Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, öncelikle ben durumunuzu arkadaşlarıma ilettim. Ancak sizinde bu konuyla ilgili ve bundan sonra yaşayacağınız sorunlar ile ilgili bize bir destek kaydı açmanız gerekiyor. Eğer siz destek kaydı oluşturmazsanız biz sizin hizmetinizde bir sorun olup olmadığını anlayamayız. Bu yüzden müdahale süremiz uzayabilir.

Bu durumunuz ile ilgili bize siz yinede bir kayıt oluşturun. Kaydınızın kategorisi performans sorunu olsun bana ilettiğiniz bu ekran görüntülerini de o kaydın içerisine detay olarak ekleyin. Daha detaylı bakıp size net bir dönüş yapalım.
    Ah be Turknet o kadar kişiyi geçirdim size, kapımın önüne VDSL kabinler konulup aktif olduğunda ne sevinmiştim. Ama gel gör ki IT Director olan tarafıma sanki networkden hiç anlamazmış gibi bulunduğum bölgede vdsl hizmeti olmadığını söyleyen online müşteri temsilcileriniz yüzünden milenicom'a başvurdum. Aynı gün yani dün iptal dilekçemi sundum. Yapa altyapısındayım, modemime sinyal vdsl geliyor, gözümle görüyorum aktif ve kullanılıyor yeni kutular. Kardeşimin interneti de keza öyle problemli olduğu için milenicom'a geçti. Şimdi dün ben iptal dilekçesini gönderdim aylardır beni aramayan bir türlü muhattap bulamadığım türknet beni sabah aradı. İsterseniz sizi VDSL'e geçirelim 85 Mbit hız alırsınız diyorlar. Yani iptal dilekçesi mi vermek gerekiyordu. Aklımızla dalga geçmek mi gerekiyordu. Sırf şu muhattap bulamama akılla dalga geçme konusu yüzünden aboneliklerimizi her iki evimizden de iptal ettirdik.

Çok zoruma gitti ancak hali hazırda milenicom a başvurduk keşke bu duruma gelmeseydi

• nutz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorununuz ile ilgili teknik ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca konuyu bende takip ediyorum. Gelişme olduğunda PM üzerinden bilgi vereceğim.
  • exomaniac E kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durumla karşılaşmanızı inanın bende istemezdim. Bir gün tekrar bizden hizmet almak isterseniz ben buradayım. Size her konuda yardımcı olmak isterim.
  • Gültepe Mahallesinde Türknet kullanıyorum ve anca 10 Mbps hız alabiliyorum. Çevrede son dönemde artan bir altyapı çalışması fark edince diğer sağlayıcıları da kontrol etmek istedim ve TT altyapısı ile 84 Mbps hız alabileceğimi söylediler.

Bu durumu Türknet'e ilettiğim zaman "Siz YAPA altyapımızdasınız ve bu şekilde maksimum 10 Mbps verebiliyoruz" diyorlar. "O zaman TT altyapısı ile VDSL hizmet sağlayın" diyorum o da olmuyormuş.

Garip. Bir kaç kişinin daha yazdığı gibi herhalde sadece iptal dilekçesi ile düzgün iletişim kurabileceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker135 -- 7 Şubat 2020; 1:47:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ilker135 İ kullanıcısına yanıt
    Talebi şu şekilde açın, ya beni vae 35 mbit VDSL e alın ya da iptal edeceğim diye.

Ev telefonu değişmesi şartı ile vae ye alabiliyorlar sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Denedim fakat yine olumlu bir dönüş alamadım.

Millenicom'a geçmek istedim fakat YAPA altyapıdan transfer işlemi yapamadıklarını söylediler. İptal edip, ardından yeniden başvuru yapmam gerekecek gibi gözüküyor.
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yapa da churn olmaz. Ev telefonu önemli değil ise iptal edip başvuru yapmanız lazım.

@TurkNetDestek bak adam gidiyor. Bir şeyin %50 i hiçbir şeyin %100 unden iyidir. Adamı vae ye alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kütahyalı_ramazan -- 7 Şubat 2020; 13:43:25 >
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • ben şuan ortalama 1 mb hız alıyorum yada hiç almıyorum internet kkesiliyo normalde 6-7 mb arası geliyor türknete yazdığımda böyle bi dönüş aldım.
    Hizmet detaylarınızı inceledim ve santrale olan mesafenizin 3000 metrenin üzerinde olduğunu tespit ettim bu mesafede kullandığınız 8 Mbps hız değeri normal olarak değerlendirilebilmektedir.Altyapı değişikliği yaparak yani YAPA dan VAE altyapısına geçişinizi yaparak hız değerinizde artış gözlenebilir.
    Yeşilovada oturuyorum bu hız normal mi vae geçsem düzelirmi düzelse ne yazar ya bu saatten sonra ben bunlarla uğraşmak istemiyorum internet sağlayıcı tavsiyesi olan varmı?
  • hasana11 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hızınızda artış olacağı için teknik arkadaşımız VAE' ye geçiş yapabileceğiniz bilgisini vermiş. Onay vermeniz durumunda geçiş işlemlerinizi kendisi başlatacaktır. Santrale olan uzaklığınız aldığınız hızı büyük ölçüde etkiliyor.
  • hasana11 H kullanıcısına yanıt
    Millenicom taşı veya Netspeed geç vodafone var biraz pahalı

• N1-234-KUCUKCEKMECE-TT-POP
    TurkNet Kaynakli Planli Calisma
    34kckcekmece_yapasw01
    Yapap pop-sw Huawei 5700 ile değiştirilecektir.(Metin)

Bundan sonra sorunlar çözülecek mi bu bir upgrade'mi :)
    Merhaba, planlı çalışma yapılmıştır. Ancak içeriğine ulaşamadım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    planlı çalışma 1 nisanda yapılacak yazıyor ama. erkene mi alındı?
  • Güneş Sokak'ta alabileceğim maximum değer 16mbps midir?
    Merhaba, 30.03.2020 tarihinde log yer alıyor. Planlı çalışma yapılacağı bilgisi verilmiştir. Ancak içeriğine ulaşamadım.
  • sonofysgramor S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınızın desteklediği hızıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, altyapınızın desteklediği hızıhttps://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
    merhaba,

hız testinde tutarsızlık var. Hız testi yapmamın sebebi akşam 19:00'dan sonra internet hızımın çok yavaş olması, bazı sitelerin çok geç yüklenmesi, uzak ofis bağlantımın aşırı yavaş olması.

TURKNET Küçükçekmece KulubüTURKNET Küçükçekmece Kulubü

Bağlantı hızım 76 Mbps ama Turknet sitesi 29 Mbps, TurkTelekom ise 4,6 Mbps olarak hız ölçüyor. Yaşadığım hız sorunundan dolayı TurkTelekomun hız ölçümü daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Bu sorunu giderebilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.