yok hocam türknet yenimahalleye girmedi henüz.CENNET MAHALLESİNİN çoğunluğuna kablo çektiler kutu takmaya başladılar.Yenimahalle için alınmış karar varmı bilmiyorum.Ama inşallah yenimahalleye gelirler. @TurkNetDestek bu talebimizi umarım proje ekibine tekrar tekrar iletebilirsiniz.Gerçekten talep fazla bu bölgede.Umarım yenimahalle için çalışmalar başlar. yenimahallede hangi sokaktasınız hocam ben cennet mahallesindeki ekipleri sokak sokak aradım buldum konuştum ama onlarda bir şey bilmiyor.Bazıları yenimahalleye geliriz bazılarıda zor gelmeyiz fln dedi.İşler karışık. |
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (17. sayfa)
-
-
bizim apartmanda herkes bana soruyor neye geçelim diye. ttnetten bıktılar artık. türknet bunu yaparsa şahane olur
-
cennet mahallesindeki(giga fiber) çalışmalar hakkında bilgisi olan varmı ?(gelişme)
-
quote:
Orijinalden alıntı: DOKTORBEY34cennet mahallesindeki(giga fiber) çalışmalar hakkında bilgisi olan varmı ?(gelişme)
Bazı binalarda beyaz kutular konuldu. Apartmanlardan gigafiber hattını arayıp açtıran olursa adres sorgulamalarında da gözükür diye düşünüyorum. Ama kullanıcı sayıları çok az. Türknet tanıtım konusunda yetersiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, adres bilgilerinizi PM üzerinden detaylı olarak iletmeniz durumunda proje ekibimizden bilgi talep edeceğim.Hâlâ bi dönüş yapmadınız ? Bilgi verir misiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, konu hakkında dönüş alamadım. Tekrar bildirimde bulundum. Güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. -
arkadaşlar yenimahalle de giga fiber çalışmaları başlarsa lütfen yazar mısınız ?
-
Gigafiberin Hiç sanmıyorum yeni mahalleye geleceğini -
Merhaba,
2017 Yılından beri VDSL olarak kullandığım Ziyagökalp caddesindeki hattım için dün Turk.net tarafından arandım. Caddedeki fiber çalışmalarını tamamladıklarını eve kuruluma gelip bağlantıyı Fiber'e çevirmek istediklerini söylediler. Bugün gelip kurulum yapacaklar bakalım sonuç ne olacak. İlk 6 ay 1Gbit sonrasında 100 mbit veya tercihinize göre daha üst paket kullanabilirsiniz dediler.
Yıllarca servis sağlayıcıların peşinden yok port yok hat değerleri yok saha dolabı derken koştuktan sonra bir servis sağlayıcının arayıp sizin hattınızı fiber yapıyoruz hem de hiç para ödemiyorsunuz biz bunu gelip kuracağız demesi gerçekten değişik geldi.
-
hayırlı olsun darısı yenimahallenin başına :))
cennette hürriyet caddesine çekiliyor ordan sonra umarım burayada gelirler
-
Selamlar, Cennet Mahallesinde Hürriyet Cad. ile Alparslan Cad. arasında bir sokakta oturuyorum. Bu caddelerden birine altyapı gelirse(son mesajdan anladığım kadarıyla gelecek gibi duruyor) bu altyapıdan ben de faydalanabilir miyim? Teşekkürler.
-
Atakent Mahallesi için bir planlamanız var mı? -
ekipler sizin evinizin önüne boruları yerleştirdiyse türknet bağlantıyı tamamladıktan sonra yararlanabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Airbus A350 XWB -- 5 Ocak 2021; 12:52:48 > -
hürriyet caddesine ve bankalar caddesine çekiliyordu dün.Küçükçekmecede sanırım sadece cennet mah. geliyorlar. :( Aktif olunca tabiki yararlanabilirsiniz.
-
Cennette Atakentte ve Mehmet Akifte kesin olarak varlar sanırım. Ama henüz cennette bile kutu koyulan bazı evleri aktif etmemişler başvurmak isteyenler başvuramıyor. Ve sanırım 1000 mbps kaldırılmış. Hizmeti fiyat ve 200 mnps lik paket dışında tt veya turknetten almanın bir farkı kalmadı -
hocam evet kendi adres sorgulama kısmında 100 ile 200 var sadece bende sordum ama 1000 mps yi veriyoruz diyorlar
avcılarda yeni aktif olan yerlerde 1000 kullananlar var 6 ay boyunca diyorlarmış 6 aydan sonra isterlerse sunuma açıyorlar galiba.Bilmiyorum inşallah kaldırmamıştır 1000 mps
yoksa dediğiniz gibi hiçbir farkı kalmaz
-
Konuyu sıkı takip eden arkadaşlar için bir bilgilendirme daha yapmak istedim. Dün gelip montaj işlemlerini yaptılar. VDSL hattımız bilgisayarların yanında olsun diye evin en dipteki odasına kablo çekmiştik fiber kabloyu bile o odaya kadar çektiler. Ciddi ciddi site olmayan apartman dairemizde fiber hattımız ile 1Gbit simetrik bağlantı keyfi yaşıyoruz.
Dönüp geriye bakınca o kadar çile çekmişiz, o kadar dışlanmışız ki sitede oturmuyoruz diye bunca zaman, RJ45 kablosunu yeni modeme takıp hız testi yapana kadar insanın inanası gelmiyor evde 1Gbit kullanılabilir olacağına. Ha Ailecek normal kullanımda böyle bir bant genişliğine cidden pek ihtiyacımız yok fakat yine de kullanabilecek alt yapıya sahip olmak ve 6 aylık dönemde bunu tecrübe edecek olmak sevindirici. Daha çok önem verdiğimiz Ping değerlerimiz de sık kullandığımız Avrupa sunucuları için (Geforce Now - Valve vb.) 60-70ms değerlerden 40-45ms aralığına inmiş oldu. Sonrasında verilecek 100/50 Mbit paketi de Türkiye şartlarında ortalamanın çok üzerinde bir keyif sunacaktır.
Umarım şu saçma sapan upload değerleri sunan bizde paket çok ama sizde para yok diyen sağlayıcılar da biraz vizyonlarını değiştirebilirler.
Türk.net virali gibi olacak ama kendi adıma ben teşekkür ederim yapılan çalışmalar için.
Cennet mahallesi için epey yoğun olduklarını ve bizden sonra da gün içinde bir çok eve gideceklerini söylediler. Umarım faydalanabilecek herkes bu hizmetten faydalanır.
-
sabırsızlıkla bekliyorum hocam bizde (yenimahalle) :))
keyifli kullanımlar..
-
Hocam bu çekme işlemini dışardan baksak anlayabilir miyiz? Yani nerelerde çalışmışlar vs. şimdi dışarı çıkacağım ona göre ona da dikkat ederim
-
hocam siyah renkte drop kablo
binaların girişlerine kadar çekiyorlar cennet mahallesinin çoğunluğuna çektiler.Dün bankalar caddesine çekiyorlardı.
Forumda kablolar var.Ordan bakabilirsiniz.
Siyah renkteki bakır kablolarıyla karıştırmayın.Fiberde siyah ama biraz daha ince
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X