|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (20. sayfa)
-
-
Daireye fiber yok, ethernet data kablosu var. Eğer Ethernet ok ise sorun yok. Fiber diye diretirlerse, ben çektireceğim anlıyorum. Sağol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Abonelik başlatmanız durumunda arkadaşlarım adresinize gelerek kurulum işlemlerini gerçekleştirecektir. İç tesisatta kablo yoksa metre başına elden ücret alınarak iç tesisat kablolaması yapılmaktadır. -
Merhaba, bizim binaya da 3 gün önce fiber kablo çektiler. GigaFiber için şimdi Türknet aboneliği başlatabilir miyim? Sitenizden sorguladığımda henüz gigafiber gözükmüyor.
-
Merhaba, aktif olduğunda başvuru yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde tekrar altyapı sorgusu yaparak kontrol eder misiniz? -
Merhaba,
Bu mesajınızdan eve mutlaka fiber kablo çekilmesi gerektiğini anlıyorum. Keşke apartman girişindeki ana kutudan daireme kadar mevcut olan ethernet kablo üzerinden verilebilseydi.
-
Bugün Yavuz Selim caddesinde, Gaffar Okan parkının tam karşısında türknet ekiplerine rastladım. E5'e kadar apartmanlara ince kablolardan çekilmiş fakat yanlarından geçtiğim sırada nerdeyse 1 metrelik makarayla daha kalın siyah bir kablo getiriyolardı. Makaranın üzerindeki türk telekom yazısını seçebildim bir tek.
Daha sonra dönerken de oradan geçtim özellikle, apartman aralarına girmişler oralara çekiyolardı o kabloyu. Daha önce böyle bir kablodan bahseden görmedim o yüzden paylaşmak istedim.
Yavuz Selim’de dönüşüm bitmedi mi? Ben bitti sanıyordum. Muhtemelen Türk Telekom bakırının geçtiği yerde Türknet ekipleri de kendi fiberini geçiriyordur kılavuz olması açısından. -
Verilir hocam siz başvurunuzu yazın verrler. Destek foruma otomatik mesaj atıyor -
Hocam zaten dediğim gibi ince olan drop kablolar çekilmişti boydan boya. Bu ekstra bir kablo ama işlevi nedir bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: berlackHocam zaten dediğim gibi ince olan drop kablolar çekilmişti boydan boya. Bu ekstra bir kablo ama işlevi nedir bilmiyorum.
Biri fiber kablo,diğeri optik kablo hocam.
-
Bu sabah Cennet mh Barbaros caddesinde eski MNG kargo binasından e-5e doğru kablo çekiyorlardı. Yine eski MNGden Turgut Reis caddesine doğru da kablo çekiyorlardı. -
Hayırlı olsun cennet mahallesinin neredeyse yüzde 80-90 ına çekiliyor.Yenimahalleye bir türlü gelmiyor :(
-
Güzel haberler bunlar bende yeni mahallede hevesle bekliyorum mobil internet ile idare etmeye çalışıyorum inşallah daha uzun sürmez yeni mahalleye gelmesi -
yeşilovayı bağlayamadılar bir türlü :( -
Yeşilova'da Türksat altyapı döşüyor demişti arkadaşlar. Aktif oldu mu acaba? -
Beyler suan ttnet adsl kullaniyorum bi kac gun sonra iptal ettiricem,turknet fibere geceyim diyorum kurulum ve modem ucreti aliyolar mı?
1 ay önce turuncu boruları döşediler ama kablo çekmediler.
-
-
Merhaba, eğer adresinizde TurkNet fiber altyapısı varsa kurulum ücreti alınmıyor ve modem ücretsiz olarak veriliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X