Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ishadami Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DOKTORBEY34

hocam normalde ciğer btk vdsl fiber talebinde hiçbir işe yaramıyor ama yetkililerle görüştüğümde btk evinde hiç interneti olmayanlara internet altyapısı getirmek için etkili olabiliyor demişti.Yani türk telekom size internet getirmek zorundaymış.Dilerseniz tekrar tekrar btk üzerinden yazın

btk sitesinden nereye yazmam gerekiyor hocam bi yol gosterivercenmı.

• clarq26 kullanıcısına yanıt

https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/tsys/giris.html burdan sabit internet seçip ordan sonra türk telekomu seçebilirsiniz hizmet numaranız olmadıgı için cep telefonunu girmeniz yeterli olacaktır

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz proje aşamasındadır. Altyapı işlemlerimiz tamamlandığında bilgi vereceğiz.
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim
  • Hocam gene iyiyiz. Geliyor en nihayetinde, sadece zamanı belli değil, :) bundan sonra bize düşen tek şey : Sabır. :)

Acaba diyorum vdsl modemi kenara koyup, yavaştan fiber modem mi baksak?
  • 5.Engin sokak buraya da getirin ya 🥺🥺🥺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de daha önce turknet kullanıcısıydım.Ama binama kadar türktelekom fibergelince türktelekom fibere geçiş yaptım.Bu hafta M.akif mahallesin de ve benim bulunduğum sokakta binaların dışından siyah ince fiber kabloları geçirildi.Bugün de biraz önce yeşil yelekli turknet çalışanı gördüm.M.akif mahallesinde fiber çalışmanız var mı?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Küçükçekmece Yeşilova mahallesi Ünver sokağa fiber getirme gibi bir projeniz var mıdır acaba ?
  • kaand12@ kullanıcısına yanıt

evet hocam öyle diyorlar inşallah bir sorun çıkmazda çok istediğimiz fibere kavuşuruz.Sabırsızlıkla bekliyoruz.Fiber gelmeden çoktan sokaktakilerle konustum TÜRKNET gelmesini bekliyoruz müşterilerini bile hazırladım:)) TÜRKNET in verdiği modem iyidir hocam çok sorun yaşamayız yeterki gelsin hız kayıplarına razıyız 1000 mps nin %90 ı kayıp olsa ne olur

tek derdimiz bir an önce binaya fiber gelmesi :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 29 Kasım 2020; 16:53:26 >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.Plandayız ama bu süre 1-2 sene bulacak mı ? @TurkNetDestek Belki 6 ay belki 1 ay ortada bir şey yok.Tahmini olarak ne zaman çalışma başlayacak ? Tahmini bir süre iletemiyoruz diyeceksiniz ama proje ekibi eğer planladıysa mutlaka bir tarih vermiştir.Lütfen bizim için bir kere daha süre bilgisi isteyebilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 28 Kasım 2020; 22:8:2 >
  • TURKNET Küçükçekmece Kulubü

@TurkNetDestek Merhaba. Bina içine kadar kablo çektirdik diğer sokakta çalışma yapan ekiplere. Bina elektrik odasından dairelere kadar fiber kablolar döşeli durumda. Tek yapmanız gereken ekipleri yönlendirip kutu takmanız ve bağlantıyı aktifleştirmeniz. PM üzerinden adres iletsem ilgilenir misiniz?

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Net süre bilgisi maalesef paylaşamıyorum.
  • akinan A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden GSM numaranızı paylaşır mısınız?

Merhaba sizin semt neresi nereye kurulum yapılıyor

merak ettim sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: vakti yok

Merhaba sizin semt neresi nereye kurulum yapılıyor

merak ettim sadece

cennet mah itfaiyenin oraya yakınım. sokakta telekom altyapısı da var fakat alt üst sokağıma havai kablo çekiyor türknet. sokakta bikaç binada mevcut ama ttnet altyapısından veriyorlar onlara galiba. bize kendi siyah kablolarını çektiler. bir ihtimal gigafiber verirler diye umut ediyorum.

Bizde itfaiye nin üst tarafındayız yeni mahallede uzun zamandır umutla bekliyoruz ama ne Türk Telekom nede Türknet fiber getirmedi tek tük bazı binalar dışında biz ADSL kullanmaya çalışıyoruz

size türknet gigafiber gelecek sanırım kablo türknetin şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın👍

umarım yakın zamanda bize de gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: vakti yok

Bizde itfaiye nin üst tarafındayız yeni mahallede uzun zamandır umutla bekliyoruz ama ne Türk Telekom nede Türknet fiber getirmedi tek tük bazı binalar dışında biz ADSL kullanmaya çalışıyoruz

size türknet gigafiber gelecek sanırım kablo türknetin şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın👍

umarım yakın zamanda bize de gelir

inşallah dostum bekliyoruz bakalım ama eğer adsl varsa sizde biraz daha sabredin bu aralar çalışmalar hızlandı eminim size de gelecektir. biz 30 daireyiz hem ttnet hem türknete başvurduk hangisi önce davranırsa bir dünya müşteri toplayacak. ama sanırım türknet önce davranacak daha ilgililer.

Gerçekte alabildiğim hız 5-6 mbit di oda yetmiyordu bende iptal ettim mobil internet kullanıyorum

bizdr 20 daire var bizim sokakta 2 binada fiber var gerisi ADSL ve herkes şikayetçiyi buraya da kim gelirse önce müşteriyi o toplar ama gelmiyor

bakalım dediğiniz gibi bu aralar çalışmalar hızlandı

inşallah hep beraber çağın gerektiği hızlara kavuşuruz

• inşallah 🤲🏻

bizde yenimahalle tarafındayız itfaiyenin hemen karşısındayım bakalım burda daha hiçbir çalışma vs yok.İnşallah çok kısa zamanda çalışmalar başlar.Hayırlı olsun türknet kendi altyapısı oldugunda GİGA FİBER veriyor.Cnnet mahallesi çok daha şanslı türk telekomun da fiberi var orada.Olmasa bile TÜRKNET in aktif bölgesi zaten 75 mps altyapısı var

her türlü yenimahalleden iyi

darısı başımızaaa :))

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.