Şimdi Ara

TÜRKNET MAHALLEYE FİBER GETİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar uzun zamandır beklediğim şey sonunda oldu Türknet optik fiber altyapısını oturduğum mahalleye getirdi ve binama 2 adet birisi siyah birisi beyaz olmak üzere fotoğraftaki gibi kablo koydular yaklaşık 3 gün oldu kablo koyulalı bu konu hakkında tecrübeli olan arkadaşlar varsa yaklaşık kaç gün sonra binamıza kutu eklenir ve kutu eklendikten sonra nasıl bir yol izliyoruz ? kutu eklendikten sonra hemen kullanabiliyormuyuz? bina içi kablo döşenmesi gerekecek onu Türknet mi yapacak bizmi yaptırmamız gerekiyor... şimdiden teşekkür ederim.

TÜRKNET MAHALLEYE FİBER GETİRDİ

• benım bildiğim turknetin 1 metre bile çekılmış kablosu yoktur tuknet telekomun hat kıracıdır. Telekom fiber çekerse ancak öyle olur.gerisi yalan.

• kaldı kı fiber kablosu turuncu/portakal rengi olur...

• DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    rexusqq R kullanıcısına yanıt

@DEMİRCİEFE yanlış bilgilendirme insanları.

@rexusqq Çekilen 2 kablo da fiber, siyah olan kablo başka bir binaya çekilmek için bırakıldı büyük ihtimalle. Mayıs ayından bu yana bekleyen de var, birkaç gün içinde hizmete hazır hale gelen de. Tamamen TürkNet'in kendi içindeki bürokrasisi ile alakalı. @TurkNetDestek bu konuda daha detaylı bilgi verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGR9 -- 7 Ekim 2020; 22:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMİRCİEFE

benım bildiğim turknetin 1 metre bile çekılmış kablosu yoktur tuknet telekomun hat kıracıdır. Telekom fiber çekerse ancak öyle olur.gerisi yalan.

Türknet artık kendi fiber alt yapısını yapmaya başladı. Kadıköy-Üsküdar ve birkaç ilçe de bazı noktalarda var. Forumda kullanan arkadaşlarda var az da olsa. Hız olarak gördüğüm kadarıyla baya iyiler. Ama müşteri hizmetleri kötü gibi.

Konuyu açan arkadaş ilçe neresi ? 10 gün önce de benim bulunduğum bölgeye fiber çekti Türknet.Bakalım bina içi kutulama ne zaman olacakta kullanacaz.Bizim burada tek siyah kablo var. Forumda da gördüğüm kadarıyla tek siyah kablo çekmişler. Beyaz kablo ne acaba merak ettim. Bina içi işlemleri Türknet desteğe sordum bilgi veremiyoruz dediler. Sanırım kafalarına göre takılıyorlar. Sonuçta altyapı yapıyosan bu senin planladığın bir süreçtir. Bina içi de kutu işlemleri de senin planlarında vardır. Yoksa zaten diyecek birşey yok.

• exclbr kullanıcısına yanıt

avcılar cihangir bölgesinde oturuyorum reis

• quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

@DEMİRCİEFE yanlış bilgilendirme insanları.

@rexusqq Çekilen 2 kablo da fiber, siyah olan kablo başka bir binaya çekilmek için bırakıldı büyük ihtimalle. Mayıs ayından bu yana bekleyen de var, birkaç gün içinde hizmete hazır hale gelen de. Tamamen TürkNet'in kendi içindeki bürokrasisi ile alakalı. @TurkNetDestek bu konuda daha detaylı bilgi verir.

reis beyaz kablo fotoğrafta yok ikiside binanın içine koyulmuş mahalledeki tüm binalarada kablo çekilmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexusqq

avcılar cihangir bölgesinde oturuyorum reis

Bende ordayım. Ne taraftasın ? Ben Bursa iskenderin ordayım e-5 tarafında.

• quote:

Orijinalden alıntı: exclbr

Bende ordayım. Ne taraftasın ? Ben Bursa iskenderin ordayım e-5 tarafında.

