Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
30
Favori
137.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başvurusanız sadece gelip bağlamaları kalır. Ayrıca kablo çekilmez halihazırda kablonuz varsa. Yoksa da siz cektirmelisiniz
  • Daireye fiber yok, ethernet data kablosu var. Eğer Ethernet ok ise sorun yok. Fiber diye diretirlerse, ben çektireceğim anlıyorum. Sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tk152 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Abonelik başlatmanız durumunda arkadaşlarım adresinize gelerek kurulum işlemlerini gerçekleştirecektir. İç tesisatta kablo yoksa metre başına elden ücret alınarak iç tesisat kablolaması yapılmaktadır.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba, bizim binaya da 3 gün önce fiber kablo çektiler. GigaFiber için şimdi Türknet aboneliği başlatabilir miyim? Sitenizden sorguladığımda henüz gigafiber gözükmüyor.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktif olduğunda başvuru yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde tekrar altyapı sorgusu yaparak kontrol eder misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bu mesajınızdan eve mutlaka fiber kablo çekilmesi gerektiğini anlıyorum. Keşke apartman girişindeki ana kutudan daireme kadar mevcut olan ethernet kablo üzerinden verilebilseydi.

• Bugün Yavuz Selim caddesinde, Gaffar Okan parkının tam karşısında türknet ekiplerine rastladım. E5'e kadar apartmanlara ince kablolardan çekilmiş fakat yanlarından geçtiğim sırada nerdeyse 1 metrelik makarayla daha kalın siyah bir kablo getiriyolardı. Makaranın üzerindeki türk telekom yazısını seçebildim bir tek.
    Daha sonra dönerken de oradan geçtim özellikle, apartman aralarına girmişler oralara çekiyolardı o kabloyu. Daha önce böyle bir kablodan bahseden görmedim o yüzden paylaşmak istedim.

• berlack kullanıcısına yanıt
    Yavuz Selim’de dönüşüm bitmedi mi? Ben bitti sanıyordum. Muhtemelen Türk Telekom bakırının geçtiği yerde Türknet ekipleri de kendi fiberini geçiriyordur kılavuz olması açısından.
  • tk152 T kullanıcısına yanıt
    Verilir hocam siz başvurunuzu yazın verrler. Destek foruma otomatik mesaj atıyor
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

Hocam zaten dediğim gibi ince olan drop kablolar çekilmişti boydan boya. Bu ekstra bir kablo ama işlevi nedir bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berlack

Hocam zaten dediğim gibi ince olan drop kablolar çekilmişti boydan boya. Bu ekstra bir kablo ama işlevi nedir bilmiyorum.

Biri fiber kablo,diğeri optik kablo hocam.

• Bu sabah Cennet mh Barbaros caddesinde eski MNG kargo binasından e-5e doğru kablo çekiyorlardı. Yine eski MNGden Turgut Reis caddesine doğru da kablo çekiyorlardı.
  • Hayırlı olsun cennet mahallesinin neredeyse yüzde 80-90 ına çekiliyor.Yenimahalleye bir türlü gelmiyor :(

• Güzel haberler bunlar bende yeni mahallede hevesle bekliyorum mobil internet ile idare etmeye çalışıyorum inşallah daha uzun sürmez yeni mahalleye gelmesi
  • yeşilovayı bağlayamadılar bir türlü :(
  • Yeşilova'da Türksat altyapı döşüyor demişti arkadaşlar. Aktif oldu mu acaba?
  • Beyler suan ttnet adsl kullaniyorum bi kac gun sonra iptal ettiricem,turknet fibere geceyim diyorum kurulum ve modem ucreti aliyolar mı?

• achfighter kullanıcısına yanıt

1 ay önce turuncu boruları döşediler ama kablo çekmediler.

• Yer : Yeni Mahalle Küme Sokak

Cat 6 kablo

Local Area Network dosya aktarımı (internet erişimi gerektirmiyor)

Kullanılan program Lan Share

Hız ara ara 950 mbite çıkıyor. Kabloyu 25-30 tl ye almıştım sanırım, hatta piyasadaki en ucuz cat 6 diyebilirim.

Ssd den Hdd ye aktarımda inanılmaz bi darboğaz var. Ortalama max en verimli hız 850mbit civarı. 7gb dosyayı 1 dk 6 sn de indirdi karşı makineden.

Şimdi tek gereken bize adam gibi bi altyapı gelmesi lazım ki bunu internet erişiminde de deneyelim

TURKNET Küçükçekmece Kulubü

• Jakuboo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, eğer adresinizde TurkNet fiber altyapısı varsa kurulum ücreti alınmıyor ve modem ücretsiz olarak veriliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.