Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, benzer sorunları ben de yaşıyorum. normalde TT altyapısı 65 Mbps i destekliyor ancak internet hızım 35 Mbps te sabit kalmıyor, bazen 22 bazen 17 oluyor. yani sabit 35 olmuyor nedense
  • joyberk kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuyu bize OİM üzerinden bir destek kaydı açarak iletirseniz arkadaşlarım hizmetinizi detaylı olarak kontrol edip bu durumun neden kaynaklandığını görürler ve size detaylı olarak bilgi verirler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba, bu konuyla ilgili zaten açılmış destek kayıtları var, son kayıtta da anlatmaya çalışıyorum, önceden 35 Mbps sorunsuz çalışan internet kesildikten sonra 22 Mbps lere hatta 17 Mbps lere düşmüştü, bugün TT arızayı gidermiş ve 27 Mbps e çıkarmış, iyi hoş da bu sorunlar olmadan önce altyapısı maksimum 65 Mbps olan internetin modeme 27 Mbps olarak gelmesi demek henüz sorunun tam olarak giderilemediği demektir. işte bunu anlatmaya çalışıyorum destek ekibine ama normalmiş gibi görüp desteği sonlandırıyorlar.
    Yanlış hatırlamıyorsam eğer sizinle bu konu ile ilgili PM üzerinden iletişim içerisindeydim. İsterseniz bilgilerinizi bana tekrar PM üzerinden bu durumunuzu açık bir şekilde belirterek iletin. Ben tekrar kontrol edip size konu hakkında detaylı geri dönüş yapayım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    merhaba. sorun turknet tarafından profil değişikliği yapılarak giderildi.
    YAPA konusunda sözünüz vardı, hatırlatmak istedim
  • ben başlamadan kurtuldum, konumu okuyabilirsin üşenmez isen ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: nutz

Bu mesaj silindi.
    Keşke kapatmasaydınız. Satrale yeni cihazlar geldi ve alabildikleri herkesi yapaya almaya başladılar 7 Mayıs'daki altyapı calısmasıyla beraber.

60/30 alıyorum ben
  • kısmete bak, burayı okumadan 5 dakika önce kapatmaktan vazgeçtim. talebimi ilettim.
    Umarım düzelir. Hattı tekrar bağladım hız hala 19 mb ama.
  • eğer 19mbps ise biraz sabırlı olmakta yarar var bence. altyapı çalışmaları başlamış ama süreç uzayabiliyormuş. yükseldiğinde size haber verirler mutlaka

bu arada tarifelere zam gelmiş. abone olalı yaklaşık 2 ay oldu 11TL lik zam ile sarsıldım
  • Bu turknet yapa küçükçekmece de hangi bölgeler de geçerli.M.Akif mahallesin de 1 senedir turknet kullanıyorum.Aldığım hız 12 mbit.Bu bölge de oturup turknet yapa kullanan var mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sabır sorun değil aptal yerine koyuyorlar. Ben zaten 24 mb kullanıyordum ttnet gayet de uygun fiyatlı. Faturaya 50 lira kurulum bedeli yansımış. Bu taksitli oluyordu. Yapa sözünü ve 100mb saymıyorum bile. Anlatsam ne yalanlar. Twitterı ayrı burası ayrı destek kaydı ayrı. Ayıptır.

