Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, kablo üzerinde TurkNet yazıyorsa bize ait çalışmadır.
  • siberserseri kullanıcısına yanıt
    Ekiplerimiz her talebi değerlendirmektedir, merak etmeyin.
  • Astrienski41 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    adresinden aktivasyon için bilgi alabilirsiniz. Adresinizi paylaşın, aktivasyon başladıysa ekipler sizinle iletişime geçecek.

• Tevfikbey ve İnönüde oturup Turk.net kablo ya da kutusu gören oldu mu ?

• AMD1976 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turknet
    adresinden detayları öğrenebilirsiniz.

• kumrucumartı K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet ekipler tarafından her adres değerlendirilmektedir. Size de bunun bilgisi iletildi. Süreci site üzerinden takip edebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirmeniz için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Küçükçekmece, Sultanmurat Mahallesi için “Talebiniz doğrultusunda bölgenizi değerlendirmeye başladık. Bölgenizdeki talep yoğunluğuna göre altyapı çalışmalarımızı yapıyoruz.” bu şekilde mail geldi forumdaki cevaplarınıza baktığımda "Süreci site üzerinden takip edebilirsiniz." yazmışsınız site üzerinden nasıl takip edeceğiz gigafiber istiyoruma adresimizi girdiğimizde "Üzgünüz, “şimdilik” GigaFiber altyapınız bulunmuyor. Hemen altyapı talebinizi iletebilirsiniz." yazıyor yani herhangi bir planlama aşamasına alınmıştır, değerlenmektedir gibi şeyler yazmıyor süreci hangi aşamadan takip edeceğiz.

• kumrucumartı K kullanıcısına yanıt

hocam bana da mail geldi atakentteyim ben de birkaç gün önce başvurmuştum ümidim yoktu superonline da 100mbps lik portlu cihaz kuşlanıyor haşa binamızda tem ümidim türknet kaldı şuan tadilat var evde ama haftaya bina yönetimine gidip yönetim olarak başvuru işini görüşmeyi düşünüyorum sadece bizim site yaklaşık 700 daire ki biliyorsun bizim buralar hep site şeklinde umarım en kısa zamanda buralara gelirler artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devilsof340 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, site üzerinden verdiğiniz talep doğrultusunda adresler proje ekipleri tarafından değerlendirmeye alınıyor.
    turknet
    adresinden süreci takip edebilirsiniz.

İnönü'de oturuyorum kablo ve kutular mevcut. Ocak ayında kablolar çekilmişti hatta kutuları da koymaya başladılar. Destek ile bu konu hakkında ocak ayından beri konuşuyoruz. İşin ilginç tarafı bizim sokağa kablolar geldi ama binamıza hala kutu koymadılar. Altyapı sorgulama yapınca adresimi gigafiber 1000 mbs çıkıyor. Sanki başvursam alabilecekmişim gibi ama binada kutu yok. Bu durumu sordum desteğe bölgenin gigafiber aktif edildiğini söyledi ama ne binada kablo var ne kutu.

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyla ilgili ekiplerimizden bilgi beklemekteyim. Daha önce bina yönetimi/sakini izin vermediği için işlem yapılmadığı iletildi. Ben tekrar kendileri ile iletişime geçip bir sorun olmadığını, bina yönetiminin onay verdiğini ilettim. Gelecek güncel bilgiyi sizinle paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Sayın destek, ben şuan bu hizmeti almak için başvuru yapsam bu işlemi hızlandırmaya yardımcı olur mu? Neticede ben fiber için başvuru yapacağım ve altyapı sorgulamamda bu fiber olarak gözüküyor. Fiber başvuru yapıp bana eski altyapıdan bağlantı sağlamazsınız sanırım?

Şu an bölgenizde GigaFiber aktif ancak bağlantılar sizin binada henüz tamamlanmadığı için bir değişiklik olmayacak. Ben durumu öncelikli takip etmekteyim, ekiplerden bilgi alıp sizinle paylaşacağım.
  • Boomcu kullanıcısına yanıt
    Olum bu nasıl türkçe lann??? Okurken tansiyonum çıktı hallah hallah

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Get Back kullanıcısına yanıt

:):):) mobilden olunca böyle oluyor kusura bakma :) hem telefon küçük geliyor elime kelimeler yanlış oluyor hem de virgül veya nokta olmayınca durum bu :)

• Sultanmurat mahallesinde fiber kablo için kazılar başlamış acaba turknetemi ait kontrol edebilirmisiniz

Hocam İnönünün neresinde oturuyorsunuz ? ben Maslakçeşmede ne bir kablo ne de bir kutu gördüm ?

Ssk hastanesinin aşağısında oturuyorum hocam. Buraya kablolar çekildi, ara ara bina dışlarına siyah büyük kutular konuldu. Bina içine kutu konulmayan bir ben kaldım yanımızda ki 2 binada dahil. Bu hafta sonu mahalleyi kontrol ettim binaları her binaya kutular gelmiş. Fiber aramayana kutular konulmuş benim gibi kovalayana kutu yok. Ama adresi sorgulama yaptığımda 1000 mbps çıkıyor  

Destek ile konuşuyorum bu konuyu umarım çözüme yardımcı olacak ama süreç çok yavaş işliyor.

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.