Şimdi Ara

TurkNet Macera'mın sonuna geldik :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Yaklaşık 12 gün önce turknet başvurdum ve sonrasında işlermlere başladık bu ayın 5'inde belgeler ellerine ulaştı. Dün forumdaki turknet yetkilisine aktivasyon sürecim ile ilgili bilgi almak için pm attım ve bugün beni telefon ile aradılar.

Bana söyledikleri şey ise altyapı sorununuz var ücretsiz iptal talebinde bulunmuşsunuz. Yahu arkadaşım dalgamı geçiyorsunuz ? modem geldi ben modemi bile yerine bağladım hgerşeyi hazırladım sadece aktivasyon bekliyorum ne iptal talebi ? sonra beni klasik olarak yöndericeğini söyleyip bildiğiniz telefonu yüzüme kapattı 10 dk müzik dinletti bende telefonu kapattım.

Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Kardeşim altyapı sorunu olsa ben şuan nasıl internet kullanıyorum ? Bana deki port yok beyefendi bekleyin biraz tamam onada eyvallah iptal talebinde bulundunuz nedemek ya.

Bu arada modemi turknet'ten aldım 160 tl verip üstüne telefonu taşımamı söylediler superonline üzerinden turktelekoma taşıdım. arıza çıktı 4 gün internetim gitti elektirikçi çağırdım 50 lirada ona verdim bana bir dünya masraf yaptırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justAVOID -- 12 Ekim 2017; 16:56:2 >

• Merhaba, arkadaşlarım size yanlış bilgi vermiş olabilirler. Bunun için sizden özür dilerim. Aktivasyon işlemleriniz eğer latyapısal bir sorun yaşamamanız durumunda 3-5 iş günü içerisinde gerçeklesiyor. TT kaynaklı bir sorun yaşanırsa biraz daha uzun sürebiliyor. süreciniz ile ilgili PM üzerinden iletişimde olalım. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.