Şimdi Ara

TurkNet konuştu; Kota, AKN ve Altyapı gerçeği (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
5
Favori
41.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben muhabbetten şunu anladım arkadaşlar;

Upload konusu sadece Türk Telekom'un değil, tüm iss Firmalarının ortak kaygısı.

Hala umudu olan varsa artacağından bileklerini kesebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlemem gereken surec nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Izlemem gereken surec nedir

tüketici hakem heyetine gidip dilekçe vererek işlemlerinizi başlatabilirdiniz ama ödemişsiniz geri alabilir miniz onu sormak lazım .
  • Görünüşe göre yakında kablonetten turknete geçeriz. Ama televizyon işini nasıl halledecez o kafa karıştırıcı :)
  • istanbullular İ kullanıcısına yanıt
    En azından buralara kadar çıkıp açıklama ihtiyacı duymuş. Ayrıca gerçekten tarifeleri diğer operatörlere göre daha mantıklı.
  • 6 ay sonra Superonline ile sözleşmem bitiyor, Superonline bu kota saçmalığındaki yerini alırsa Turknet' e geçmemem için hiçbir sebep yok adamlar (Turknet) gayet açık umarım onlar da sistemin çarkına girmez ileride.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

En azından buralara kadar çıkıp açıklama ihtiyacı duymuş. Ayrıca gerçekten tarifeleri diğer operatörlere göre daha mantıklı.

Bence iyi düşünmek lazım

• Maalesef Turknetin yapacağı birsey yok. Ha fiber miber kendi altyapisi olursa baska. Ben de cok bisey almiyorum zaten. 12mbit civari geliyor. Sonra kotayı gecince 5e dusuyor. Allah bereket versin

Ha ulke sartlarinda mecbur iyi diyoruz. Elbette cag disi bir hiz. Bunu da belirteyim taslama olmasin

• Ceonun çocukluk anılarını mı sordunuz hayvan gibi şiiy yapıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende 300 TL cayma bedeli ile TT taahhüt bozup TurkNet'e geçiyorum.

2 yıllık taahhütüm vardı 75 TL fatura veriyordum ancak uzun vadede her ay 15 TL Kar ile bu Taahhüt bedelini çıkartıyorum ki 120 sinide Turknet karşılayacak ayriyetten daha iyi şartlarda ve daha hızlı bi internet kullanmış olacağım hayırlısıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MücahitBayram55 -- 5 Mayıs 2017; 19:51:44 >
  • İstanbulde evlerin çoğu eski, bizimkide eski, apartman kablomu yeniledim ancak apartmandan ilk gittiği kutuya kadar olan kısım kimbilir nasıl. 12mbit alabiliyorum, 16da kopma oluyor yani internet pati çekiyor :) türkiye geneli olmasada il il belediyeler ihale açmalı, binalardan kutulara kadar yenileme için.

• Bu arada bu adam gülünce bana bi gülme isteği geliyor

• Arkadaşlar şöyle bir şey gördüm 75 mpbs'e kadar paketlerden 60-61 alan kişiler var ancak bu alt paketlerdede geçerli ki bu tamamen santrale olan uzaklıkla alakalı diye düşünüyorum.

Bende şuan TT'de 16 mpbs'e kadar kullanıoyrum modemimde 17 Mbps'e kadar veriyor ancak bana iletilen 12 Mbps maksimum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MücahitBayram55 -- 5 Mayıs 2017; 19:54:55 >
  • Bütün videoyu izledim, Cem Bey'e helal olsun, her soruya gayet güzel cevap verdi. Birkaç ay sonra internet bağlatacağım ve bu kesinlikle Turk Net olacak. Bu firmaya sahip çıkalım, destek olalım arkadaşlar.

• Tüketici Hakem Heyetine gidip dilekçe verirsen taahhüt bozma parasını vermezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ümit.K -- 5 Mayıs 2017; 19:56:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    4 mbps upload veriyoruz diyor ama izlemedin galiba ?
  • Cem bey kendi altyapımızdaki vdsl abonelerine 4 mbps veriyoruz diyor ama canlı destek böyle bir şey yok, upload hızımız 2 mbps diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cambaz_blood

quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Izlemem gereken surec nedir

tüketici hakem heyetine gidip dilekçe vererek işlemlerinizi başlatabilirdiniz ama ödemişsiniz geri alabilir miniz onu sormak lazım .

Yok henüz ödemedim hocam. Acaba kanun numarasını vs... tam olarak yazabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 5 Mayıs 2017; 20:14:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _botturgec_

Turknet'le görüştüm tam bağlatma kararı alacaktım ki modemi benim almam gerekiyormuş :) Vdsl modem 180 liraya satıyorlar. Tüm cazibesini kaybetti bir anda :)

Arkadaşlar var mı bu maliyeti azaltmanın bir yolu? Turknet kendisi 180 liraya satıyormuş, dışarıda ne kadar maliyet? Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum.

180/12 = 15 lira da modem masrafı geliyor aylık bakıldığı zaman.

Superonline fiber belki akk konusunda cimri ama onlarda da 60 liraya 50gb akn'li paket mevcut. 25mbit olduğu için de 16 ya düşüyor gayet iş görür.

Tavsiye bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: talihligen

quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

TürkNet'le ilgili daha önce bu ek ücretler ve hizmet verememezlik hakkında çok büyük durumlar yaşamıştım. Sorun yaşadığınızda doğru düzgün muhattap bulamayacağınız bir firma. Benim gözümde özeti budur.

Biraz önce belki bir gelişme vardır diye sitesine girdim. Vaadler havada uçuyor, yok ek ücret yok, yok şöyle yok böyle. İyiymiş dedim, Genel müdürün bahsettiği sistemi destekleyen illere baktım. Yaşadığım ili görünce sevindim. Sorgulama yaptım. Maksimum 16 Mbps diyor. :) Onu da garanti bile edemiyorlar. Alsam bana gelecek hızı söyleyeyim, 4 Mbps. Çünkü daha önce bu sorunu yaşadım bu firmayla. :)

Uydunet çok iyiydi bu konuda, hız ve hizmet konusunda hiç bir sorun yaşamıyordum. Yaptığı hiç iyi olmadı.

taahhüt olmadığı için al dene. dediğin gibi çıkarsa iptal ettir.

40 takla atar gene ek ücret çıkartırlar. Tam olarak araştırmadan bulaşmam daha bunlara. Bekleyelim biraz daha bakalım neler çıkacak.

Tabiki sorun yaşayanlar olabilir. Ben 2.5 sene oldu kullanıyorum. 60,00 TL faturam gelmedi. Her ay 59,99 TL sabit geliyor. benim tek paketim var kafanız karışmasın diyor. Ha telefon ile 1000 dk yı aşarsınız yada yurtdışını ararsınız o zaman faturanız şişer.

Ben 3 yıl kadar önce kullandım. Yaşadığım sorunları anlat anlat bitmez. Bununla ilgili konumda var.

https://forum.donanimhaber.com/24-ay-taahhutlu-internet-iptali-taahhut-bitmeden--101536976

1.sayfanın sonlarına doğru yazdıklarımı okuyun. Ocak ayı ile başlayan yorumum. Yaşadığım sorunların bir kısmı budur.

Demem o ki, altyapıyla ilgili bir sorununuz yoksa iyidir. Sorun yaşadığınızda muhatap bulamazsınız. En azından o zaman öyleydi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.