Şimdi Ara

TURKNET Küçükçekmece Kulubü (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.356
Cevap
30
Favori
137.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saha dolaplık bir durum yok diye biliyorum gigafiberde.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynı sistemi kullanıyorlar belki de bina içi kutular aynısıdır.
  • Kendi saha dolapları oluyor ama uzaklıktan dolayı düşük alan duymadım hocam. Aman gigabit gelsinde 950 vermesin 800 versin hocam :D
  • Purps P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle hayırlı olsun. siyah kablo çekildikten ne kadar süre sonra kutu geldi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineerjedi

Kendi saha dolapları oluyor ama uzaklıktan dolayı düşük alan duymadım hocam. Aman gigabit gelsinde 950 vermesin 800 versin hocam :D

TURKNET Küçükçekmece Kulubü TURKNET Küçükçekmece Kulubü 

upload hizini 10'un ustunde görüm ölmeden yemin ediyorum yeter. indirme hızı felan umrumda bile degil. artik yayindır toplantidır yaparken berbat kare goruntu istemiyorum biktim 2 upload bile alamiyorum bu Superonline vdsl denen illet yuzunden.

bu nedir yau 2021de....!! Gelsin su Gigafiber de gecip kurtulalım internet yuzu gorelim.

TURKNET Küçükçekmece Kulubü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrUckmann -- 14 Şubat 2021; 0:30:26 >

• ap055 A kullanıcısına yanıt

Ya 1 yada 1.5 hafta sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine günlük fiber haberlerimizi verelim. Haritada kırmızı noktada Superonline'ın(muhtemelen) fiber kutusu vardı. Kabloları da bağlanmış. Çekilen apartmanlar yakında aktif olur umarım.

Aynı sokakta mavi nokta ile gösterdiğim yerde Türknet'in kabloları da vardı. Tabi ki kutu yok. Gerçi Türknet'in kabloları her sokakta görülüyor ama aktif olmayanlarda kutu yok tabi. TURKNET Küçükçekmece Kulubü 

Turuncu fiber kablo da Türk Telekom'a ait olabilir. Bizim sokağa aynı turuncu kabloları çekenler Türk Telekom olduğunu söylemişlerdi.

• achfighter kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgilendirme için teşekkürler, anladığım kadarıyla hem superonline hem türk telekom turuncu kablo çekiyor, ancak ufak olan fotoğraftaki kutular superonline’a aitmiş, direk kendilerine sordum onayladılar bunu. Artık zaman tahminlerimi git gide uzağa koyuyorum ki hayal kırıklığına uğramayayım. Yani zannediyorum mahalleye toplasanıza 20 tane kutu koymakta pek zor bir iş olmasa gerek. Daha cenneti bitiremediler kaldı ki yenimahallede gerçekten çok kötü altyapıya sahip arkadaşlarımıza sıra gelecek...
  • engineerjedi kullanıcısına yanıt

Gerçekten inanması çok zor.Aylardır cennet mahallesinde çalışma var daha anca 1-2 sokak aktif oldu hele birde yenimahalle ve diğer mahalleye gelecek diyorlar nasıl olacaksa o :))

• TT fiber altyapısında şöyle bir saçmalık varmış bu sadece türknete mahsus.Türk telekomda fiber internet + telefon hattı tanımlı bana.Türknete geçmek istediğimde telefon hattınıda geçirdikten sonra iptal ettirmek istediğimi söylüyorum fakat bunun mümkün olmadıgını söylüyorlar.Türknet hariç diğer tüm issler (millenicom netspeed gibirnet)ise telefonu iptal ederek(yalın hat) hizmet verebildiğini söylüyor.Türknet neden bu şekilde yapıyor sizce ? Fiberde yalın hat için illa sıfırdan abonelik kurun diyerek kurulum ücreti üzerinden kar yapmayı düşündüklerini sanmıyorum.BTK veya TT türkneti sıkıştırmak için yapıyor desek neden sadece türknete yapıyor bunu diğer tüm issler geçiş(churn) sırasında yalın hata dönüştürebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 14 Şubat 2021; 21:31:26 >
  • Elin oğlu Starlink getirecek bizimkiler hala kablo çekecek

Of of 😡
  • vakti yok kullanıcısına yanıt

hocam starlınk fiyatlarınıda gördük :)) türk telekomdan ne farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOKTORBEY34 -- 14 Şubat 2021; 21:32:37 >
  • DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    O fiyat değişir Türkiye için özel fiyat gelir starship roketi çalışsın maliyeti çok düşecek merak etme
  • vakti yok kullanıcısına yanıt

Hocam TR özel fiyat inşallah gelir ama sanmıyorum çünkü amaçları her yerden aynı fiyata hizmet sağlamak dolayısıyla ülkelere özel bir fiyat olacağını düşünmüyorum

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Olucaktır olmasa bile bir kaç sene içinde fiyatı gerçekten çok düşecektir zamana ihtiyaçı var sadece
  • mehmet akif mahallesinin yarısına gigafiber gelmiş. gecen hafta bulunduğum sokağa kablolar döşendi ve binama kablolar koyuldu. üst sokağımda gigafiber var.

acaba mehmet akif mahallesinde olan varmı kablolar döşendikten sonra ne kadar sürede kutu takılıp hizmet aktifleştirildi.

• Sizin çok da fena değilmiş hocam TURKNET Küçükçekmece Kulubü 

• SirSheldor kullanıcısına yanıt
    Merhaba, TurkNet' ten hizmet alıyorsanız hız testi sonucunuz ile birlikte destek kaydı oluşturur musunuz? Hattınızı kontrol ederek bilgi verelim.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.