|
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (24. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, Küçükçekmece / Cumhuriyet Mahallesi 2021 yılı planları içerisinde yer alıyor. -
Küçükçekmeceyi kafanıza koymuşssunuz :) taahütümü bozarım getirirseniz -
Daha cennet mahallesi bitmedi bakalım hem yenimahalle hem cumhuriyet mahallesi allahım nasip et o günleri :)) 2021 İçinde yetişeceğini pek sanmıyorum
bize gelene kadar 1000 mps kalkmaz inşallah.
-
Merhaba, bu konuda size tam bir süre bilgisi veremiyoruz ama 2021 yılı planları içinde görünüyor. -
Teşekkürler paylaşım için, ben iki kere türknet çalışanlarına denk geldim ilk seferinde 1 buçuk ay dediler aradan 10 gün sonra tekrar gördüğümde 1 ay dediler, söylediklerine göre şubat ortasına falan denk geliyor. Ama gerçekçi olmak gerekirse bende mart gibi olacağını düşünüyorum. Bir de aktif olan yerleri internetten incelediğimde maksimum 200mbitlik paket görünüyor. Acaba cennet mahallesine 1 gigabit hız vermeyecekler mi diye desteğe sordum ancak kesin bir yanıt alamadım. -
Merhaba, gigafiber altyapımız üzerinden 1000 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Paket ücreti 270 TL'dir. -
Verirler hocam. Satış politkasi o. İktisadi olarak açıklayabilirim ancak özetle söyleyeyim ki pahalı olan paketi yazmıyorlar diğerleri kötü izlenimi yaratmasın diye :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, bu konuda size tam bir süre bilgisi veremiyoruz ama 2021 yılı planları içinde görünüyor.Yeni Mahalle gelecek dediyseniz olmuştur bu iş... Şubat sonu Superonline anlaşmam bitiyor Türknete geciyorum,, yaza kadar gelsin diye dua edecez artık hadi bakiyim.
-
Arkadaşlar cennete şimdi de beyaz renkli drop kablo çekiliyor, bunun ne için olduğunu bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerede gördün? Ben hiç denk gelmedim.
-
Alparslanda çekiyorlar şuan, yandaki bazı caddelerde çoktan çekilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız ve açıklamanız için, insan bir an şüpheye düşüyor ancak sizin açıklamanızdan sonra mantıklı geldi doğru söylüyorsunuz -
Gigafiber altyapımız ile birlikte sizi de aramızda görmek isterim -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Gigafiber altyapımız ile birlikte sizi de aramızda görmek isterimYeni Mahalleye geldigi takdirde benim icin bir hayal gercek olacak abartmiyorum. Sirf bu yuzden Subat sonu abonelik baslatip araniza katiliyorum tesekkurler.
-
Bende hala hiç bir firmaya internet bağlatmıyorum çünkü yeni mahalle de ADSL insanı kanser ediyor
Fiber gelene kadar Mobile hatta devam
Mobil operatörler para basıyor sayemde -
İlginiz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim -
Merhaba, 2021 yılı içerisinde sizi de gigafiber internetimiz ile buluşturacağız -
Merhaba, Binamıza siyah kablo çekildi. Küçükçekmece/Mehmet Akif Mahallesinde altyapı çalışmalarınız devam ediyor anladığım kadarıyla. Tahmini olarak ne zaman sonlanacak bilginiz var mı acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X