Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhenaton1990

Hız testinde de 8 mbps çıkıyor mu?
    evet. hat değerleri ve speedtest'te 8mbit görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdic

Arkadaşlar şuan hat değerlerim aşağıdaki şekilde (İndirme hızı: 97,65 mbps yükleme : 7,99 mbps görünüyor) ancak ne hız testlerinde ne de indirme-gönderme hızında bir artış yok, aynı sorunu yaşayanlar var mı, paketim 75 mbite kadar (VAE) olan paket.

Bu arkadaşın SNR margin değeri 7.3 ama 100 mbit alabiliyor. Benimkisi daha yüksek. Ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkekaratas

Bu arkadaşın SNR margin değeri 7.3 ama 100 mbit alabiliyor. Benimkisi daha yüksek. Ne düşünüyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Ulaşılabilecek hız sadece SNR ile alakalı değil. Modem ulaşılabilir değer hesaplamasını hat zayıflaması(attenuation),
    sinyal gücü gibi etkenleri de hesaba katarak tespit ediyor.
    DSL teknolojisinde santrale uzaklaştıkça veya bakır kabloların durumu kötüleştikçe ulaşılabilecek maksimum hız düşer.
    O konuyu tam bilmemekle beraber muhtemelen santralde kullanılan donanımın da etkisi olabilir.
    Binanıza gelen tesisat iyiyse apartman içi veya daire içi tesisatta problem olabilir.
    Arıza kaydı iletin binaya gelen kabloları telekom ekibi kontrol etsin.
    Benim hattım da benzer durumda olduğundan diyorum, size muhtemelen 75Mbps verilmiş ama hattınız kaldırmıyor şu an.

• CapresLee C kullanıcısına yanıt
    Benimki de olmadı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VAE, benimde upload hızım henüz değişmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdic

Arkadaşlar şuan hat değerlerim aşağıdaki şekilde (İndirme hızı: 97,65 mbps yükleme : 7,99 mbps görünüyor) ancak ne hız testlerinde ne de indirme-gönderme hızında bir artış yok, aynı sorunu yaşayanlar var mı, paketim 75 mbite kadar (VAE) olan paket.

bende de aynı. download ve upload artmış görünüyor modem arayüzünde. ancak hız testlerinde değişiklik yok.

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzmanbiyolog -- 19 Nisan 2020; 12:21:4 >

• Evet nihayet benimde Up hızım arttı Türknet kullanıcısı olarak kalıcı olmasını temenni ediyorum 71 mbit download 7,75 upload hız
  • Türknet yetkilisine 'Modemde hız 8 gözüküyor ama test yaptığımda max 3.9 çıkıyor. Türknet kullanan arkadaşlarım 8 olarak görebiliyor testte. Bende ise 3 gündür durum böyle, ara sıra hız testi yapıyorum, acaba sizin veya benim bir ayar mı yapmam gerekiyor?' diye sordum ve Türknet; 'Sizin veya bizim bu konuda yapabileceğimiz bir işlem bulunmuyor. Kademeli olarak upload artışı yapılmayan kullanıcıların artışı yerleşik operatör tarafından 1 Haziran'a kadar yapılacak ve bu tarihe kadar kullanacaksınız. Kademeli olarak artış yapıldığı bilgisi bize verildi...' cevabını aldım. Yani süreç belirsiz olduğundan bazı kullanıcılar upload hızı örneğin 31 Mayıs'ta yükselirse 1 gün kullanacak da olabilir, hiç kullanamayacak da olabilir, tamamen kullanacak da olabilir demek bu. İnşallah zaman daha fazla daralmadan altyapısı kaldıran herkes yararlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton1990 -- 19 Nisan 2020; 15:57:26 >
  • rucukutu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, testler sonuçlandığında genel bir upload yükseltmesi mümkün olursa sizleri tüm detaylarıyla beraber haberdar edeceğiz.
  • Merhaba, Türk Telekom bununla ilgili çalışmalara başladı ve güncellemeler devam ediyor.
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, upload hızı ile ilgili güncellemeler devam ediyor. Şu aşamada sizin bir işlem yapmanıza gerek yok.
  • Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    PM bakar mısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, testler sonuçlandığında genel bir upload yükseltmesi mümkün olursa sizleri tüm detaylarıyla beraber haberdar edeceğiz.
    Umarım kalıcı olur Sayın @TurkNetDestek Türknetin tek eksiği ping sorunu ve upload hızıydı oda düzeldi cillop gibi oldu
  • türknet tarafından uploadım 8 mbps/sn oldugunu söyluyor ancak bılgısayara gelen halen 4 mbps/sn

türk telekomla da görüştüm iss ile görüşün diyorlar çıldıracam

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, hız testi sonucunuz ile birliktehttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek dönüş sağlayalım.
    2 tane test yaptım sonuç aynı modemi açıp kapatmamdan dolayı kopma olduklarını sanıyor müşteri hizmetleri
    https://pic.nperf.com/r/3250799381568308-ejP4cQTp.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 19 Nisan 2020; 16:54:12 >

• emreylcn06 kullanıcısına yanıt

Bakın ikiside türknet müşteri hizmetleri...

• Benimde modem arayüzünde 8 mb upload hızı görünüyordu 4mb kullanabiliyordum, kayıt açtım bugün aradılar modeme bir reset attım ve test yaptığımda 8 mb upload gelmeye başladı sonunda düzeldi sorun. Darısı benzer sorun yaşayn arkadaşların başına.
  • 35 mbitlik paketin uploadi 6mbit olmuş hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 35/3 paketteki upload hızım dn geceden beri 6mbps'e yükseltilmiş.
    Yaklaşık 5.7mbps civarında ortalam hız alabiliyorum.
    Xoom benzeri toplantı ve görüşme uygulamalarında farkedilir bir iyileşme oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.