Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.350
Cevap
30
Favori
137.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen dediğin gibi daha önce adsl paket kullanıyordum boş port olmadığı için sonra yapa geldi modemimi değiştirmemi söylediler yeni modem aldım fakat aynı değişen bişey yok teknik bilgilerde 35 mps gösteriyor ama 3 4 mps lik hız kullanıyorsunuz gerçekte.4 gün önce destek kaydı açtım hat değerlerinde sıkıntı yok tekrar sorun yaşarsanız ara ara hız testi yapıp bizimle iletişime geçin dediler hız testi yaptım 1 mps :D sonuç bekliyoruz bakalım ne dicekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hız testlerini saat başı yapmak lazım. modemde 70Mbps gösteriyor ama hız ölçümlerinde 64Mbps çıkıyor. modem maksimum 85Mbps gösteriyor. konum: gültepe mah.
  • Cennette oturuyorum bende yavuz selim caddesinde salı pazarının başlangıcı evimin yanı . 3 gün önce YAPA alt yapısına taşıdı türknet beni , bağlantıyı adsl olarak alıyorum

Down ; 20.16
    Up : 1.02

Hızı Yükseltmek vdsl olarak geçme gibi durumu nasıl yapabilirim ,

Düzenleme ;

Öğlen türknete arıza kaydı bırakıp müşteri notu ilettim internet 79 mpbs oldu güncel speedtest ekte
    TURKNET Küçükçekmece KulubüTURKNET Küçükçekmece Kulubü

teşeküürler türknet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4hm3tt -- 24 Kasım 2019; 21:18:16 >

• comeback58 C kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şeker gibi internetim eriyor.
    TURKNET Küçükçekmece Kulubü
  • Yapa santraline uzaklığım 704 metre iken 579 metreye düştü ama hız da düştü altyapının desteklediği hızdan düşük hız veriyorlar.Önceden altyapı sorguladığımda tebrikler altyapımızdasınız yazısı çıkıyordu artık o da çıkmıyor sende durum ne?

• sinyorum buu ne hal S kullanıcısına yanıt
    Hocam benimde ilk yapaya geçiş yaptığımda santrale uzaklığım 940 metreydi.Şuanki uzaklık 927 metre gözüküyor ve aldığım hız yapa profil göre değişilik gösteriyor 20 ve 25 mbit hızlar değişiyor.Ama upload hızım hiç düşüş yaşamadım.Turknet ne kadar hız alırım diye sorguladığımda dediğiniz gibi tebrikler alt yapımızdasınız yazısı çıkmıyor.
  • Alparslan caddesi üzerinde 2 lokasyonda t7 kabin konulmuş, birinin yanına t23 ufak boylulardan konulmuş. (sadece bilgi amaçlı söylüyorum)
  • Merhaba cumhuriyet mahallesindeyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 gündür genel arıza var. Gültepe mah.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4hm3tt

Cennette oturuyorum bende yavuz selim caddesinde salı pazarının başlangıcı evimin yanı . 3 gün önce YAPA alt yapısına taşıdı türknet beni , bağlantıyı adsl olarak alıyorum

Down ; 20.16
    Up : 1.02

Hızı Yükseltmek vdsl olarak geçme gibi durumu nasıl yapabilirim ,

Düzenleme ;

Öğlen türknete arıza kaydı bırakıp müşteri notu ilettim internet 79 mpbs oldu güncel speedtest ekte

teşeküürler türknet
    hat değerlerini atabilir misin.

adsl de bende aynı hızları görüyorum. ama vdsl de düşük hız geliyor.

• gültepe mahallesinde elektrikten kesintisinden kaynaklı (4 gün süren) internet sorunu vardı. bedaş lütfedip dolaplara gelen elektrik kablosundaki kesintiyi onardı
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    Bunlarmı ?

TURKNET Küçükçekmece Kulubü
  • quote:

Bunlarmı ?

Evet
    Teşekkürler
    Online işlemlerde santrale uzaklık kaç metre yazıyordu?

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    610 metre.
  • Küçükçekmece yapa'dayım.
    Son günlerde inanılmaz ping artışları ve paket kayıpları yaşıyorum.

• quote:

610 metre.
    Benimde 630metre
    Upload 28mbps geliyor
    Ama download 45mbps :(

• 580 metre 34 mps hız ve aşırı ping sorunu var

• sinyorum buu ne hal S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yapa santralimiz üzerinden hizmet verdiğimiz müşterilerimize altyapısının desteklediği maksimum 100 Mbps'e kadar hızı veriyoruz. Şu an altyapınızın desteklediği maksimum hızı alıyorsunuz. Bulunduğunuz bölgede yoğunluğa bağlı satürasyon olup olmadığını teknik ekiplerimiz ile birlikte kontrol ettim. Ancak satürasyon bulunmuyor. Ancak teknik uzmanlarımız tekrar kontrol ederek sizinle iletişime geçecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Satürasyon yoksa nasıl bende aynı bölgede ve yapada hız düşüşü, ping artışı ve paket kaybı yaşıyorum?

Ya da yurtdışı çıkışında mı sorun?
    Size 3 ayrı test ilettim.

Lütfen artık çözelim bunu ve daha güzel konuları konuşalım.

• Merhaba, öncelikle ben durumunuzu arkadaşlarıma ilettim. Ancak sizinde bu konuyla ilgili ve bundan sonra yaşayacağınız sorunlar ile ilgili bize bir destek kaydı açmanız gerekiyor. Eğer siz destek kaydı oluşturmazsanız biz sizin hizmetinizde bir sorun olup olmadığını anlayamayız. Bu yüzden müdahale süremiz uzayabilir.

Bu durumunuz ile ilgili bize siz yinede bir kayıt oluşturun. Kaydınızın kategorisi performans sorunu olsun bana ilettiğiniz bu ekran görüntülerini de o kaydın içerisine detay olarak ekleyin. Daha detaylı bakıp size net bir dönüş yapalım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.