞİM ABONELİĞİMİZİ İPTAL ETMEMİZ İÇİN İLLA MAHKEMEYE Mİ GİTMEMİZ LAZIM NE İSTİYORSUNUZ ANLAMIYORUM Kİ GELİP CAMINIZA TAŞ MI ATAYIM TELEFONDAN ULAŞAMIYORUZ BANT KAYDI DİNLİYORUZ ONLİNE İŞLEMLERDEN BAKMIYORSUNUZ AYNI MESAJLARI ATIP DURUYORSUNUZ İPTAL ETMEK İSTİYORUM ABONELİĞİMİ YA BU GÜN ARANACAĞIM SÖYLENDİ SESLİ ONAYIM ALINACAĞI SÖYLENDİ BENİ ARAYAN Bİ BANT KAYDI ŞU TUŞA BASIN ŞÖYLE OLUCAK BU TUŞA BASIN BÖYLE OLUCAK DEDİ BASMAYA KALMADAN GÖRÜŞME SONLANDI KARŞI TARAF TARAFINDAN. BUNA NE GEREK VAR SÖYLÜYORUM İŞTE ABONELİĞİMİ KAPATMAK İSTİYORUM NE YAPAYIM TELEVİZYONA MI ÇIKAYIM AFİŞMİ BASTIRIYIM ABONELİĞİMİ KAPATIN DİYE NE YAPAYIM. 5 GÜN OLDU HALEN Bİ DÜĞMEYE BASIPTA Bİ ABONELİĞİ KAPATMIYORSUNUZ.
    BU NASIL İŞ ANLAYIŞI YA DALGAMI GEÇİYORSUNUZ İNSANLARLA KARDEŞİM

ABONE NO : 3462273367
    Devre Numarası 100435038
    GSM NUMARAM 5534500058
  • çok şükür arandım iptal ettim çok teşekkürler arkadaşlar kolay gelsin hepinize sabır dilerim
  • buraya yazmazsan kapanmıyordu hat
  • Onaylık bir durum yok arkadaş! Adamların herşeyi açık ve net. Yaz dilekçeni, üzerinde talep ettikleri bilgiler bulunsun. Ekinde de kimlik fotokopisi. bitti gitti! Adam seni niye arasın?Faksın ulaştıktan sonra tutunacak bir dalı yok adamların.
    Merhaba, hizmetinizi 17.08.2020 tarihinde onayınız üzerine iptal ettik. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.