Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adama bi bardak su vereydiniz bari :) bir de 2si1 odası dururken nie yeşil ekran önünde çekim yapıyosunuz?

• (TTNET) 35mbit olan internetim 3 gündür 18mbit olarak geliyor.Allahtan şurada 15günüm kaldı taahhütümün bitmesine. Sonra ver elini 75mbit türknet
  • egejang kullanıcısına yanıt
    75mbit olarak gorme. Alacagin hiz 60-61mbit olacak. Ona gore dusun. Ama Turknet'i illaki tercih et. 35 nere 60 nere, yeter de artar..
  • herşey iyi güzelde asıl sorun ulaşılabilirlik.yani alt yapı.kablo çekme vs.

türkiyenin alt yapısı yüzde 90 türk telekoma ait.ve çoğu adsl.

ortada türk net başarısı ve verimliliği olsada bu kısıtlı bir abone için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egejang

(TTNET) 35mbit olan internetim 3 gündür 18mbit olarak geliyor.Allahtan şurada 15günüm kaldı taahhütümün bitmesine. Sonra ver elini 75mbit türknet

Kardeş ben üst konşun fatma; beraber kullanalım mı 37.5 37.5 bölüşürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Canlı destek , telefonla müşteri hizmetleri vs bunlarla hiç uğraşmayın. Bunların başı çok kalabalık sürkülasyon halindeler, sizinle ilgilenecek, uzun uzun tartışacak araştıracak vakitleri yok. Bilgileri de yok.

Siz online işlemelerden tüketici şikayeti kısmından yazacaksınız veya aşağıdaki mail adresine mail yollayacaksınız. Tabi buralara yazarken, Cem beyin konu hakkındaki sözlerini, forumlardaki tüm kullancıların birebir aynı hız düşüşüne sahip olduklarını ve hat değerlerinizin görüntüsünü yollayacaksınız. Bir kere de de haledilmeyebilir. Bir kaç kez şikayet ediceksiniz. Benimkisi yaklaşık 4 ay sürdü. Tabi öncesiyle beraber. Kademe kademe. 13 ten başladık şikayet ede ede, 35-50-72-75-82 mbite kadar geldik :)

musterihizmetleri@turk.net

Reklamcı gibi adamsın; yoksa para mı aldın turk net'ten doğru söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: SeniBenSevdim..

Evet hocam 6 ay boyunca aylık 60tl yerine 40 tl ödeyeceğim. Hali hazırda ttnete aylık 120 tl ücret ödüyorum zaten...

Senin apartman nerde; Yakınsa WiFi açsana

• quote:

Orijinalden alıntı: resler

Bu forumdan bazıları sayesinde bu sorunları yaşıyorsunuz. Sorumluları uzakta aramaya gerek yok.

Aynaya bak

• Türk.net' e geçen var mı?Taahhüt bozuğ geçeceğim fikirlerinizi alayım.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    ben superonline 16 ya kadar adsl kullanıyordum taahhutu bozdum suan 50 ye kadar vdsl kullanıyorum evıme 38 gelıyor fakat modemde yaklasık 83 mbps alabılıyor gorunuyor hattım sımdı de forumdakı turknet destek ten arkadasa bılgılerımı gonderdım , evrakları yolladım kargo onlarıa geldıkten 2 gun sonra yanlıs hatırlamıyorsam adsl e gecırdıler sadece modemı degıstırdım 10 dk modem kurulumu ıcın ınternetım gıttı telefon hattı da ondan yaklasık 2 gun sonra geldı sanırım daha sonra vdsl e gecırdıler suan ıcın hersey guzel 1 haftadır kullanıyorum sıkıntı yok trabzondayım bu arada eger hızı mı da yukseeltrılerse akk sonrası da 24 e duecegım ve 60 tl ye 150 akn olmasa bıle en dusum 20 kusur hızla kotası kullanıyor olacağım özellikle sormak istediğin birşey varsa cevap olarak benı haberdar et bu arada adsl den vdsl e gecınce ınternetsız kaldım bırkac gun ama turknet mh. dekı benımle ılgılenen arkadas telekom ekıplerının gelıp gelmedıgıne kadar arayıp benı sordu genel olarak mh. cok ılgılı ben acıkcası bu kadar beklemıyordum ama umarım ılerıde sıkıntı yasamam bıraz uzun ve karısık oldu yazı k. bakma :D

