Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.356
Cevap
30
Favori
137.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet böyle durumlar çok oluyor sanırım. Açıkçası bugüne kadar aktif olmalıydı diye düşünüyorum, superonline türknetten çok daha sonra başlamasına rağmen bütün çalışmaları bitirdi. Türknetin bir sokakta var diğerinde yok gerçekten çok anlamsız. Bence bitirmeleri martın sonunu bulur böyle giderse, daha binalarda kutu bile yok...
  • vakti yok kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 2021 yılı içerisinde gigafiber hizmeti vereceğiz. İlginiz için teşekkür ederim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İnternetim yok lütfen çabuk 🥺
  • engineerjedi kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2021 yılı içerisinde proje dahilindeki bölgelerimizi gigafiber hizmetimiz ile tanıştıracağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vakti yok

İnternetim yok lütfen çabuk 🥺

Mayısa kadar olacak bu iş hisediyorum, 26 Subat Turknet gecip hazirlanacam. @TurkNetDestek TURKNET Küçükçekmece Kulubü TURKNET Küçükçekmece Kulubü TURKNET Küçükçekmece Kulubü 

• Bende olucak diye bekliyorum ama gigafiber gelene kadar abone olmaya cesaret etmem

Adsl taahhüt bitince iptal ettim zaten 4-5 mbit ile kanser oluyordum şimdi mobil internet ile idare etmeye çalışıyorum
  • Selam arkadaşlar, bina girişine kadar siyah fiber kablo çekmişlerdi şimdi kabloyu ufak bir kutu tarzı birşeye bağlamışlar , boyut tip olarak aynı modeme benziyor. Ne olabilir bu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Purps -- 13 Şubat 2021; 17:6:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Purps P kullanıcısına yanıt
    Şu kutu değil mi?
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147779498#147779498

Size ne zaman kablo çektiler?
  • achfighter kullanıcısına yanıt

Aynen bu kutu, ne anlama geliyor? Kabloyu 1 yada 2 hafta önce çektiler.

Turknet'in fiber kutusu. O kutudan dairelere dağıtacaklar.

Tahminen ne zaman bağlanır bir fikriniz varmı?

Bir fikrim yok. Cennet'te 2 ay önce kablo çekilip henüz bağlanmayan yerler mevcut. Bize de kablo çekileli bir ayı geçti, henüz ne bina içi ne de bina dışı kutu var. Bekliyoruz.

TURKNET Küçükçekmece Kulubü

Kutu geldi çok uzun sürmez diye düşünüyorum bağlanması, aklıma takılan birşey var bu fiber kutusu mu? İnternetten baktığımda fiber kutuları baya büyük birşey bu ufacık birşey. Binaya ayriyeten bir kutu falan daha takacaklar mı?

Turknet bina içine bundan başka kutu takmıyor diye biliyorum. Altyapısı diğerlerinden farklı herhalde.

Superonline ve Türk Telekom'un apartman içi kutuları çok daha büyük. Onlar elektrikle mi çalışıyor bilmiyorum. Normalde GPON altyapısı için elektriğe gerek olmuyor. Kısaltmanın açılımı onu ifade ediyor zaten: Gigabit Passive Optical Network, gigabit pasif optik ağ.

Başka kutu takılmıyorsa işlemler neredeyse bitmiş demektir o zaman, en geç 1-2 haftaya gelir diye düşünüyorum.

• Bina içine başka kutu takılmıyor ama sokağınızda ya da caddenizde bir apartmanın dışına büyük bir kutu takıyorlar. Apartmanlara giden ince fiber kablolar bu büyük kutuya bağlanıyor. O büyük kutuya da kalınca siyah bir fiber kablo bağlıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Purps

Selam arkadaşlar, bina girişine kadar siyah fiber kablo çekmişlerdi şimdi kabloyu ufak bir kutu tarzı birşeye bağlamışlar , boyut tip olarak aynı modeme benziyor. Ne olabilir bu sizce?

Küçükçekmece hangi bölgesii hocammmm?

• Arkadaşlar benim bina içinde paylaştığım ufak kutu superonline'a aitmiş. Superonline çalışanlarına sorduğumda bu şekilde bilgi verdiler bana

• engineerjedi kullanıcısına yanıt

Forumda Turknet gigafiber kullanıcıları da aynı kutudan bahsediyor. İkisi de aynı sistemi kullanıyor olabilir.

• Sizin olduğunuz bölge değil malesef.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.