Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akhenaton1990

Türknet sistemde upload hızını 8 mbps olarak tanımlamış ama hız testinde 4 çıkıyor. Sorunu destek kaydından onlara ilettiğimde 'Bizim yapabileceğimiz birşey yok o işe Türk Telekom bakıyor' denildi. Türk Telekomu arıyorum 'O işe Türknet bakıyor, biz bilemeyiz' diyor. Twitterdan yazıyorum 'bakın sistemde upload hızı 8 mbps olarak tanımlanmış ama hız testinde 4 çıkıyor' hala bana 'kademe kademe güncelleme yapılıyor şu an test aşamasında, artış olduğunda biz haber vereceğiz' diyor. Sayın yetkili zaten hız 4'den 8'e çıkmış Allah razı olsun eyvallah da ama ben kullanamıyorum, sizin hız profili NmsHızProfil: VDSL2/75/8192 olarak yeniden güncellenmesi gerekiyor çünkü arkadaşlarım böyle çözmüş sorunu. Altyapım download için iyi durumda. Upload için ise 20 mbps'e kadar sıkıntısız destekliyor. Bir hız profili güncellemesi yapar mısınız lütfen?

Müşteri No: 1165932

Devre Numarası: 8821409038
    aynı durumdayım.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler Turknet Bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba benimde 2 gündür modemimde 8 mbps upload tanımlı fakat testlerde 4 mbps almaktayım banada yardımcı olabilir misiniz?

• Modemde görünen upload değerini almak için beklememiz mi gerekiyor? Burada yazılanları gördükçe sanki sizden istemek lazım gibi görünüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hattımda 8 mbps upload tanımlı ancak alabildiğim en yüksek değer 3.8 mbps
    Abone numaram:2164295684
    Müşteri numaram : 831491

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilaybagci -- 20 Nisan 2020; 17:15:8 >
  • merhaba benimde modemde 8mbit ama 4mb hız alıyorum testte..

yardımcı olurmusunuz?

Devre Numarası 8820623907

@TurkNetDestek
    Merhaba modemde 8mb ancak testte 4 mb yardımcı olurmusunuz?

Devre Numarası 8820623907
  • Merhaba benimde 2 gündür modemimde 8 mbps upload tanımlı fakat testlerde 4 mbps almaktayım bana da yardımcı olabilir misiniz?
    Destek kaydı numaram : 32490368
  • Aynı şekilde benim de 8 olmasına rağmen 4 olarak çıkıyor sonuç. Yardım edebilir misiniz
    Destek kaydı no: 32542176

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thegamester -- 20 Nisan 2020; 18:48:42 >
  • Belli ki aynı sorunu yaşayan bir dünya insan var (Türknet'in teknik bilgiler sayfasında veya modem arayüzünde upload kapasitesini 8 Mb görüp testlerde 4 alan). Ancak gel gör ki ne en ufak bir bilgi mesajı ne de sitelerinde bir duyuru var. Koskoca firmaya bu forumdan veya twitterdan destek kaydı, devre numarası vs vererek ulaşmaya çalışıyoruz. Ya 8'i gösterme ya da hızı düzelt. Hadi diyelim sorun seninle ilgili değil bari sebebini açıkla. Türknet iyi, güzel, hoş da şu iletişim problemi artık iyice sorun olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plimpton322 -- 20 Nisan 2020; 19:17:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PropositionJoe

35 mbitlik paketin uploadi 6mbit olmuş hayırlı olsun
    Merhaba. Hız testinde 6 alabiliyor musunuz acaba? Modem arayüzünden baktığımda bugün benim de yükselmiş ama hız testinde alamıyorum.
    quote:

============================================================================
    VDSL Training Status: Showtime
    Mode: VDSL2 Annex B
    VDSL Profile: Profile 17a
    Traffic Type: PTM Mode
    Link Uptime: 0 day: 6 hours: 46 minutes
    ============================================================================
    VDSL Port Details Upstream Downstream
    Line Rate: 6.163 Mbps 35.900 Mbps
    Actual Net Data Rate: 6.140 Mbps 35.839 Mbps
    Trellis Coding: ON ON
    SNR Margin: 31.0 dB 37.6 dB
    Actual Delay: 0 ms 0 ms
    Transmit Power: 9.0 dBm 14.5 dBm
    Receive Power: 6.4 dBm 12.1 dBm
    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
    Total Attenuation: 2.5 dB 2.3 dB
    Attainable Net Data Rate: 55.404 Mbps 130.212 Mbps

• Triac3 T kullanıcısına yanıt
    QUINRY kullanıcısına yanıt
    şimdi video upload ederken farkettim. 6mbit yapmışlar. ikiye katlamışlar. 2.7K video upload ederken hayırdır neden bu kadar hızlı yükleniyor diye düşünüyordum ki mevzu aklıma geldi.

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaniko -- 21 Nisan 2020; 0:19:7 >

• kubilaybagci kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bendede var hiç göremedik 8 mbps/sn uploadı
  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    bemi düzelttiler bugün, forumdaki tn destek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba benim de upload hızım artmadı destek kaydı oluşturdum destekkaydı no :32647611 musteri no :1629379
    Simdiden teşekkürler
  • 35 mbps lik paketimde upload ım 6 mbps olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Şu kötü günlerde küçük de olsa güzel bir haber oldu, çok değerli benim için.

• Çanakkale Merkez Esenler mahallesi. 35mbit paket upload hızım 6mbit olmuş.

Trafik Yöneticisi - QoS ile upload sınırı 3mbit olarak duruyordu ve haliyle test sonucu 3 çıktı. Onu 6 olarak düzeltince düzgün sonuç aldım.

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de aynı olmuş. Bir iki gün önce internet 2-4mbs download falan olmaya başlayıp sapıtmaya başlamıştı. Dün bugün düzeldi. Hız testi yapıp download 33mbs, upload 2,95mbs çıkınca bi garip oldum. Normalde 32 üstünü görmezdi. Upload da 2,8 üstünü görmezdi. Kontrol ettim modemde 6mbs yükseltmişler. Modeme res, pcye temizlik ve res attıktan sonra aynı değerlere ulaştımm.
    32,5x5,75 oldu.
  • Turknete oim uzerinden btk sikayeti açtım upload kalıcı olması için otomatik gelen cevap

Merhaba
    İnternet kullanımının çok yükseldiği bu günlerde upload ihtiyacı da hızla artıyor. Turk telekom ile birlikte kullanıcılarımıza bu günler için daha yüksek upload hızları sağlamak üzere testler yapıyoruz. Yani şimdilik geçici bir yükseltme denemesi. Bu yüzden bu günlerde ara ara daha yüksek upload hızları ile karşılaşabilir, sonra tekrar eski upload hızına dönebilirsiniz. Lütfen şaşırmayın. Testler sonuçlarında gelen bir upload yükseltmesi mümkün olursa sizleri tüm detaylarla beraber haberdar edeceğiz.
    İyi günler dilerim.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.