Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, paylaşımınız bizi çok mutlu etti. Teşekkür ederiz. Keyifli kullanımlar dileriz
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    İlk haberi ben vermisim foruma 3 ayda birçok yere çekilmiş oldu aslında :) iyi günlerde kullanırsınız umarım
  • Şuan Cennet mahallesini takip ediyorum da, itfaye taraflarına sanırım daha önceden çekilmiş. Hürriyet caddesi ve paralel caddelerine ise yarılarına kadar çekilmiş gibi gözüküyor. Benim olduğum kısım ise Alparslan caddesinde altyapının bittiği yerin 50 metre ilerisinde Umarım bu tarafa da gelir en kısa zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berlack kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapısı ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda adresiniz için de altyapı çalışmaları başlatılacaktır. İşlemler proje ekibimiz tarafından yönetildiğinden dolayı net bir süre bilgisi veremiyorum. İlginiz için ayrıca teşekkür ederim
  • Az önce şansa TürkNet yelekli çalışanlara denk geldim tam yukarıdaki mesajda altyapı bitiyor dediğim yerde Nereye çekeceklerini sorduğumda caddenin henüz kablo çekilmeyen tarafını göstererek komple ara sokaklar dahil çekeceğiz, 1 aya kadar da aktifleşir dedi. Bakalım ne kadar sürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berlack -- 6 Ocak 2021; 13:48:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım yeni mahalleye ne zaman çekecekler merak ediyorum
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

Aldığım bilgiye göre yenimahalleye gelmeyecekmiş.Umarım yanılırım.

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt

Ben de az önce apartmanımın önünde kablo çeken arkadaşlara ayrıca sordum, yavaş yavaş geliyoruz o taraflara doğru dedi. Acaba bunu derken Yenimahalleyi mi kastetti yoksa Cennetin o taraflarına mı dedi onu bilemiyorum.

• Yeni Mahalleye uzaktan bakınca bile şöyle ızgara gibi düzenli bi mahalle kendi halinde aslında yav. Keşke gelse bi an önce
  • valla bilemiyorum yetkili birkaç isimle görüşebildim farklı cevaplar aldım.Bazıları gelecek dedi bazılarıda yenimahalle için düşünmüyoruz dedi.Hangisinin dediği olur ilerleyen günlerde göreceğiz.Umarım gelir.

• kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz bölgeye gigafiber altyapımızın gelmesi biraz zaman alabilir ancak yatırımlarımız devam ediyor. Altyapı geldiğinde https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

merhaba,

yenimahalle engin sokak için bir çalışmanız var mı? nereden öğrenebiliriz?

apartmanca geçicez size bi gelseniz. ben zaten türknetliyim de :)

• nutz kullanıcısına yanıt
    5.Engin sokak şimdi gider başka Engin sokak bulurlar yıllardır düzgün bir internet bekliyoruz bir yanlışlık olmasın 😂
  • vakti yok kullanıcısına yanıt

hahaha doğru söylüyorsun. komşuymuşuz. ne çektik şu sokaktan ya :)

• inşallah sesimizi duyarlar cennet mahallesinden sonra yenimahalleyede çekerler tüm bina geçmeye hazırız yani keşke gelse

• nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından yönetilmektedir. Bu nedenle proje kapsamındaki bölgeleri göremiyoruz. Bulunduğunuz bölgeye fiber altyapımız geldiğindehttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
  • Halkalı Küçükçekmece 'nin en büyük yerlerinden biri. Ama hiç bir yerde çalışma görmüyorum. Bu çok üzücü

• fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    Fiber yok mu hocam halkalının her yerinde
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

Hocam herkes Halkalı yı Atakent ve Avrupa konutlarından ibaret sanıyor. Ben Halkalı Merkez Mahallesinde oturuyorum. Siteler dışında hiç bir yerde fiber yok Halkalı 'da. Sadece VDSL ve 8 mbit upload lar ile sürünüyoruz.

• fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    Avcılar mudurluge bağlıysanız vdsl olan yere tt fiber çekmez. Türknet de sitelere geliyor ama bilmiyorum merkez mahallesine gelirler mi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.