• Taahhüt bitsin turknet'e geçiyorum ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers45

quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

Ulan adam tam bi pazarlamaci. Neredeyse millet ozur dileyecek ben ikna oldum.diyor :D

Cok komik la millet... btk akn ye varan kullaniclarib sonradan hizi cok dusmesin demis.

Bunlar yeni tarifeler eklemisler. Ve eski tarifeleri modifiye etmisler. Akk yi gecenler den her gb icin belli ucret aliyorlar..

Limistsizi ise ates pahasi...

Haa sunu da soylemekte fayda var 16mbit internetin eski akk sonrasi maks limiti 3mbit idi şimdi 5mbit oldu.

Yani ilk 10dk da bahsettigu akk sonrasi artik kullancilar daha az fark edecek dedigi hiz dusmesini derken bence gayri ihtiyari bir aciklama yapti yada hakkaten isin cakali..

Ulan beyefendi topu topu 125kb/s fark yaratir 2megabit.

Zaten onu da tam saglayan yok. 16megabit interneti ulkemin insani 8-9 megabit kullaninca seviniyor...

Neyse milleti yolmaya devam.

Ama herif ck kurnaz. Btk ya laf ettirmiyor biliyor iki kelime etse fetoden iceri alirlar sirkete kayyum yollarlar :D

Reklamciligin dibine vurmus. Kerizleri keklemeye devam.

Not:hepsini dinlemedim. Sorulara crvap vermekten ziyade sov pesinde. Her sorunun ortalama 30 saniyelik cevabı var herif pazarlama yapiyor kapiya gelen tencereciler gibi 10dk konusuyor. Zamanim yok ayiracak.

1 saat 42 dakikayı da izle. Adam hem gördüğü eğitim hem de sektördeki tecrübesiyle hangi soruyu sorduysa Mesut tek tek hem teknik hem de tüketicinin anlayabileceği şekilde cevap verdi.

Kendi şirketinin reklamını tabiki de yapmak zorunda. Adam BTK, Türk Telekom yöneticisi mi ? Üstelik kendisi tüm sorulara samimiyetle cevap veriyor. Türk Telekom'dan, BTK'dan yönetici birisini aynı şekilde ağırladığında hangisi böyle dürüstce cevap verebilecek ?

Tüm videoyu izlememişsin hemen gelip adam şov yapıyor, kurnaz. Açık açık ülkede internetin nasıl engellendiğini, nasıl tekel haline geldiğini rakamlarla veriyor. Düşün adam kendi diyor biz bir ilde kendimize ait kutu koymaya kalktığımızda İstanbul yıllık 2000 bin TL, İzmir ise yıllık sadece 70 tl kira bedeli istiyor diye. Adam diyor otoyol kenarından, demir yolu kenarından fiber hat çekmek yasak, izin verilmiyor bu yüzden her seferinde bir daha kazmak, bir daha uğraşmak gerekiyor diye dert yanıyor.

Kendisi bir girişimci, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ulan adam M.I.T'de okumuş, istediği her ülkede çalışma fırsatı varken Türkiye'de yatırım yapıyor.Böyle insanları destekleyeceğimize hemen gelip adam çok kurnaz yeaa, kendini nasıl pazarlıyor yeaa. Ülkemiz böyle girişimcilere aç, üstelik böyle donanımlı insanlar bırak ülkeye hizmet etmeyi hemen kaçıp aha iyi ülkelere hizmet edip daha iyi bir şekilde yaşıyor. Bırak okuduğu üniversitelerde okumayı, daha doğru düzgün başarısı bile olmayan birisi gelmiş senin gibi yorum yapıyor, helal olsun

Sizin gibilere C.Ronaldo'ya reklam için milyonlar veren Türk Telekom müstahak. Verin 100-200 lira alın sınırsız, 2mb upload hızlı internet. Niye aynı ülkede sizin gibilerin hayat kalitesini savunuyorsak...

ağzına sağlık kardeş. Cevap böyle verilir.

