Hangi sokakta otuyorsunuz aynı mahalledeyizde nerde çalışma var merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (16. sayfa)
-
-
Küçükçekmece gültepe Mahallesi Bağlar caddesine fiber getirmek gibi bir projeniz var mı acaba? Küçükçekmece civarına girmişsiniz ama bizim buralara da gelir mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deluxer -- 5 Aralık 2020; 15:20:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam oralarda kablonet çalışmaları vardı Sultanmurat bölgesinde sizin orayada çekti mi türksat
-
Yok hocam gelmedi buraya kadar ne yazık ki
Etiketleyemedim kusura bakmayın, küçükçekmece gültepe Mahallesi Bağlar Caddesine fiber getirme projeniz var mı acaba?
Merhaba, altyapı çalışmalarımız farklı bölgelerde devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığı zaman form üzerinden bilgi vereceğiz. -
-
. -
Kucukcekmece Cennet binalara kutular takılmıs hayırlı olsun Turknet çok rezil bir şirket ama ilçemiz için yaptıklarını da destekliyorum -
Yeni mahallede olmadığı sürece hala rezil benim için
yenimahalledeki talebin cennetten daha fazla olduguna eminim.Cennette zaten yapa bölgesinde çoğu 75 mps alabiliyor.Türk telekom fiberi dahi var.Yenimahallede hiçbir firma yok.Türknet inşallah bu bölgeyede gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 16 Aralık 2020; 11:6:39 > -
Merhaba,
Acilen yeni taşınacağım eve internet bağlatmam gerekiyor.
Birçok firma ile görüşüp Turknet'ten hizmet almaya karar verdim.
Fakat gerek çağrı merkezinizden gerekse web sitenizden yapmaya çalıştığım tüm taleplerde şöyle bir uyarı veriyor:
"Devam eden bir talebiniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Devam eden işleminizi sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz."
Çağrı merkezinizi aradığımda bana farklı bir firmadan devam eden bir talebinizden dolayı bir işlem yapamıyoruz diyorlar.
Türk Telekomu arıyorum, Herhangi bir başvuru talebiniz ya da aboneliğiniz yok diyorlar, yapacakları birşey olmadığını söylüyorlar.
Özetle nasıl bir sistem kurulmuşsa Turknet'e abone olmamı engelliyor.
Sorunun çözümü için acilen yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.
-
Dün akşam aradığımda sorun çözülmüş olarak yeni aboneliğime başvurumu yapabilmiştim, ama bugün evrakları göndereyim derken bir de baktım adres olarak iç daire no'sunu yanlış yazmışlar. Yani benim sorun aslında çözülmemiş halen devam ediyormuş. Bugün sorunu bildirmek için aradığımda tüm numaralar otomatik beni aktivasyon işleminiz devam ediyor deyip müşteri hizmetlerinden bir kişiye bağlamadı. İlk defa bu kadar saçma bir yapı ile karşılaşıyorum. Ne yapacağımı bilemedim.
Sayın Turknet yetkilisi ses kaydım dahil herşey elinizde, belirttiği daire no belli ama siz o daire no'ya işlem yapılamadığını bile bile tutup hatalı bir daire no üzerinden işlemi gerçekleştirmişsiniz, bu nasıl bir hizmet anlayışıdır? Artık yeter.
-
Merhaba, size özel mesaj attım ama görmediniz. İlgilenmeniz mümkün mü ?
Merhaba, aboneliğinizin başında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Adresin düzeltilerek doğru adrese başvuru yapılmasını talep edebilmem için GSM numaranızı ve doğru adres bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, adres bilgilerinizi PM üzerinden detaylı olarak iletmeniz durumunda proje ekibimizden bilgi talep edeceğim. -
Merhaba,
Online işlemler => Aktivasyon => Başvuru Belgesi indirme linkinde halen adresimdeki daire no 7 yerine 8 gözüküyor.
Arıyorum sisteminizde 7 gözüktüğünü söylüyor mail olarak tekrar gönderdik diyorsunuz, ama hiçbir Mail de gelmiyor.
LÜTFEN ARTIK BENİ BOŞ YERE OYALAMAYINIZ. EĞER ADRES SORUNUNU ÇÖZEMİYOR İSENİZ, OLMUYOR DEYİN, BEN DE BAŞKA FİRMALARA BAKAYIM. -
Merhaba az önce müşteri hizmetlerinizi arayarak sıfırdan tekrardan bir başvuru talebi oluşturdum.
Başvuru evrağı da doğru olarak tarafıma iletildi.
Artık yeni yaptığım başvuru üzerinden ilerleyeceğim için burada yazdıklarım için herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadı. Ya da inşaAllah gerek kalmamıştır diyeyim yine beklenmedik bir sorun çıkmaz umuduyla.
-
Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Diğer hizmetinizin iptali için www.turk.net/oim sayfamızdan açık destek kaydına hizmetinizi iptal etmek istediğinizi iletmeniz durumunda arkadaşlarım sözlü onayınızı alarak iptal edecektir. -
Ben de Yenimahalle'de oturuyorum. Türknet kutular mı koymuş bazı binalara yanlış mı anladım?
Geçen sene söz vermişti telekom. Nisan civarı fiber gelicekti gelemedi.
Türknet destek belki bilgi alır bizim için?
Gelse bizim apartman komple geçicek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X