Hocam cok sagol bilgiler heyecan veriyor, bir daha gorursen o yetkilileri 1.Hekim Sokaga ne zaman döşenecek bunlar diye sorar misin? etrafımdaki her sokaga döşendi bizde yok. Hic degilse umudumuz bitmesin, bende disardayken hep gozum o yetkilileri ariyor bir tane denk gelmedi ve gorsem koşacam...! |
TURKNET Küçükçekmece Kulubü (29. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Hocam, adresinize 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. Ancak bu konuda net bir süre bilgisi veremiyoruz. Mevcut abonemiz olmanız durumunda altyapı geldiğinde geçiş süreci için sizden onay alacağız.Hocam cok yardımcı oluyorsunuz tesekkürler, İnsallah fiber gibi olmaz size PM de anlattim yan sokagimda Turknet fiber var, bir adım atiyorsun bende dandik VDSL var resmen sokagı gecip gitmişler ki o muhitin en yogun ve buyuk sokagi bizimkisi. Gigafiber olayi nasil oluyor yine aynı tarz bir haksizlik olmasın rica ediyorum.
-
Tabi hocam görürsem sorarım mutlaka ne hikmettir bilmem haftada 2-3 kez görüyorum yürürken bugün dayanamadım gittim sordum sizin içinde sorarım :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: engineerjediTabi hocam görürsem sorarım mutlaka ne hikmettir bilmem haftada 2-3 kez görüyorum yürürken bugün dayanamadım gittim sordum sizin içinde sorarım :D
cok tesekkürler dostum bana cok buyuk bir iyilik etmis olursun sorarsan
hic degilse sokaga gelecek mi gelmeyecek mi bilelim, fiberi pas geçmişler bizim sokakta. Ona gore Turknete geçeceğim.
-
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı içerisinde gigafiber altyapı işlemlerini tamamlayacağız. Ancak net bir süre bilgisi veremiyoruz. -
Hocam bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Adresinize 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. -
Alparslan'ın üst tarafında 3 haftadır aktif. Oraya ne zaman kablo çektiler acaba? Ona göre biz de bize ne zaman gelir tahmin edebiliriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Hocam bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Adresinize 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz.İnsallah yaza kadar gelir.
-
Aslında evet bilen biri varsa forumda bilgi verirse güzel olabilir -
Benim bildiğim santral tarafları en az Ekimden beri aktif. Forumda o şekilde mesajlar gördüğümü hatırlıyorum. Alparslan ve paralelindeki birkaç caddenin üst kısımlarında da en az Aralık-Ocaktan beri aktif. Ancak ne zaman çekilmeye başlandı onu bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bize kablo çekildiğinden beri her gün kontrol ediyorum. İlk başlarda Alparslan'ın üst tarafında aktif değildi. Ocak'ın ortalarından sonra aktif oldu. Santrale yakın yerler ise evet geçen seneden beri aktif.
-
@TurkNetDestek merhaba acaba Küçükçekmece Halkalı Merkez Mahallesi bölgesine gigafiber gelme olasılığı nedir ve herhangi bir tarih ya da çalışma var mı?
-
Ziya gökalp vs aktifti hocam o sıralar, geçmiş mesajlarda arkadaşlar belirtmiş.
Amacım beyin jimnastiği ama sanırım turknetin kçekmece santrale gelen hattı yeterli olmadığı için ilave olarakta belki dağıtım kabini koyması gerekiyordur, izinler vs uzun sürdüğünden aktifleştirme olmuyor yoksa mantıken o kadar kablo+iş gücünü hemen para kazanmaya döndürmek isterler. Kağıthanede çalıştığım adreste 1 yıl önce drop kablo çekmişlerdi sorgulama sayfasında hala fiber gelecek gibi birşeyler yazıyor.
Arkadaşlar kucukcekmecede ilk gigafiber eski evime cekildi ve kasım ayında çekildi. Caddede bazı evler aktif bazıları değil. Biraz kafalarına göre çalışıyorlar. Eski evime çekileli 4 ay oldu aktif değil. Benimle ilgili olmadığı için peşine düşmüyorum ama ilgili olsam peşime düşerdi -
Merhaba, 2021 yılı planları içerisinde yer almıyor ama talebinizi not aldım. Proje ekibi ile paylaşacağım. -
Ankara'ya ne zaman gelecek
Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Maalesef altyapının tamamlanacağına yöönelik net bir süre bilgisi veremiyoruz. -
Merhaba, Ankara'nın bazı ilçe ve mahallelerine 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. İlçe ve mahalle bilgisi iletmeniz durumunda sorgulama yapabilirim. -
Küçükçekmece yeni mahalle bakalım ne zaman geleceksiniz bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X