Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kendi içinde gayet tutarlı aslında :) "Boş yapma" içerikli iletinizi de gördüm. Size iade ediyorum.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Üst paket kullanıyorum, modem arayüzünde 8 gözüken upload testlerde 4 çıkıyor. Extra yapmam gereken bişey mi var 8 olması için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim upload aynı degısen yok.
  • ilkekaratas İ kullanıcısına yanıt
    Hızının düşürüldüğünü sanmıyorum hattında SNR düşmesi olduğu için hattına tanımlı 75Mbit hıza ulaşamıyorsun gibi görünüyor.
    Çünkü ulaşılabilir hızla bağlandığın hız aynı. 8db ise çok düşük, hattı yoğun kullanırken kopmalar yaşayabilirsin.
    Normalde sağlıklı bir bağlantı için eşik değer 10db'dir. Yani hızın şu durumda 35Mbit olsa daha iyi olur.
    Sonradan bu duruma geldiyse bir altyapı çalışması sonucu hatlarınızı bozmuş olabilirler.
  • Hattım YAPA üzerinde, ben yıllardır 6-8Mbit arası upload alıyorum.(o günkü ulaşılabilir hıza göre değişiyor)
    Hat kaldırsa belki daha da artacak bilmiyorum. Malesef bölgemde sinyal zayıf.
  • Arkadaşlar şuan hat değerlerim aşağıdaki şekilde (İndirme hızı: 97,65 mbps yükleme : 7,99 mbps görünüyor) ancak ne hız testlerinde ne de indirme-gönderme hızında bir artış yok, aynı sorunu yaşayanlar var mı, paketim 75 mbite kadar (VAE) olan paket.

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 18 Nisan 2020; 22:34:35 >
  • vdsl 24 mbps ttnet kullanıcısıym. bnm upload artmadı neden acaba?
  • Arkadaşlar, TURKNET uygulamasına girip Yardım Merkezi bölümünden Şikayet'e tıklayın. Hizmet/Bağlantı Kalitesi bölümüne gelin. Ardından çıkan yere şunu yazın.

Günümüzde upload hızları kurumsal değil kişisel bir ihtiyaç haline gelmiştir. Upload arttırma uygulamalarını belirli bir süreliğine değil, normal bir hizmetmiş gibi sunulmasını talep ediyorum. Upload sadece uzaktan eğitim ve çalışma için değil, her şey için önemlidir. Yayıncılık ve video üreticisi olarak iş yapan binlerce, on binlerce insan bulunmakta. Gereğinin yapılmasını arz eder, iyi günler dilerim.
  • 8 olmuş benim de, vae 100mbps
  • şu an download hızımda inanılmaz bir düşüş var ve pingim 60-70 arası. sorun yaşayan var mı benim gibi ?
  • Bizim hala ayni millet aya cikti fiber yok bizde aga lar

• Download 30.8 upload 2.8 şaka gibi

• laurent_blanc kullanıcısına yanıt
    Gusül abdest şart

• bizim de artti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Modemde 8 gözüküyor ama test yaptığımda max 3.9 görüyorum bakalım bizimki ne zaman artacak.
  • Benimde artmış 8mbit yapmışlar YAPA kapsamında da değilim.
  • F3point kullanıcısına yanıt
    Hız testinde de 8 mbps çıkıyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.