|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (21. sayfa)
-
-
Hocam, canlı yayında belki bişiler sorarsın diye kaçırma diye çağırayım dedim :) -
Yeni mahalle tam kadro orada olalım
🤝 -
Teşekkürler hocam :)) Yenimahalleye davet edelim :)))
-
Yayın başladı, hadi haftaya fiber yeni mahallede olsun lütfen arkadaşlar -
turknet yetkilileri piyasaya çıkmaya başladıysa zam geliyor beyler 85 95 derken standartı nereye gelecek bakalım :)
-
ahh @TurkNetDestek Cem bey çok güzel konuşuyor fakat küçükçekmecenin en az fibere sahip olan yenimahalleye dahi gelmiyorsunuz.Üstelik cennet mahallesine kadar geldiniz.
PROJE EKİBİNE taleplerimizi lütfen bildirir misiniz? 1 sokak yanımda giga fiber var maalesef benim buna ulaşmam için yapabileceğim hiçbir şey yok elimiz kolumuz bağlı bekleyin diyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 23 Ocak 2021; 22:1:56 > -
Katılıyorum yeni mahalle için gigafiber gelmeli -
Kesinlikle, yeni mahalle altyapı olarak en yetersiz yerlerden biri İstanbulda. Tüm mahallede alınabilen max hıx 16 mbit civarı maalesef... -
Merhaba, gigafiber altyapımız ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Bölgenize gigafiber altyapımızın gelmesi durumunda https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz. -
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle proje kapsamındaki bölgeleri göremiyoruz. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımız geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz. -
5.Engin sokak max aldığım 5-6 mbit ti artık yeter dedim iptal ettirdim mobil internet ile idare ediyorum şimdi ama çok zorlu olmaya başladı
Bu arada karşı binada fiber var herhalde torpilli bina -
5. Engin sokoktayım. Yan binada fiber var. Ben yapa ile 25mb civarı hız alıyorum -
Geçen Küme sokakta yeri kazmışlar, kırmızı bir kablo ile çukurda iş yapıyordu bir kişi. (geçen hafta sonu) uzaktan gördüm tabi. Dedim tamam geliyo bize de. Yaklaştım yaklaştım, baktım yelek turuncu, arkada ibb yazıyo. Kırmızı kablo da matkabınmış.
Elektrik ile ilgili bi sorunu hallediyorlarmış.
Ama gidene kadar bi heyecan vardı bende anlatamam. :(
Bu arada elektrik kesintileri çok sinir bozmaya başladı sanki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 24 Ocak 2021; 15:22:45 > -
Bakın Yenimahalle için onlarca insan yazdı. Bir de yazmaayan bı platformu bilmeyenleri düşünün.
En azından taleplerimizi proje ekibine iletebilir misiniz? -
@TurkNetDestek Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle proje kapsamındaki bölgeleri göremiyoruz. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımız geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama// sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
BU ŞEKİLDE LÜTFEN MESAJ ATMAYIN YENİMAHALLE İÇİN PROJE EKİPLERİNE YOĞUN TALEPLERİMİZİ BİLDİRİN.CENNET MAHALLESİNDEN SONRA YENİMAHALLE İÇİN PROJE ARTIK BAŞLASIN
-
Mahalle muhtarı AYHAN ERGÜN
BELEDİYE BAŞKANI KEMAL ÇEBİ ye yazın arkadaşlar firmalarla belki onlar iletişime geçerse şansımız yükselir.Muhtarın kendiside türknet kullanıcısı ben hatta onla en son görüştüğümde türk telekom 2021 yılında gelcek diyordu ama inanana hak getirene.Yalandır.
TÜRKNET nasıl ki sitelerde yöneticilerle anlaşma yapıyorsa bizde razıyız gidip imza toplayalım.Hiç altyapısı olmayan yere fiber çekebiliyorken
yan mahallesinde giga fiber olan yere çekmesi daha kolaydır diye düşünüyorum
-
arkadaşlar 15dk önce internet koptu ve 5dk sonra geri geldi, dün 23 olan hızım şimdi 30'a dayandı. Aynı durumu yaşayan var mı?
-
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Altyapı talebini iletemiyoruz. Ancak adresteki talebin yoğunluğunu göz önünde bulundurarak mahalleyi öneri olarak ileteceğim. Faydam olursa ne mutlu bana. -
Harika olur valla teşekkür ederiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X