Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, henüz bir gelişme bulunmuyor.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    adresinden bilgi alabilir, sorgulama yapabilirsiniz.

• superonline 500 ve 1000 lik tarifeyi veremiyor altaypı yetersizliğinden, başka fiber altyapı da yok burada , yine çare türknet olacak gelirse eğer, umarım yakın zamanda atakent mah. çalışmaları da başlar , bir başlasa her şey hızlı ilerler aslında zaten neredeyse tamamen sitelerden oluşan bir yer ama tekli binaların olduğu yerlere geliyorken sitelere gelmiyor olmasını anlamıyorum çevremizdeki mahallelerde var biz kaldık

altyapı sorgulama sayfasından talep ilettim ama adet yerini bulsun diye oldu biraz 😂😂 sanmıyorum ama umarım ileride eli yüzü düzgün yüksek hızlar kullanırız biz de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemiz üzerinden verilen her talep proje ekipleri tarafından değerlendirilmektedir.
  • Merhaba. Yaklaşık 3-4 gündür internet hızım 15-30 mbit arasında geziyor. Upload kısmında bir problem yok.. Fakat her seferinde destekteki arkadaşlar sorun yok diyip kapatıyorlar. Standart önerileri sunuyorlar. 5G hattı vs.. Casual bir kullanıcı değilim. Konu hakkında bilgim var. Şu an olan problem benden kaynaklı değil. Başka cihazlarda da aynı hızları alıyorum. Uploadda bir problem yok. Download bitik durumda. İlgilenmenizi rica ediyorum.

Destek Numarası: 53536462

@TurkNetDestek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 19 Haziran 2022; 20:44:58 >
  • SeneCa61 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek ekibimiz gerekli güncellemeyi sağladı. Modemi yeniden başlatıp kullanım yapabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    TURKNET Küçükçekmece Kulubü

Şu durumdan henüz kurtulabilmiş değilim. 4 farklı cihazda da durum aynı..

Aldığınız hızın düşük olma nedenlerinin en büyük etkeni bağlantı yaptığınız bilgisayar, telefon kaynaklıdır. Diğer etken ise uzun süreli kullanımlarda modem ön belleğinin dolmasıdır.

Ama bakın bu cevaplar çok robotik :)

Kullandığım 5 cihazda mı problemli ? Bugüne kadar neyi nasıl kullanıyorsam şimdi de aynı... Ayrıca basit bir hız testi bu. 5G kanalından yapılan.. ne gibi bir facia benim tarafımdan gerçekleşmiş olabilir de 20 mbit çıkar 5 cihazda da :)

Modemi de dün kapayıp açtım ayrıca.

Ben ilgili ekiplere ayrıca bilgi verdim, tekrar sizinle iletişime geçeceğiz.

Muharrem bey telefonla aradı. Sağolsun ilgilendi.

Problemin benden kaynaklanmadığını anladı. Benim bölgemde bu tarz şikayetlerin arttığını söyledi. Bir cihazın değişeceğini, ekiplerin gerekli kontrolleri yaptığını, sorunu bulmaya çalıştıklarını iletti. Sorun henüz tespit edilmemiş.

Şu an durum bu şekilde. Kısa aralıklarla güncelleyeceğim..

TURKNET Küçükçekmece Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeneCa61 -- 20 Haziran 2022; 18:24:55 >

• merhaba, kemalpaşa mahallesi ersöz sokak no.10 da oturuyorum apartmanımıza siyah turknet kutusu kondu kablosu çekildi. Fakat adres bilgilerimi girdiğimde vdsl gözüküyor. Kemalpaşa mah ersöz sokak no:10

Merhaba, ekiplerimiz takibini sağlayarak sorunu kalıcı olarak çözümleyecektir.
  • berkekk B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz aktivayson verilmediği için vdsl olarak görebilirsiniz.
    turknet
    sayfamızdan adresi iletin, aktivasyon için ekiplerimiz size dönüş sağlasın.

• internet bağlantım aniden gitti ve hala yok - (GigaFiber kullanıyorum), destek no: 53577863 @TurkNetDestek

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız işleme alınmış, ekiplerimiz en kısa sürede sorunu çözümleyerek size bilgi iletecek.

Neredeyse 2023'e gireceğiz gigafiber'in g'sini göremedik...

• siberserseri kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    adresinden talep olarak bölgenizi ieltir misiniz? Proje ekiplerimiz her talebi değerlendirmektedir.

• @turknetdestek küçükçekmece fevzi çakmak mahallesinde binada gri kablo var acaba sizin gigafiberiniz mi

Birçok kez ilettim. Umarım bir etkisi olur.

Merhaba, ay sonuna yaklaştık aktivasyon işlemleri başladı mı? Kemalpaşa Mahallesi Nebioğlu sokakta'da 3 haftadır kutular takılı, başladıysa eğer ki ekiplerinizle görüşme sağlayalım.

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.