bizim sokaklar var mı? (reyhan caddesinin alt ve üstü) telekom bana çalışma yapılacak dendi inanmamıştım. telekom mu çekiyor kabloyu yoksa kendi altyapıları mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 16 Ekim 2020; 10:25:30 > |
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (12. sayfa)
-
-
Gültepe Mahallesi Bağlar Caddesinde olan arkadaşlar, dün 20:00’dan beri internetim yok. Siz de durumlar nasıl? Online işlemlerde 10 saattir online olduğum yazıyor ama hiç bir siteye giremiyorum. TurkNet Destek zaten hak getire o da aynı şeyleri kopyala-yapıştır yapıp duruyor.
Bu arada mahalleye KabloNet çekiliyor haberiniz olsun. Çok yakındır güzel günler göreceğimiz. :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1000mbps’e kadar Turknet’e özel gigafiber olacak. Küçükçekmece Santraldan aşağısı için çalışmalar ( Yenimahalle, Cennet, Yeşilova ) Turknetin kendi altyapı çalışması başladı. Tahminen yıl sonunda başlar.
turk telekom da 2 sene içerisinde bahsettiğim lokasyonlarda eski binalara da gpon erişim Sağlayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeşilova Ünver sokaktayım bizim sokak dışında çoğu sokakta elektrik kabloları yerin altına alındı yerin üstünden kablolamaya izin verirler mi bilmiyorum ama bizim sokağa getirirler umarım :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Bulut NGIVP -- 16 Ekim 2020; 16:0:19 >
Merhaba, internet erişimi yok statüsünde destek kaydı oluşturmanız durumunda arkadaşlarım gerekli çalışmaları yaparak bilgi verecektir. -
Bütün izinler alındı belediye ile şirketler işbirliği halinde tamamen, biraz ilçeyi gezerseniz bazı yerlerde çalışmalar başladı zaten
tivibu iyi oluyor diye bugün telekom ile sözleşme yeniledim, bana yıl sonuna kadar gelecek demişlerdi ortak yapıyorlar sanmıştım yine hayallerim yıkıldı.
-
Sonunda, hayırlı haberler bunlar. Bende yeni mahalle'deyim, sabırla bekliyoruz bakalım :)
Ben de orada yaşıyorum
Başta ben de sevinmiştim ama tarifelere bakınca tam tersi düşündüm
KabloNet f/p açısından pek de cömert değilmiş:
Keşke bize de altyapı için Turk.Net gelseymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 16 Ekim 2020; 17:59:43 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bugün daha fazla dayanamadım hocam ve TurkTelekom’a geçtim. Burada detaylı açıkladım;http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromMobile=yes&m=146038537 bakabilirsin.
Bugün başvurdum 1 saat olmadan netimi bağlamaya geldiler gittiler, aynı mahalledeyiz haberiniz olsun.
Ben Eylül ayında Superonline VDSL aboneliğimi uzattım
Evlere fiber çekilene kadar birkaç ay geçer
1 haftadır sokaklarda kablonet çeken ekipler görüyorum. Her gün bir sokaktalar, inşallah kısa sürede gelirler.
-
Aslında daha çok oldu
Siz yeni görmüşsünüz
Henüz boruların içine fiber kablo çekilmedi diye biliyorum
Ben şu başlığa üç hafta önce yazmışım, çalışma daha da önce başlamış:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/145743272
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikayhan -- 16 Ekim 2020; 23:5:27 >
Cennet Kültür merkezinin yakınlarında arkadaşım var dün internette problem var diye modemi resetledik. Saat akşam 4ten bu yana tüm ışıklar yanmasına rağmen internet bağlantımız yok. Modem kurulumu vs. de yapıldı ama. Resetleyince İpden düşme oluyor dediler ama ben kullanmadığım için bilmiyorum. Dns ayarları da internette gördüğüm standart turknet Dnsi. Online işlem merkezine kayıt bıraktım ama dönüş olmadı henüz. Bilgisi olan var mıdır ya da genel bir sorun mudur acaba?
Bu çalışmalar türknet için mi geçerli hocam? Yani sadece türknet aboneleri mi fiber kullanabilecek?
Merhaba, yaşadığınız sorunu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Oluşturdum sabah, yanıt bekliyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cant Let GoBu çalışmalar türknet için mi geçerli hocam? Yani sadece türknet aboneleri mi fiber kullanabilecek?
evet
-
M.akif mahalleside alıcakmı bu hizmetten veya bu yönde bi çalışma varmı ? @PoyrazKarayel59
-
yeni mahalle tarafında bir çalışma mı var? hız düşüklüğü yaşıyorum şuan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X