TURKNET Küçükçekmece Kulubü (27. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Altyapınızı https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayarak desteklediği hızı öğrenebilirsiniz. Abonelik işlemleri için 08502888081 numaralı satış birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz. -
-
Arkadaşlar haftalar önce yazmıştım yeni mahalle için. Türk telekom ile daha fazla taahhut yapıp devam etmemek adına turknet e başvurdum. Cidden Türkiye'de kaliteli internet bir şans. İster a firması olsun ister b. Başvuruyu tamamladık belgeler falan eyvallah her şey çok hızlı online işlemlerden seri geri dönüş de alıyorum. Tamam artık dediler internetiniz var onlarda görünen internet bende yok 5 gün olacak sorunum çözülmüyor. Ne zaman kafamız rahat edecek acaba internetle ilgili. Sevgili Türknet yetkilisi bugün dönüşünüzü bekliyorum.
-
Geçen ay drop kabloları çeken çalışanlar şuan bizim sokakta belirli yerlerde fazladan sarılmış olan daha kalın optik kabloları birleştiriyor sanırsam. Bu kablolar da sokakların üstünden geçiyor gibi duruyor. Gelsin bakalım şikayetler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydı numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
gerçerken gördüğüm kadarıyla cennet mh turgut reis cdsinde 1 ekip apartmanlara kutu takıyor. habersiz kalmayın :)
-
Apartmanların içine takılan kutulardan mı yoksa dışarıda bulunan dağıtım kutuları mı?
Bize daha apartman içine kutu takmadılar. Sadece ince kablo var. Yarın tam bir ay olacak.
-
yok yok apartmanlara girip çıkıyorlardı.
-
Hocam ben de yeşilyuvanın orda sarı yelekli çalışanlar gördüm ama az ilerilerinde tv+ logolu bi araç vardı. Superonline için olmasın?
bahsettiğim caddede turknet ve normal telefon kabloları dışında kablo yok. Başka bir firma olması zor
-
Sağolun hocam bilgilendirme için -
-
Hocam kar gelmeden tespih alalım ya sabır çekelim vallahi. Bu nedir ya şimdide doğa ana müsade etmiyor bir kavuşamadık dünya standartlarında internete. Sizin dediğiniz gibi bir 10 gün unutmak lazım bu işi, gigafiber gelse ekipler gelemez bina içi tesisatı bağlamaya... -
Hocam barajlarımızın dolmaya ihtiyacı var, ayrıca ekipler yağmurda karda çalışıyorlar. Yüzyılın kışı olmazsa çalışırlar -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Altyapınızı https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayarak desteklediği hızı öğrenebilirsiniz. Abonelik işlemleri için 08502888081 numaralı satış birimimiz ile iletişime geçebilirsiniz.Selamlar, öncelikle servisiniz için teşekkürler, halihazırda turknet kullanıcısıyım gayet de memnunum ancak altyapım malesef çok kötü. alabileceğim maksimum indirme hızı 13 mbps malesef sanırım diğer etkenlerden dolayı 7-8 alabiliyorum, uploaddan bahsetme gereği bile duymuyorum. 2021 yılı içerisinde yeşilova mahallesi için altyapı planınız bulunuyor mu acaba?
-
Doğru söylüyorsunuz hocam, biz öyle söylenip duruyoruz işte -
@TurkNetDestek İstanbul Lounge 1'e hangi tarih aralığında gigafiber döşenecek A** Bey bugün gelecekti ama onu rahatsız etmek istemem.
-
Merhaba, ilçe ve mahalle bilgisini de PM üzerinden paylaşır mısınız? Planlama içerisinde olup olmadığını kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X