Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, hız testi sonucunuz ile birlikte
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://turk.net/online-islemler
    üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Hız profilinizi kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba, destek kaydı 32159186 olarak oluşturuldu
  • joyberk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bulunduğunuz bölgedeki performans sorununu giderilmiştir. Teknik uzmanlarımızdan gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Bulunduğunuz bölgede bağlantı kalitesi sorununuzun düzeldiğini tespit ettik. Sorun devam ediyorsa turk.net/internet-hiz-testi sayfasından en az 3 adet bilgisayarınızdan kablolu bağlantı ile hız testi yapmanızı ve online işlemlerden performans/hız düşüklüğü yaşıyorum bölümüne girerek bize test sonuçlarınızı yeniden iletmenizi rica ederiz. İyi günler dilerim."
  • Küçükçekmece yeni mahalledeyim telefonda bana 75mbps hız alacağımı evime telefon hizmeti kurulup 1000 dakika kullanabiliceğim söylendi bilin bakalım ne oldu
    8mbps hız alıyorum (eski operatörüm 16 veriyordu aynı fiyata)
    evime telefon hizmeti falan kurulmadı
    muhattap bulamıyoruz açılan destek kayıtları cevapsız arayan yok soran yok
    Daha bağlatalı 2-3 gün oldu ama pişman etmeyi başardılar en ufak bir yardım söz konusu değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fredoom34 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, VDSL hizmeti için telefon hattınızı almamız gerekiyor. Aktivasyon ekibimiz telefon hattınızı aldıktan sonra VDSL paketine geçiş yapabilirsiniz.
    Telefon hattınızı almaktan kastınız nedir tam olarak anlamış değilim, eğer ihtiyaç varsa müşteri no atabilirim kontrol etmeniz için.

• @TurkNetDestek Cevap bekliyorum?

• Paketimi 75mbps olarak güncellediler fakat hala 16mbps hız alıyorum destek kaydı açılmıyor.

• Küçükçekmece Yeşilova mahallesinde sorun yaşayan var mı acaba şuan? Dün geceden beri internetim yok. Arıza kaydını Türk Telekoma iletmişler ortalama 36 saat yazıyor destek kaydında. YAPA altyapısındayım, Türk Telekomla alakası ne bunun bilen biri aydınlatırsa sevinirim. Yıllarca Türk Telekom kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım. İlk 2-3 ay türknetten çok memnundum ama böyle kesintiler olmaya devam ederse sanırım Türk Telekoma geri döneceğim.

• ferdigursoyyy F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, genel bir sorun bulunmuyor. Oluşturduğunuz destek kayıtlarını yerleşik operatöre iletiyoruz ama takibini teknik destek arkadaşlarımız yapıyor.
  • “Merhaba Ferdi Bey,
    Bölgenizde yaşanan Turk Telekom kaynaklı arıza nedeniyle bağlantınızda sorun yaşamaktasınız. Türk Telekomdan aldığımız arıza süresi aşağıdaki gibi olup 2020-06-13-10:24 / 2020-06-16-00:00 çalışma bazen bu süreden önce bitebilmektedir. Modeminizde ve kablolarınızda herhangi bir ayarı değiştirmeden ilgili süre sonunda yeniden kontrol etmenizi rica ediyoruz.
    İyi günler dilerim“

Türk Telekom haklı olarak Türknetle iletişime geç diyor. Türknet sorun Türk Telekomda diyor. Beklemekten başka çare yok sanırım.

hangi sokak? ve kaç hız alıyorsunuz?
  • 5.cami sokak. 30-31 alıyordum da 3 gündür bişey alamıyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur pastahanesinin orada oturuyorum telefon no ile sorgulayınca 16mbps adres ile sorgulayınca 50mbs diyor kafam karıştı.

edit: konuya baktım hiç bulaşmamak lazım çağrı merkezi yok millet buradan iletişime geçmeye çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 15 Haziran 2020; 20:6:49 >
  • Ben de Yeşilovada oturuyorum ama sizin söylediğiniz sayıları rüyamda bile göremedim hiç...
    Ya altyapı bekliyeceğim ya da taşınacağım. Başka seçenek yok. (Yeşilova muhtarlığının 1 sokak altında oturuyorum.)
  • Yeni mahalledeyim bende ama burayı kimse takmıyor sanırım, artık bize de fiber gelse artık ?!

• Küçükçekmece'de birkaç mahalle sene bitmeden GigaFiber alacak ilk benden duyun

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım bekliyoruz

Merhaba, yaşadığınız sorunu www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturarak iletmeniz durumunda arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişime geçerek bilgi verecektir.
    Hazirandaki mesaja şimdi cevap vermeniz komik :) Sorunum yok şuan 🧿 umarım böyle sorunsuz kullanmaya devam edebilirim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.