Şimdi Ara

TurkNet mevcut aboneler için ayda 179,90 TL kampanyası başlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TurkNet mevcut aboneler için ayda 179,90 TL kampanyası başlattı
    TurkNet, kendi altyapısından hizmet verdiği TurkNet GigaFiber internet ile müşterilerine 1.000 Mbps’ye kadar eşit download ve upload hızları sunuyor. TurkNet, geçtiğimiz ay yeni abonelere özel ilk 6 ay ayda 179,90 TL kampanyası başlatmıştı. Şimdi mevcut aboneler de bu fırsattan yararlanabilecek.

6 ay 249,90 TL yerine 179,90 TL

TurkNet GigaFiber müşterilerini, arkadaşını TurkNet GigaFiber’e davet ettiklerinde hem kendisi hem de arkadaşı ilk 6 ay 249,90 TL yerine 179,90 TL ödeyecek. Yüksek hızların keyfini uygun fiyata çıkaracak. Yeni TurkNet GigaFiber abonelerinin bu kampanyadan yararlanmak için davetiyeye ihtiyacı yok ancak davetle gelen müşteriler hem kendisi hem de davet eden GigaFiber kullanıcısı için ilk 6 ay boyunca indirimli fiyattan yararlanabilecek.

Ayrıca Bkz.TurkNet SmartyFi ile evinizin her köşesinden internete kesintisiz bağlanın

TurkNet GigaFiber altyapısı şu an için İstanbul, Anlara, İzmir, Kocaeli (Gebze) ve Bursa’da sunuluyor. Davet ettiğiniz arkadaşınızın adresinde TurkNet GigaFiber altyapı bulunmuyorsa üzülmeyin. TurkNet’e davet ettiğiniz yeni müşteriler için hem siz hem de arkadaşınız bir ay bedava internet kazanıyor.

Siz de TurkNet'in ayda 179,90 TL kampanyasından yararlanmak istiyorsanız GigaFiber Altyapı Sorgulama aracını kullanarak adresinizde TurkNet GigaFiber olup olmadığını öğrenebilirsiniz.

• Son defasında acayip boktan bi hizmet yaşattılar bana bedava verseler kullanırım.

• Bu nasıl bir click baittir. Ben de Türknet fiber kullanıyorum diye bir heyecanla girdim ama müşterilerinin %0.0000000001 ini falan ilgilendiren bir kampanya yapmışlar. 1 gbps 179₺ diye reklam yapmışlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kusura bakmayın. Twitch, YouTube yayıncılarının evlerine kadar çekilen fiber hatların sponsoru olmaya niyetim yok.

• Kullanmayin, müşteri hizmetleri yok

• BuBBa123 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 0212 703 43 71 numaradan müşteri hizmetleri uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz. OİM üzerinden ekiplerimiz her zaman kayıtlarınızı kontrol etmektedir. Bütün sosyal medya kanallarımızdan sizlere her zaman hizmet vermekteyiz.
  • +1

fenomenler öncelikli

nerede ne yatırım olacak belli değil

gigafiber istiyorum ile istemek dışında müşteri ile şirket arasında bir etkileşim yok

fiziksek reklam, yerel iş birliği sıfır

anca reklam.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

+20-30 tl verip cgnatdan kurtulamıyormuyuz statik ip istemiyorum dinamik olsun

• BuBBa123 B kullanıcısına yanıt

gigafiberde müşteri hizmetleri var turknetin

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

cgnattan statik ip haricinde kurtulamıyorsun cgnat sadece turknette değil bütün internet servissağlayıcıların da var

• turknet türkiyede tek bence 1gigabit dowland ve 1 gigabit upload hizmeti veren tek internet servissağlayıcısı özellikle uploadda 1gigabit hız veriyor ve en uygun fiyata

• inceoktay İ kullanıcısına yanıt

evet 100 kişiye falan veriyor Türkiye çapında. Biz VDSL'ye devam.

• Türk netli olana kadar müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsunuz sonrasında müşteri hizmeti yok sadece uygulaması üzerinden mesaj yazarak derdinizi anlatabiliyorsunuz oradada her seçenek yok zaten Evimin önünden fiber geçtiği halde türk telekomdan dönüş bekliyorlarmış hala gigafiberi bağlayamadılar bağlayacaklarıda yok türk telekomcular da bize geçerseniz hemen bağlarız diyorlar bu nasıl iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quandrostr -- 4 Ağustos 2023; 18:55:59 >
  • Quandrostr Q kullanıcısına yanıt

Saha ekibini tanımıyorsan o dönüşüm apartman olarak başvurmadığın sürece olmayacak. