Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi herkes sormaya başlayacak ama dayanamadım Küçükçekmece yeşilovaya gelme gibi bir planınız var mı ? Cennetle yan yanalar
  • Mert Bulut NGIVP M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız devam ediyor ama bölgeniz için bir bilgi verilmedi.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Özele bakabilir misiniz ?

• batuhan16007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM' den gönderdiğiniz mesajınızı kontrol ederek yanıt vereceğim.
  • Merhaba tekrardan Pm ye bakabilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay Allah aşkına gözünüzü seveyim 6 Şubat da türk telekom ile taahhütüm bitiyor. Devam etmeden önce getirin şu altyapıyı bende YENİ MAHALLE'DE oturuyorum. Fiber bekliyoruz kaç yıldır. Bu kadar çok talep olmasına rağmen bu kadar geç kalınmamalıydı. Özellikle upload hızı ihtiyacı artıyor. Canlı yayın yapmak istiyoruz!!

• Valla kaç tane bildiğim Küçükçekmeceli varsa adamlar bu konuda fiber istiyor :) Cumhuriyet mahallesi olarak ben de talebimi birakayim. Türknetle aramız bozuk ama belki bir gün barışırız
  • İçinizi rahatlatmak için söyleyeyim. Haftalar önce kablo çekilen yerlere henüz kutu bile konmuş değil. Sadece Cennet mahallesinden DH forumda tanıdığım 3 kişi var. Onlara da henüz kutu konulmamış. Cennetin en fazla 10'da 1'inde aktif şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 29 Ocak 2021; 13:26:29 >
  • Ben de cennet mahallesindeyim kablolar çekileli yaklaşık 20 gün oluyor ancak henüz ne kutular kondu ne bina bağlantıları yapıldı. Her gün rutin türknet’in altyapı sayfasından kontrol ediyorum TURKNET Küçükçekmece Kulubü  arkadaşın dediğine katılıyorum içiniz rahat edecekse henüz bize de bağlanmadı bizde bekliyoruz arkadaşlar. Bu tür şeyler bir süreçtir bizlerde beklemedeyiz.

• batuhan16007 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun iç tesisat kaynaklıdır. Bu konuda arkadaşlarım 108 TL'ye yerinde destek ekiplerini önermiştir. Kabul etmeniz durumunda destek kaydı içerisine onayınızı iletebilirsiniz. Arkadaşlarım onaylamanız durumunda ekiplere bilgi verecektir.
  • Argemonia A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, küçükçekmece yenimahalle için 2021 içerisinde altyapı işlemlerinin tamamlanması bekleniyor. Ancak 6 şubattan sonrasını bulacaktır. Altyapı geldiğinde sizi de aramızda görmek isterim. Fesih bedelinin 480 TL'sine kadar bizden çıkacak faturalarınızda indirim sağlıyoruz.
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapımız ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımızın gelmesi durumunda sizi de aramızda görmek isterim.

aa bu yeni bilgi mi :)) böyle olursa süper olur, bütün apartmanı geçiririm ben

• nutz kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Konuyu proje ekibimize iletmem üzerine gelen bilgi.
  • Cennet tamamlanmadı mı arkadaşlar yeni mahalle olarak bekliyoruz 🥺
  • vakti yok kullanıcısına yanıt

Bekliyoruz hocam hala tamamlanmadı. Tahminimce bu ay içerisinde tamamlanacak. Umarım tamamlanır :)

• vakti yok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yeni mah. 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor ama süre bilgisi veremiyoruz.
    Taahhütüm yok internetimi iptal ettim heyecanla 1000 Mbps gigafiber bekliyoruz 😍😍😍😍😍
  • Arkadaşlar cennet mahallesine yaklaşık 25 gün önce kablolar çekilmişti ayrıca çalışma yapan arkadaşlara sorduğumda en geç bir ay içerisinde gelir demişlerdi. Anladığım kadarıyla kablo çektikten sonra binalara kutular gelecek daha sonra kutu bağlantısı için başka bir ekip daha gelecek. Sanıyorum son haftalardaki hava koşullarıda geciktirecek, ancak aranızda binasına kutu gelen ya da çalışmalarla ilgili son zamanlarda bir şey gören oldu mu? Bari kendi aramızda bir bilgi akışı oluşturalım,
    Teşekkür ediyorum şimdiden herkese
  • engineerjedi kullanıcısına yanıt

Bize de Cennet'te 23 gün önce kablo çekilmişti. Aralık ayında kablo çekilen yerlere bile henüz kutu konulmadı. Mart ayında bağlantı olursa öpüp başımın üzerine koyarım.

Bu arada Cennet'te aktif olan yerler var ama gigafibere bağlanan kimse duymadım. İlla vardır ama ben tanımıyorum. Fevzi Çakmak caddesinde santrale yakın akrabalarım var. Onlarda bile yok.

Aktif olan yerleri haritada kalın kırmızı çizgiyle gösterdim.

TURKNET Küçükçekmece Kulubü
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.