• ttnet'de 24 mb kullandığım hızı bugün itibariyle 14MB'e sabitledi türknet sağ olsun.
    Küçükçekmece'deki arkadaşları uyarayım.
  • 75 MBPS DEDİLER 4 MBPS VERDİLER
    Arkadaşlar herkese merhaba
    Bu firmaya asla inanıpta 1 kuruş bile paranızı kaptırmayın. Tamemen yalan beyan üzerine kurulu ve vatandaşı kandırmaya yönelik hizmet veriyorlar. Bu yazdıklarımdan sonra birazcık düşünen birisinin gidipte bunlara başvuru yapacağını inanmıyorum. Açıklamamı okuduktan sonra hak vereceksiniz. Şöyle ki; daha öncesinde evimizde Türk Telekom var idi. Tarifemiz bitmeden önce 100 Mbps hız tanımlı hattıma NET 87 Mbps hız alabiliyordum. 5ms ping sürem var idi. Ancak, tarife bittikten sonra malum Türk Telekom fiyatlarının ciddi artış göstermesi üzerine TÜRK NET denilen bu firmayı araştırdık.https://turk.net/kotasiz-vdsl-hizinda-internet/ sayfası üzerinden gerek adres gerekse de telefon numaramızı girerek, ne hız alabileceğimiz konusunu öğrenmek istedik. Hatta garanti olsun diye müşteri hizmetlerinden Nazlıcan Hanım ile de görüşme sağladık. İsmini de veriyorum ki belki yetkililer görürler bu yalancılığı da çözüm üretirler çünkü biz çözüm bulamadık. Neyse işte testler vs. yapıldığında gördükki bizim altyapımız 100 Mbps'ye kadar destekliyor ve TÜRK NET in de dediği şey tahmini 75 Mbps alırsınız. Tamam dedik. TÜRK TELEKOMDA NET 85 Mbps idi. Hadi iyi niyetli düşündük dedik ki 1 0 Mbps fark olabilir gerek firma farklılığı gerekse de altyapı farklılığı ile ilgili. Neyse devam ediyorum. Başvurumuzu yaptık, hattımız bağlandı. Zaten bağlantı süresi bir hayli sürüyor. En az 1 haftayı gözden çıkartın. Sözleşmeler imzalandı bağlantı gerçekleştikten sonra hiç beklediğimiz gibi olmadı. Hattımıza NET HIZ 4 Mbps tanımlandı. İlk başta şaka gibi gelebilir ama gerçekten 4 Mbps tanımlandı. Neyse yine iyi niyetli düşündük. Dedik ki belki anlık bir problemdir, düzelecektir ve biraz bekleyelim. Maalesef arkadaşlar. Düzelmedi. Müşteri hizmetlerini aradığımda benim hattıma 4 Mbps hız verilebileceği, hattımın YAPA (bunların altyapısı ve kötü olanı) altyapısına olduğu VAE(iyi altyapı olan) altyapısına geçirilemiyeceğini belirttiler. Yani özetle; 75 MBPS DEDİLER 4 MBPS tanımladılar. Utanmadan 4 Mbps gönderiyorlar ya. Böyle birşey olabilir mi ? 4 Mbps kaldı mı Türkiye'de ? Ben 4 Mbps hızı 7-8 yıl önce alıyordum. Yalan söylüyorlar arkadaşlar. Tamamen yalan. Zaten tahaattütsüz demelerinin sebebi de bu. Çünkü onlarda biliyorlar gerçekleri. Kime ne tutturursa işte. Yani deneme yanılma yöntemi gibi. Eğer gerçekten dedikleri gibi olmasaydı gerek buradaki yorumlar gerekse de diğer kanallarda şikayetler benimle benzer konuda olmazdı. (Hız konusunda) Artık ucuz etin yahnisi mi dersiniz ne dersiniz bilemiyorum. Ama ismin TÜRK olan bir firmaya bu aldatmacayı yakıştıramadım. Defalarca kez kendilerine ilettim, ilgilenmediler. Ben de sosyal medya platformlarından bu durumu paylaşmaya ve vatandaşımızı bilgilendirmeye karar verdim. Çünkü ortada bir haksızlık, adaletsizlik ve kandırmaca var. Biz bunlara inandık, siz kanmayın. Başvurmadan önce tüm kanallardan hattınız 100Mpbs ye kadar destekliyor altyapı olarak ve tahmini 75 Mbps hız alabilirsiniz diyorlar (Türk telekomdan 87Mbps net alıyoruduk) abonman olduktan sonra utanmadan 4 Mbps gönderiyorlar. Bizde gidip salak gibi bunlara inandık ve 400 Lira verip VDSL destekli modem bile aldık. Biz yine enayi gibi iyi niyetli davranıp 2 haftadır problemi çözmelerini bekliyoruz. Onlarca şikayet kaydı bıraktık. Kaldı ki madem YAPA altyapısından 4 Mbps, VAE altyapısından 75 Mbps gönderebiliyorsunuz, o zaman YAPA dan VAE altyapısına geçirin diyoruz bizi, gelen cevap "o mümkün olmuyor efendim, geçiş sağlamıyoruz". Cevabı sağlayan da yine Nazlı Hanım. Yani anlayacağınız bu firma insanları aldatıyor. Eğer firmadan bir yetkili bu mesajı okuyup bana "Yalan bilgi veriyorsunuz" diyebilecekce, bana ulaşsın, ben ona herşeyi anlatayım. Tek dilediğim kimsenin bu firma kaptırmamasıdır arkadaşlar. Eğer bir sorusu olan olan olursa özelden cevaplayabilirim. Herkese iyi günler dilerim.

• TURKNET PİŞMANLIKTIR.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefaköy VAE iyi durumda valla. Ama keşke YAPA gelse de 10-20 upload görsek.
    TURKNET Küçükçekmece Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPlay -- 21 Mayıs 2019; 14:59:55 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Turknet iptal için, dilekçe gönderdim, ellerine ulaşmış, onay için aradılar.Temsilci iptalden önce hizmeti dondurun, eğer geçtiğiniz oparatörden memmun kalırsanız iptal edersiniz diyor.İptal işlemini ayın sonuna doğru yaparsanız ücret ve faturada olmayacak diyor.Şimdi dondurulan interneti daha sonra direk iptal talep edebiliyormuyuz, yoksa internet aktif olup sonrasında mı iptal sağlanacak ve ücret olacak mı aceba, temsilci olmayacak dedi ama güvenemedim.

Bu detay şunun için önemli, çocuk sınava hazırlanıyor video izliyor, diğer oparatöre evrakları gönderdik ama ne zaman açılacağı tam belli değil; eğer turkneti dondurursam ayın sonuna kadar interneti kullanabileceğim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.