|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor ama bölgeniz için bir bilgi verilmedi. -
Özele bakabilir misiniz ?
-
Merhaba, PM' den gönderdiğiniz mesajınızı kontrol ederek yanıt vereceğim. -
Merhaba tekrardan Pm ye bakabilir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ay Allah aşkına gözünüzü seveyim 6 Şubat da türk telekom ile taahhütüm bitiyor. Devam etmeden önce getirin şu altyapıyı bende YENİ MAHALLE'DE oturuyorum. Fiber bekliyoruz kaç yıldır. Bu kadar çok talep olmasına rağmen bu kadar geç kalınmamalıydı. Özellikle upload hızı ihtiyacı artıyor. Canlı yayın yapmak istiyoruz!!
-
Valla kaç tane bildiğim Küçükçekmeceli varsa adamlar bu konuda fiber istiyor :) Cumhuriyet mahallesi olarak ben de talebimi birakayim. Türknetle aramız bozuk ama belki bir gün barışırız -
İçinizi rahatlatmak için söyleyeyim. Haftalar önce kablo çekilen yerlere henüz kutu bile konmuş değil. Sadece Cennet mahallesinden DH forumda tanıdığım 3 kişi var. Onlara da henüz kutu konulmamış. Cennetin en fazla 10'da 1'inde aktif şu an.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 29 Ocak 2021; 13:26:29 > -
Ben de cennet mahallesindeyim kablolar çekileli yaklaşık 20 gün oluyor ancak henüz ne kutular kondu ne bina bağlantıları yapıldı. Her gün rutin türknet’in altyapı sayfasından kontrol ediyorum
arkadaşın dediğine katılıyorum içiniz rahat edecekse henüz bize de bağlanmadı bizde bekliyoruz arkadaşlar. Bu tür şeyler bir süreçtir bizlerde beklemedeyiz.
Merhaba, yaşadığınız sorun iç tesisat kaynaklıdır. Bu konuda arkadaşlarım 108 TL'ye yerinde destek ekiplerini önermiştir. Kabul etmeniz durumunda destek kaydı içerisine onayınızı iletebilirsiniz. Arkadaşlarım onaylamanız durumunda ekiplere bilgi verecektir. -
Merhaba, küçükçekmece yenimahalle için 2021 içerisinde altyapı işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. Ancak 6 şubattan sonrasını bulacaktır. Altyapı geldiğinde sizi de aramızda görmek isterim. Fesih bedelinin 480 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz. -
Merhaba, gigafiber altyapımız ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımızın gelmesi durumunda sizi de aramızda görmek isterim. -
aa bu yeni bilgi mi :)) böyle olursa süper olur, bütün apartmanı geçiririm ben
-
Evet hocam. Konuyu proje ekibimize iletmem üzerine gelen bilgi. -
Cennet tamamlanmadı mı arkadaşlar yeni mahalle olarak bekliyoruz 🥺 -
Bekliyoruz hocam hala tamamlanmadı. Tahminimce bu ay içerisinde tamamlanacak. Umarım tamamlanır :)
Merhaba, Yeni mah. 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama süre bilgisi veremiyoruz. -
Taahhütüm yok internetimi iptal ettim heyecanla 1000 Mbps gigafiber bekliyoruz 😍😍😍😍😍 -
Arkadaşlar cennet mahallesine yaklaşık 25 gün önce kablolar çekilmişti ayrıca çalışma yapan arkadaşlara sorduğumda en geç bir ay içerisinde gelir demişlerdi. Anladığım kadarıyla kablo çektikten sonra binalara kutular gelecek daha sonra kutu bağlantısı için başka bir ekip daha gelecek. Sanıyorum son haftalardaki hava koşullarıda geciktirecek, ancak aranızda binasına kutu gelen ya da çalışmalarla ilgili son zamanlarda bir şey gören oldu mu? Bari kendi aramızda bir bilgi akışı oluşturalım,
Teşekkür ediyorum şimdiden herkese -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X