Şimdi Ara

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
7
Favori
30.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, hız testi yaparak upload hızınızı tekrar kontrol eder misiniz?
  • msavul4434 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, paket değişikliği sonrasında sorununuz devam ederse GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden sorunumu iletmiştim kontrol ederseniz sevinirim...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet korktuğum şey benim de başıma geldi. Burada da bazı arkadaşların yaşadığı soruna artık ben de sahibim. Biz upload ile uğraşırken download hızını da düşürdüler dün gece itibariyle. Neredeyse 1,5 yıldan beri stabil 70 Mb olan hız artık 41'e düştü. Bakalım destek kaydına cevap ne gelecek. Yine Telekomdan kaynaklı falan denmez inşallah. Çünkü bu sefer Türknet'in teknik bilgiler sayfasında da çıkış hızı düşük gözüküyor. Çoğumuzun uploadda yaşadığı gibi 8mb download gözükmesine rağmen 4 Mb almaya devam etmek gibi bir şey değil artık bu.
  • Benim upload 35/6 olarak güncellenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benim upload hızım da 8 mbit yapılmış, ayrıca indirme hızı da 75 mbitten 97'ye çıkarılmış.
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, internet upload ihtiyacının arttığı bu günlerde Turk Telekom ile birlikte VDSL kullanıcılarımızın (24+ mbps hız) upload hızlarını 01.06.2020 tarihine kadar 2 katına çıkarıyoruz. Bu artış Turk Telekom tarafında kademe kademe en yüksek paketlerden başlayarak gerçekleşiyor. Eğer şu an hızınında bir yükselme görmediyseniz, henüz size sıra gelmemiş olabilir. Gerçekleşecek tüm hız artışlarını hiçbir sınırlama koymadan size yansıtıyoruz.
  • Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik ekiplerimizin ve saha ekiplerimiz kontrol ederek giderecektir. Sorun çözümlenmezse PM üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • asdic A kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim
  • Normalde 100mbit olan hattım bugün baktım ki 50mbit olarak sabitlenmiş.upload mbit OIM den de baktım 50mbit olarak buluşuyor. Ayrıca hat değerlerimde değişiklik yok zaten bina altında kabin var.

Benzer durumu yaşayan arkadaşların sorunları çözüldü mü?
  • Maalesef çözülmedi. Aynı durumu ben de yaşıyorum. Yarına kadar bekleyip son çare buradaki "TürknetDestek" e bir kez daha anlatacağız derdimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plimpton322 -- 23 Nisan 2020; 18:25:14 >
  • Asus dsl ac 55u kullanıyorum kararlılık modunu 15 e aldııgımda uploadım 8 lere geldi

Türknet kullanıcısıym Upload hızım arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreylcn06

Asus dsl ac 55u kullanıyorum kararlılık modunu 15 e aldııgımda uploadım 8 lere geldi

Merhabalar asus dsl ac55u kullanıyorum asus modemlerde yönetim>dsl ayarları >kararlılık ayarlarından 15 db ye çektim ve modemi yeniden başlattım

Ve 3 dakika için de 3-4 kez speedtest yaptım ve sonuçlar aşağıdakı gibidir

Son olarak kararlılık ayarlarımı eskisi gibi yaptım ve modemi tekrar başlattım ve sonuç

Ricamdir begeni düğmesine destek verin üstlerde görünsün modeminde ayar olanlar yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 23 Nisan 2020; 19:52:44 >

• emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    Son hız testim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 23 Nisan 2020; 19:57:57 >
  • emreylcn06 kullanıcısına yanıt
    hocam keşke ayar açıkken ve kapalıyken olan hat değerlerinizi de paylaşsaydınız.
    Hatta en son hat değerlerinizi paylaşabilirseniz az çok fikir verecektir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Şimdiden yazalım destek numarasını: 32735964

50MBit yetmiyor mu? yetiyor ama iş yaptığım için şuan evden zamanla yarışıyoruz resmen
  • TekniKerim kullanıcısına yanıt
    SNR margin degeriyle oynadım sadece 8.0 db de iken 15 e çektim ve maksimum dowloadım 90 kusurlerden 75 e düştü speedtest yaptım upload yukseldi sonra eski ayara alıp kararlılık modunu kapatıp eski hızıma geldigimde internetin uploadı 4 de takılı kalmadı

Aşağıdakı hızım şuan ki normal hızdadır maksımum 75 mb alıyordum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 23 Nisan 2020; 20:44:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TekniKerim

hocam keşke ayar açıkken ve kapalıyken olan hat değerlerinizi de paylaşsaydınız.
    Hatta en son hat değerlerinizi paylaşabilirseniz az çok fikir verecektir.
    tavsiyem internet de snr ayarlarınızla nasıl oynayabılırım diye araştirmanız
  • 35mb paket kullanıyorum.

• Hemen hemen tum iss firmalari kullanıcılarına 8 mbit upload tanimlamasi yaptı ancak yillardan beri turknet kullanıcısı olmama ragmen kullandigim 100 mbit hiza ragmen 4 mbit upload kullanıyorum. Santral binamizin sitesinde olmasina ragmen 80 mbit hiz aliyorum. Yillardir kullanamadigim telefonda cabası. 8 mbit hiz talebinde bulundum ancak olumsuz cevap aldim. Diğer iss firmalari ile gorusecem sayet 8 mbit upload verirlerse onlara gecis yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 24 Nisan 2020; 4:10:49 >

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.