Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar interneti giden var mı şuan?
  • Yeşilova/Tuna Sk.

TURKNET Küçükçekmece Kulubü
  • Kablo net Türksat umarım buraya da gelir 850 metre uzaktayız yeni mahalle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an sorun yaşıyor musunuz?
  • vakti yok kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

k.çekmece belediyesinden biriyle görüşmüştüm yenimahalle için (kablonetin)fiber çalışması yok demişti

türksat sultanmurat bölgesinde fiber çalıma yapıyordu onu bitirmiş demek ki yeşilovaya geçmiş

inşallah @TurkNetDestek giga fiberi gelir yakın zamanda k.çekmece bölgesinde hareketlilik var.TÜRKNET sizi bekliyoruz :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 27 Kasım 2020; 16:10:50 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şuan sorun yok çok şükür, ilginiz için teşekkür ederim.
  • en çok fiber bekleyen bölge k.çekmecede sanırım YENİMAHALLE ama firmaların ısrarla gelmekten çekindiği yerde yenimahalle.Nasıl bir düzen bu.

Türknetin GİGA FİBERİNİ sabırsızlıkla bekliyoruz.Cennet mahallesinden sonra umarım rota yenimahalleye çevrilir.

• Gigafiber gelir umarım

• inşallah @TurkNetDestek cennet mahallesinden sonra sırada umarım yenimahalle vardır.Bizede GİGA FİBERİ getirirler

firmalar talep diyor.Yenimahalle için görüşmediğimiz kimse kalmadı.Mahalle muhtarı bile burda çok talep var bana gelip söylüyorlar bizde firmalara vs iletiyoruz bizede geleceğiz diyormuş özellikle türk telekom.10 senedir fiber bekliyoruz.TT gelmesin zaten bu saatten sonra.İnşallah TÜRKNET gelir .Giga fiber en azından upload kısıtlaması yok.TT nin kısıtlamalarına maruz kalmayız.İnşallah küçükçekmecede 1 mahalle yapıp gitmez türknet.Hiçbir firmanın fiber getirmediği malum YENİMAHALLE yede çekerlerrr..

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla yenimahalle de alınabilecek en yüksek hız 32 mbit civarı. Ben altyapı yenileyerek 26 indirme, 11 yükleme alıyorum. Cat 6 kablo çektirdim. Upload tabi inanılmaz arttı. İndirme konusunda çok bir gelişme yok maalesef. Misal kendi sokağında çoğu yeni yapılan bina bile max 30 mbit civarı destekliyor görünüyor sorgulamalarda. Sizin santrale uzaklık kaç metre görünüyor sadece meraktan soruyorum benim 850 metre küsürdü. Bu değer yaklaşık 1,5 ay önce 960 metre küsürdü. Nedense santrale doğru yavaştan kaymışız gibi

hocam TT max 32 mps alabilirsiniz diyor.TÜRKNET yapa da 50 mps çıkıyor

netspeed sitesinden sorgulamada santral uzaklığım 610 metre.Yenimahallede boş port bulmakta zor

artık FİBER şart buraya.İnşallah kısa sürede başlar.TÜRKNET ten güzel haberler var bakalım inşalahhh... :)

• bazı binalarda TT gpon fiber vermiş yenimahallede.Bunu nasıl yapmışlar acaba !!!!

TT yeterki gelmek istesin.Bir şekilde o fiberi bağlıyor tüm sokaklarda olmasa bile..

• Tevfikbey mh Boş port yok hiçbir firmada net alıcam alamıyorum şansıma :(

5.Engin sokak burada santral uzaklığı 840 metre çıkıyor maksimum 16 MB ama benim alabildiğim 5-6 yetmiyor artık sinir oldum ve kapattım mobil ile idare ediyorum 10 gündür bakalım ne kadar dayanacağım

bizim sokakta 2 tane TT fiber var biri yeni bina biri eski bina

bina önüne eski tip dolap var sokakta İBB fiber kanalı var, çoğu bina önünde Türk Telekom mazgal var

neye göre yatırım yapıyorlar anlamıyorumTURKNET Küçükçekmece Kulubü 

• clarq26 kullanıcısına yanıt

hocam normalde ciğer btk vdsl fiber talebinde hiçbir işe yaramıyor ama yetkililerle görüştüğümde btk evinde hiç interneti olmayanlara internet altyapısı getirmek için etkili olabiliyor demişti.Yani türk telekom size internet getirmek zorundaymış.Dilerseniz tekrar tekrar btk üzerinden yazın

evet hocam çok haklısınız.Sordugumuz zaman hiç fiber olmayan yere gitmeyi tercih ediyoruz diyorlar

yenimahallede 10 senedir fiber için talepte bulunuyoruz.Hiçbir firmanın fiberi yok burda.İlk fiberi getiren çoğu müşteriyi kapacak gibi bir durum var ama firmalar girmiyor.İnşallah TÜRKNET gelir rahatlarız.

• @TurkNetDestek inşallah yoğun isteğimizi proje birimleri görür ve ekipler buraya ağırlık verir.Planlanan proje için çalışmalar en kısada zamanda umarım başlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 27 Kasım 2020; 19:1:34 >
  • ADSL teklif ediyor 16 ya kadar diyorlar.
    Kuruluma gelen Türk Telekom max 8 diyor yeni mahallede
    Bana gelen 5-6 oluyor BTK ve cimer e göre Türk Telekom internet talebim yerine getiriyor ama evde biri film izlerken birinin çalışması imkansız sonuç olarak kanser olacağıma mobil idare etme kararı aldım
    Ama belki bir umut starlink Mayıs 2021 gibi gelir Türkiye’ye

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.