Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bize son gün mü geleceksiniz? Neden üst paketten başlıyorsunuz?
  • Merhaba, şu anda güncellemeler devam ediyor. Daha sonra tekrar hız testi yaparak kontrol eder misiniz?
  • Sanırım upload hızlarını ortak kullanımları önlemek için düşük tutuyolar. Aslında güzel bir sistemle ortak kullanım için sözleşmeler hazırlanabilir. Mesela ortak kullanım için 76tl olan paketi 100den verebilirler. Uploadlarıda biraz yükselttiğin zaman VDSL paketlerde hem farklı port yoğunluğundan kurtulunur hem upload değerleri biraz artar. Bu yasal olarak nasıl uydurulur bilmiyorum ama zor bir sistem gibi
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hakkaten hocam neden üst paketlerden başlandı ki ? Ben hala 35mbit kullananların uploadlarının yükseleceğine inanmıyorum. Müşteri temsilcileri sistemden oyle saçma bilgilendirmeler yapıyor ki Türktelekom reis izin vermezse Türknet sesini çıkaramayacakmış gibi bir hava var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckk

Bildiğim kadarıyla dsl yapısının gereği download uploaddan etkilendiği için veri modeme belli bir kayıpla geliyor.
    benim net VDSL2

Bu arada turktelekom ve super online upload hızı arttırması haberini anlatıyor 8dk lık video.

TIKLA IZLE

dip not : Süre sınırı varmış kalıcı değilmiş.Birkaç aya eski haline dönecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 18 Nisan 2020; 15:39:44 >
  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Öyle zaten. Vitrinde "biz çık istiyiriz en yiksik hizi vırmık" arkada "kıs kıs kıs bizim yapa iş yapmayacak yoksa"
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    bunların hakkından geliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 18 Nisan 2020; 15:38:57 >
  • Üst paketler upload 8 olmuş benim ki olmadı
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • türknet cesaret edemez cesaret edende tam yol tornistan yapınca...
  • abone numaram 2626434246 2 gün önce whatsap destek hattı aracılıgıyla uploudun 8 olmasını talep ettim 75 lik paketteyim arkadas hızımı 79 a uploudu da 8 e cekti buraya kadar sıkıntı yok modeme gelen uploud hız 8 mpbs görünmesine ragmen gene 4 ün üstüne cıkmadı hız testlerinde sebebi nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: surayy

Aynen, bendede 8 gorunuyor, testlerde 3.6Mbps cıkıyor. Madem vermeyecen niye gösteriyorsun .
    Ayrıca upload hızı 8 degil, enaz (dowload/3)Mbps hızında olmalıdır.

Alıntıları Göster
    Şuan kayıt oluşturdum şu şekilde mesaj geldi

Arıza Kaydı Teknik Durum Bilgileri
    Arıza kaydı açıldığında Teknik Durum Bilgileri
    Hat Fiziksel Durumu : AÇIK
    Hat Yönetimsel Durumu : AÇIK
    NmsHızProfil : 88064/8192/V
    Upload Çıkış Gücü : -8.6
    Download Çıkış Gücü : 14.5
    Upload Kapasite Hızı : 17942 kbps
    Download Kapasite Hızı : 86860 kbps
    Upload Mevcut Hızı : 8191 kbps
    Download Mevcut Hızı : 85742 kbps
    Upload Noise Margin : 15.8 dB
    Upload Attenuation : 3.8 dB
    Download Noise Margin : 8.3 dB
    DownloadAttenuation : 11.6 dB

• Benimde upload sınırını 8e yükseltmişler fakatbu değişiklikten sonra az da olsa CRC hataları gelmeye başladı ve SNR değeri 11lerden 8e düştü.

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

• Fixnet kullanıyorum sonucta türktelekom altyapısı kullanıyor hala bişey yok ayrıca işyerine ttnet var upload hala 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem arayüzüne bakınca upload 2 katına çıkmış ama speeptestte sonuçta hiç bir fark yok.
    Hatta daha bu saatte (15-16) hızım neredeyse yarıya düşmüş durumda.

Speed : 51192 / 8180 kbit/s
    Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • Tüm dsl bağlantıları için geçerli bu. Superonline gibi fiber bağlantılarda bu sorunlar yok.

Aynı şekilde 50/4 mbps olan bağlantım için dünyanın en iyi modemini kullansam da 47 mbps download geçemiyorum maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckk -- 18 Nisan 2020; 17:11:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Upload artmış fakat 2 gündür oyunlarda ping var çözemediğim konuyu görünce acaba upload arttı diyemi yükseldi acaba pingimiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam bende turknete geçmeyi düşünüyorum siz memnun musunuz birde ne kadar ödüyorsunuz ?
  • Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

35/3 luk paketimde herhangi bir degisiklik olmadı henuz
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.