|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (19. sayfa)
-
-
Size de Türknet fiber gelsin hocam. Ben sadece bana gelsin demiyorum. Benim bölgemde fiber olmaması sizin suçunuz değil. Sizin bölgenizde de adsl olması benim suçum değil.
-
Yok yanlış anlama bende seni suçlamadım kendi sıkıntımı paylaştım
Ben taş devrindeyim siz bi kademe ileride cilalı taş devrindesiniz 21 yüzyıla önümüzde daha yol var
İnşallah dünya standartlarında düzgün bir internete bir gün bizde kavuşuruz -
Sayın Turknet destek,
iki yıldan fazladır Türknet kullanıyorum.
Eylül 2020 den aralık 15 e kadar 13 mbps ortalama ile kullandığım internet
vdsl bağlantı ile 16 ve üstünü gördü derken. iki dakikalık kesinti sonrası kabus başladı.
hızım 10 mbps düştü diye arıza açtım 23 Aralık'ta sonuç hızım kademeli olarak 8-4-0,6 olarak
düştü.31 aralıkta giden netim bir hafta süreyle çözülmedi net hiç gelmedi.
yukarıdaki değerleri santral mesafesi 1461 m olarak alırken şimdi mesafe 856 m hız max 9mbps bilgisayarda kablolu ölçülen 6,9 mbps ve çözüm merkezi daha iyisi olmaz diyor.
Öğrenmek istediğim ne oldu ne değişti hız kaybım yaklaşık % 30-50 oldu.
santral mesafesi yarı yarıya düşmüşken yapa ile daha iyi net alamaz mıyım.
çözüm için yardımcı olur musunuz. Yeşilova mahallesi giga inşallah gelir bu kabus biter. benim beklemekten başka yapabileceğim birşey var mı çözüm için...
teşekkürler.
-
yeni gelişme olmadığına göre cennet mahallesindeki ilerleme duraksadı sanırım halbuki caddelerde apartmanlara gelen drop kablolar dışında ara bağlantı için kalın kablolarda çekilmiş duruyor - turgut reis cd.
-
Hocam beklemeye devam edin.Yarım bırakılmaz.Ekipler barbaros caddesinde çalışıyordu ayrıca birkaç ekip var mutlaka sizin orayı da tamamlayacaktır.
-
Dün yıkılan binada olan paşa döner vardı bilen bilir. Onun orda türknet fiber arabası gördüm. Çalışma var ama hangi hızda bilmiyorum. -
Evet hadi gel fibercim gel Tepeüstüne yeni mahalleye doğru heyecanla bekliyoruz 😍😍😍😍 -
küçükçekmece treninin orası cennet mi
sanırım oraya kadar çekilecekmiş sahadaki ekiplerden birisi oraya kadar inicez cennet sınırları içinde dedi
inşallah yenimahalleyede gelirler kısa sürede
-
Evet hocam oralar da cennet mahallesi içerisinde.
Bizim apartmana kablolar 6sında çekildi, o zaman taşeron firmanın çalışanı 10-15 güne burası aktifleşir demişti. Zaten itfaiye tarafları şuan aktif olarak kullanıyor demişti. Ondan önceki gün ise türknet yelekli birisine sormuştum o yaklaşık 1 aya gelir demişti.
Tahminimce kabloları bölge bölge çekiyorlar ve bölge bölge aktifleştiriyorlar. Şuan hürriyet caddesi burger king hizasından e5'e doğru olan kısımları yapıyorlar gibi duruyor. Sonrasında da dediğiniz gibi tren istasyonuna doğru ilerleyeceklerdir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En son yeni mahalle ondan sonra sefaköye doğru yaparlar o zaman. Komple cenneti bitirmeden yeni mahalleye gelmezler diye düşünüyorum. Peki altyapısı değişen arkadaşlar hızlar nasıl?? Biraz bilgi verin de gönlümüz şenlensin. :D -
Hocam hele bi şu sorgulama ekranında gigafiber çıksın istediğiniz kadar teste boğarım burayı merak etmeyin :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trene kadar değil de Küçükçekmece tren istasyonuna yakın yine de. Ben de Cennet'te oturuyorum. Bizim sokağa dün fiber kablo çektiler. Henüz bina içleri yapılmadı, kutu da koyulmadı henüz.
-
Ben cennette oturuyorum. Türknet yapada vdsl geldikten sonra bizim 8mbps hızlar 2mbps'ye düştü. Çünkü VDSL saha dolapları yapaya dahil olmadığı için evden santrale kadar aynı hat var, arada fiber saha dolabı yok. Sonra Netspeed'e geçtim Türk Telekom VDSL altyapısındaki. İlk geçtiğimizde en yüksek alınabilir hız 100mbps iken şimdi 35'e kadar düştü. Çünkü çok müşteri var ve kapasite yetmiyor.
Gültepe'ye kablonet gelmiş. O da umarım her yere yayılır.
-
Gültepe sultanmurata geldi kablonet ama yenimahalleye gelmeyecek ondan eminim hatta cennete gelecekmiş sahadaki ekiplerle görüştüm cennet çok şanslı türknet her sokağına çekecek ama kablonet her sokağına çekecek mi bilmiyorum ama itfaiyenin olduğu taraflara gelecek diye duymuştum.
YENİMAHALLE HARİÇ HER YERE FİBER GELİYOR ŞAŞIRMIYORUM KİME SORSAK YENİMAHALLEYE ÇEKMECEYECEĞİZ BU DÖNEMDE DİYOR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 13 Ocak 2021; 22:0:22 > -
Yenimahalle'ye gelmeyecek nedie ya?
Cezalı mıyız biz 😄 -
850mbps download, 950mbps upload civarı :) hayaldi gercek oldu :) arayınca acaba bi dolandırıcı mı lan bunlar demiyosunuz degil hani :D
-
nE?!
Hocam anlık bi ss alabilir miyiz :)
Modem neydi sizin acaba?
Hala şoktayım... -
evde değilim bir süre de gitmeyecegim eve muhtemelen. bu sebeple yakın zamanda ss mumkun degil.
modem turknetin verdiği modem. o da bedava :D
wifi de bu hızlar mumkun degil ama bilesiniz. wifi testleri 2.4 ghz de 95mbps falan. 5ghz de de 450mbps falan cikiyor maksimum.
-
Merhaba arkadaşlar, bizim apartman için de 100 Mbps Turk.net hizmeti görünüyor. Ancak dairelere fiber çektirmedik ve her daireden ethernet kablo iniyor. TT'nin metro ethernet SW'si var. TT'den ethernet üzerinden hizmet alıyor birçok daire. Turk.net de TT'nin SW'si üzerinden ethernet ile mi sağlıyor ? Yoksa daireye fiber mi çekilmesini isteyecekler ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X