• istanbullular İ kullanıcısına yanıt
    Bir nevi reklamcıyım zaten, grafik tasarımcıyım :)

Adamlardan para alsam , 2.bir hız sınırlaması yapıyorlar, şikayet edin hakkınızı alın dermiyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sin goat

Bir nevi reklamcıyım zaten, grafik tasarımcıyım :)

Adamlardan para alsam , 2.bir hız sınırlaması yapıyorlar, şikayet edin hakkınızı alın dermiyim :D

Gardaş (öhü öhü) pardon, (öhü) sen reklamcı değilsin

Reklamın iyisi kötüsü olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: baaydin

quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

quote:

Orijinalden alıntı: baaydin

Sözleşmem bitsin geçeceğim ISS dir Turk.net

Bu ttnet bana 630 lira ayrılma tazminatı çıkardı herifler yolunu bulmuş valla ayrılamıyoruz da.

Sorma benimde 200 lira çıkıyor :))
    El mecbur bekliyoruz...

Turknet o tazminatın 120 mi ne 160 mı ne o kadarını karşılıyormuş ben geçen telefonla aradığımda öğrenmiştim. Siz yine şanslısınız.

• Bu ülkede böyle bir insanın isp sahibi olması türk internet kullanıcıları için büyük şanstır.helede şunun yanındahttps://m.youtube.com/watch?v=50ENa3Qv3xU

Türknetin tek sıkıntısı saha operasyonlarının olmaması, gerçi türk telekomun bakır kablosuna başkası müdahale edemez, aynı şekilde türk telekom haklı olarak saha dolaplarından ara bağlantı yapılmasını istemez, ancak elektrik trafosu gibi santral tarzı pop noktaları var oralarda bağlantı yapılabilir.aktif altyapı olan yerlerde denemekte fayda var.

Dh forum üyeleri bence hız testi ve hat değerleri arşivi oluşturmalı bence.Eve modeminize gelen değerler üzerinden dsl paketi(atm veya ptm) geliyor ,onun içinde ethernet paketi o paketin içinde de tcp paketi var.Bunların her birinde başlık bilgisi(header) var.Adsl de kayıp ~%20 , vdsl de ~%10 civarında.

Ayrıca bağlı olduğuz dslam ile aranızdaki snr margin değerlerinde normalde 6db değerine altına inerse vdsl de bağlantı genelde kopar veya modemce resetlenir(asus modemde 4.5db değerde hat kopmadı ama hat berbat duruma inmişti).Bağlantısında sıkıntı olmayan arkadaşlarda snr değerleri gayet düzgün ve crc miktarları düşük genelde gördüğüm, muhtemelen hat kalitesini korumak için dslam da belli bir ayar yapılmış koruma bandları diye tabir edilen boşluklargeniş tutulmuş, aynı şekilde modemlerdeki dsl parametrelerinide incelemek faydalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müntekim -- 5 Mayıs 2017; 17:16:59 >

• Turknete geçip de vdsl modem alan var mı? tavsiyeniz nelerdir?
  • Adamı gerçekten samimi buldum ve müşteri odaklı düşünceleri mevcut. En kısa zamanda sırf bu adam için türknete geçeceğim .

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Adamı gerçekten samimi buldum ve müşteri odaklı düşünceleri mevcut. En kısa zamanda sırf bu adam için türknete geçeceğim .

Ya sahte samimiyse? Kimse için kılını kıpırdatma

• 9Tales kullanıcısına yanıt
    Geçtikten sonra birisinden Sıfır olarak ttnet huawei modem aldım. Arada kopma yaşıyorum modemden mi kaynaklanıyor hattan mı tam bilgim yok. Speedtest ile 60mbit görüyorum hızım da 77mbit normalde.
    O kesinti Turk.Netten kaynaklanıyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.