Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mahallelerde de başlangıçta bölgesel bazda olacak. Kucukcekmece tt tarafında zaten bir İki seneye dönüşecek tamamen. Turknet te yetişebildiğine fiber çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Gültepe Mah. 48 dolacak üç defa hız düşüklüğü nedeniyle talep oluşturdum, hala düzlemedi (SOL VDSL)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

selam hız düşüklüğünden kastın ne ki zaten 5-6 ile bağlanıyorum o da en rahat saatlerde yoğun zamanları söylemek istemiyorum. Yeni mahalle engin sk. Dsmart burada tamamen çöp ama daha iyi bir internet bulamadığım için 6 aydır taahhüt vermeden kullanıyorum,

daha iyi bir internet gelir de geçerim umuduyla ama olacak gibi değil artık tamamen iptal ettirmeyi düşünüyorum.

• starlink gelse de kurtulsak

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

küçükçekmece de gibafiber alacak bir kaç mahalle olarak atakent tarafından bahsediyorsun herhalde ...

kimse yeni mahalleye gibafiber getirmez.   

• arkadaş şu an türknet'e sövüyor iyi ki geçmemişim o değil de arkadaş vdsl nasıl alıyorsun tt'den ne şans.

• Sevgili arkadaşlar, bu şirketten kimseden nefret etmediğim kadar nefret etsem ve asla kullanmayın desem de kullananlar için bilgi verebilirim. Cennet Mahallesinde ve Yeni Mahalle'de evlere kadar fiberler çekildi bazı binalarda. Sonlandırıldıktan sonra binadan da daireye dağıtılacak.

• Yeni Mahalle Küme sokağa da bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 7 Kasım 2020; 16:39:8 >
  • Yeni mahalle 5.Engin sokak, sokağımda çok uzun zamandır 2 binada fiber var biri yan binam ama başka kimse için çalışma yapıldığını görmedim

üstelik burada bina önlerinde Türk Telekom mazgalların var (kablo çekmek için kazmaya gerek yok) 5-6 metre ileride eski tip telefon kutusu 40-50 metre ileride İBB fiber optik kanalı geçiyor

sürekli internet kesintileri ve 5-6 mbps hızlardan bıktım aynı anda biri tv izlerken evde başkası internet kullanamıyor diye kapattım aboneliğimi yıl olmuş 2021 telefon interneti ile idare ediyoruz

artık umudumuz Elon musk

• Kapımın zilini 3 gün önce Türk telekom yetkilisi çaldı, dedim neden geldiniz,apartman kutu değişimi için dedi. Sizce ne yapmaya gelmiş olabilir? Bu aralar internet çok kopmaya ve yavaşlamaya başladı burada yeni mahallede.

• Son 6-8 Aydır sürekli kopuyordu benim artık iptal ettirdim fiber gelene kadar bağlatmayacağım süperbox bakıyorum ..

umarım kutu değişimine gelmişlerdir ama ben pek sanmıyorum.

merak ettim ne olabileceğini bilen arkadaş varsa yazsın lütfen

Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımızın ve saha ekiplerinin kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı benim modem ile de ilgili olabilir, tam olarak emin olmak istiyorum boşa sizi yormamak adına. Küçükçekmece Yeni Mahalle için sık sık altyapı çalışması maili alıyorum. Bu hafta 2 veya 3. Mail geldi. Acaba nasıl bir çalışma detayları paylaşabilir misiniz? :)

Merhaba, eğer bölgede yoğunluk varsa ekipler iyileştirme çalışması yapıyorlar.
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

yenimahalle için bilginiz varmı hocam

burayada türknet giga fiber gelecek midir ?

• Anlayamadığım bir konu var?

Şimdi biz Küçükçekmece yeni mahallede birinin gelip düzgün hızlı bir internet getirmesini bekliyoruz ama Bahçelievler de ananemin oturduğu 60 senelik binaya süperonline fiber, Türk Telekom fiber, şimdide türknet fiber çekiliyormuş neden bütün firmalar aynı bölgeye yatırım yaparda, interneti kötü olan biri gelse düzgün bir internet getirse diye bekleyen insanlarla dolu olan yeri kimse umursamaz nasıl bir ticaret bu

• vakti yok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber altyapı için çalışma başlatmadan önce arkadaşlarım bölgenin altyapı çalışmasına uygun olup olmadığını ve bunun dışında bir çok kontrol sağlıyor. Bu nedenle uygun yerlerin tespiti proje ekibi tarafından yönetilmektedir. Diğer operatörlerin fiber hizmeti vermediği bir çok bölgede de kendi fiber altyapımızı kurduk. Bu konuda yatırımlarımız devam ediyor.
  • Starlink gelmeden fiber gelmez bize 🥺

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.