Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Haritadaki konum burası olmalı.

40°59'27.7"N 28°47'08.7"E
    40°59'27.7"N 28°47'08.7"E
    https://www.google.com/maps?q=40.9910192,28.7857452&z=17&hl=tr

Buda fiber kabin olmalı.

TURKNET Küçükçekmece Kulubü

Bende Yeşilova Marmara caddesinde oturuyorum buralara ne zaman gelir acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi googlecomtr -- 19 Haziran 2019; 12:50:50 >

• Metrobüs hattının karşısında Türk Telekom Fiber altyapısı bulunmakta ama yolun diğer tarafında ( Yeşilova vs. ) sadece ADSL var hatta bazı bölgelerinde oda yok :)

• googlecomtr kullanıcısına yanıt
    şaşırmıyorum. yandaşa peşkeş çektirilen korufloryaya hizmetin en iyisi gitmeli. biz de adsl kullanalım :)

hürriyet cad full hiper bu arada. yan caddeleri de duruma göre değişiyor dolaba bağladılarsa.
  • comeback58 C kullanıcısına yanıt
    santrale yakın olan herkes için geçerli.

Cennet Mahallesi, Kocatepe Sk. No:23, 34290 Küçükçekmece/İstanbul
  • Tansel Cd. No:40
    Tansel Cd. No:40
    https://goo.gl/maps/Y2UkKz5AfcZoFuzr9

Yeşilova /küçükçekmece; şu an sd 56 yazan kutu büyük T7 ile değişmiş, darısı bir üst sokaklara :D

• Gültepe Mah
    1.Capraz Sok olan yeni evime supeonline hizmetine nakil talebinde bulundum 1 ayı aştı nakil sonuçlanmadı bende iptal edip TurkNet düşünüyorum acaba bu bölgede 35mbps hız alabileceğimin garantisi var mıdır? Memnun kalmazsam yasal sürede iptal ettiğimde ödeyeceğim tutar kaç tl olur?
    Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturası başka yanlış çıkan var mı?
  • Elysion59 E kullanıcısına yanıt
    Gültepe Mah
    hiç bir sağlayıcı hız garantisi vermez zaten veremiyor da..
    benim altyapım 65 mbps i desteklediği halde 35 i sabitleyemiyor!
  • Gültepe mahallesinde TT dışında internet kullananlar yazabilir mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 20.00 - 00.00 Saatleri arasında modemine otomatik reset atılarak hızı düşürülen var mı?

Özellikle yapa'da olanlar yazarsa sevinirim.

benim her gün itinayla hızım 10mb düşürülüyor.

YAPA'da olduğum ve Turknet Dslam'ına bağlı olduğum için ttnet yapamaz diye biliyorum ki, konuştum
    bizle ilgisi yok diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comeback58

Bu turknet yapa küçükçekmece de hangi bölgeler de geçerli.M.Akif mahallesin de 1 senedir turknet kullanıyorum.Aldığım hız 12 mbit.Bu bölge de oturup turknet yapa kullanan var mı.
    M.Akifte 35 mbps alıyorum hattım 85 kadar destekliyor ama yapa yok 10 tl daha istiyorlar 85 mbps icin.
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt
    Hürriyet caddesindeyim lanet pislikon adlı şirketi kullanıyorum allahın belaları canları sıkıldıça interneti kesiyor. türknete geçeceğim ona da güvenemiyorum.
  • ben soğuksu tarafında oturuyorum bence buraya verdikleri hizmet gayet iyi
  • Seyrekevler mh. Yapa'dayım. 57 mbps download 25 küsür upload alıyorum. Ping 5-8 arası. Şu anlık memnunum.

• cengiz topel caddesi gültepe mah. 35 ten 12 ye düşürdüler burda olup da başına aynı şey gelen var mı...
    Dün Turknet mesaj geldi.Alt yapıyı olarak yapaya geçişi mesaj geldi.18 geçiş yapılacak

Aktif alt yapıya (yapa) geçiş süreci tamamlandı.vdsl olarak bağlantım kuruldu.şuan ki aldığım hızdan memnum.
    Modem değerleri

• Mehmet Akif mahallesinde oturuyorum burayada YAPA geldi ama verilen hız düşük gibi ve akşam saatleri internet berbat duruma geliyor aynı sorundan müzdarip olan varmı (verilen hız 35 mps ama kullanırken 3 mps gibi geliyor cidden)

• Ben de cennet mahallesinde yapa'dayım. Akşamları 28mb ile bir şey izlenmiyor. Mobilden aynı şeyi düşük hızla izliyorum.
    Üst katta ablamların 12 mb ttnet'i ile de rahat izliyorum.

Cihazlarında ya da tanımlarda bir sorun olduğunu düşünüyorum.

• sinyorum buu ne hal S kullanıcısına yanıt
    Bende M.Akif mahallesin de ikamet etmekteyim.bu ayın 18'de yapaya geçiş yapıldı.gündüzleri hızım gayet iyi ama akşamları berbatlaşıyor.büyük ihtimale sizde daha önce adsl kullanıyordunuz.yapa geçiş yaptıktan modeminiz yeniden kurup deneyin.turknet oim girip size uygun yapa profilini değiştirebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.