Alıntıları Göster

meşrutiyet caddesini biliyormusun reis orda oturuyorum, birkaç insana sordum gigafiber diye birşey dediler 1gigabite kadar destekliyormuş sanırım, şuanda kullandığım altyapıda 8mgbt i bile anca görüyorum

• quote:

meşrutiyet caddesini biliyormusun reis orda oturuyorum, birkaç insana sordum gigafiber diye birşey dediler 1gigabite kadar destekliyormuş sanırım, şuanda kullandığım altyapıda 8mgbt i bile anca görüyorum

Alıntıları Göster

Biliyorum. Okyanus kolejine doğru musun yoksa e-5 tarafına doğru mu. Demek ki bizim bu bölgede çalışmalar devam ediyor. Evet Gigafiber diye geçiyor. Örnek bırakayım alta.

https://turk.net/fiber-internet/besiktas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 7 Ekim 2020; 23:28:56 >

• Türknet gördüğüm kadarıyla sadece havai fiber altyapısı kuruyor kazı işlemlerinden kurtulmak için.

• bakın kardeşim.. ben telekom (ttnet-hipernet)kullanıyorum.bu ülkede en çok şikayet ttnetten yanı telekomdan. ben de çok şikayetçı oldum.ancak her zaman telekomda iyı kötü bir muhatap olursunuz. bir ISS nın teknık ekibi yok,her ilde başvuru merkezi yok.posta ile abone olma.. teknık servisi telekomdan al, telekom önce kendi müşterilerinin sorunlarını gidersin,kalırsa diğer kıracılara hizmet versin.

forumda yuzlerce kişi tuknet çagrı merkezine ulaşamadıgından şikayer etmiş.

Biraz hizmeti ucuz diye kusura bakmayın telekom kıracılarından hızmet alamam.(vodafon,d smart ,turknet ve diğerleri dahil)

Ben yanlış bilgivermem. lutfen yazarken daha dogrulardan gidelim.

• quote:

Biliyorum. Okyanus kolejine doğru musun yoksa e-5 tarafına doğru mu. Demek ki bizim bu bölgede çalışmalar devam ediyor. Evet Gigafiber diye geçiyor. Örnek bırakayım alta.

https://turk.net/fiber-internet/besiktas

Alıntıları Göster

okyanus kolejinin 5-6 sokak üstü son durak olarak geçiyor

• quote:

okyanus kolejinin 5-6 sokak üstü son durak olarak geçiyor

Alıntıları Göster

Biliyorum oraları. Demek ki baya sokağa kablo çekmişler.

• quote:

Biliyorum oraları. Demek ki baya sokağa kablo çekmişler.

Alıntıları Göster

en yakın zamanda kullanabilme dileğiyle zaten türknet müşterisiydim şimdi çok daha iyi sonuçlar elde edebilirim yıllardır bunu bekliyordum.. donmadan film izleyebilirim.

• quote:

en yakın zamanda kullanabilme dileğiyle zaten türknet müşterisiydim şimdi çok daha iyi sonuçlar elde edebilirim yıllardır bunu bekliyordum.. donmadan film izleyebilirim.

Alıntıları Göster

Aynen öyle,bakalım neler olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Dmrl

Türknet gördüğüm kadarıyla sadece havai fiber altyapısı kuruyor kazı işlemlerinden kurtulmak için.

Artık yüksek gerilim hatları bile yeraltına alınırken..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

En zor kısmı bina içi tesisat onlar olduktan sonra gerisi kolay eğer fiber olan bölgelerde elektrik yer altına alınmaya başlarsa fiberi de aynı çalışma sırasında yer altına kaydırırlar tek kazı ile çözülür nasıl olsa fiber elektrik gürültüsünden etkilenmiyor.

Örneğin bizim mahallenin büyük bir kısmında elektrik hatları yer altına alındı telekomun burada havai hattı olmamasına rağmen bu kazılardan faydalanıp çoğu binaya fiber altyapı getirdi oradan biliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.