Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.356
Cevap
30
Favori
137.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Röportajda belirtilen yıl sonuna kadar 6 il hangileri? Gelecekse Ankarada potansiyel nereler? Bilginiz var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tek tek bölge bilgisini maalesef paylaşamıyorum :(
  • Sadece yeni binalara çekme gibi bir durum söz konusu değil. Benim ikamet ettiğim bina en az 25 yıllık.

• Haftaya pazar gibi kar başlayacakmış. Kar başlamadan önce bağlantıları bitirselerdi iyiydi. Şimdi kar bahanesine en az 1 hafta daha geciktirmesinler. Rüyama giriyor artık.  

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Bir de kar çıktı başımıza vallahi bizi bıraksalar biz bağlıcaz artık saha dolaplarını Arog filmindeki roberto carlos gibiyim bi açsalar kafesi tüm türkiyeye ben altyapı döşicem bitirin artık sevgili türknet şu altyapıyı
  • engineerjedi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Ancak maalesef net bir süre bilgisi iletemiyorum. İlginiz için teşekkür ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Mesela Yeni mahallede bir sokağa çekildiği zaman digerlerine de geliyor mu? Yani benim arka sokaga gelirde bizimkine gelmezse vallaha oturur hüngür hüngür aglarım hocam.   

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Pm üzerinden bir soru sordum yanıtlama imkanınız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, proje ekibimiz herhangi bir altyapı kaynaklı sorunla karşılaşmadığı sürece tüm sokaklara gigafiber hizmeti verecektir
  • Purps P kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından takip edildiğinden dolayı maalesef net bir süre bilgisi veremiyoruz.
  • Hürriyet cad turk telekom gpon cekiyor beyaz kablo ile
  • PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

Önce sol sonra türknet şimdi de tt, hepsi anlaşmış gibi 1 ay içinde kablo çekiyor  

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları proje ekibimiz tarafından takip edildiğinden dolayı maalesef net bir süre bilgisi veremiyoruz.

türk telekomdan turknete gecmeyi düşünüyorumda bu konulardan pek anlamıyorum küçükçekmece hardal sokakta kullanan var mı acaba vdsl altyapısı falan

• PoyrazKarayel59 P kullanıcısına yanıt

Geçen hafta da Alparslan tarafına çekmişlerdi. Bizim sokağın ortasına turuncu fiber kablo şerit astılar. Sanırım oraya kutu koyacaklar. Türknet'te de benzer bir kutu olması lazım.

• Az önce "Cennet Camii nin caddesinde kablo çekiyordu Türknet. Zannediyorum bu hafta içi verecekler bazı bölgelere interneti ama emin olamıyorum. Saha dolapları nasıl oluyor türknetin hiç bilen var mı caddede ufak bir kutu gördüm kablolar oraya bağlıydı ama emin olamadım.

• engineerjedi kullanıcısına yanıt

Ziya Gökalp caddesinin üst kısmında görmüştüm. Yaklaşık 30cm(en) 35cm(boy) kadar açık gri renkte bir kutu. Sokaktaki binalardan birinin duvarında oluyor. Kaldırımda değil.

Bu hafta içi belki Mevlana caddesinin üst tarafına verirler de alt kısmına en az 2 hafta var. Daha bina içine kutu bile koymadılar.

Bina içlerine kutu başvurudan sonra takılıyor diye görmüştüm öyle değil mi?

• berlack kullanıcısına yanıt

Forumda kullananlardan okuduğum kadarıyla kutu takıldıktan sonra altyapı sorgulamada çıkıyor.

Tam bahsettiğin şekilde bir kutu gördüm ama bilemedim yarın fotoğrafını çekeyim beraber değerlendirelim, zaten işi gücü bıraktım türknet ekiplerini takip ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.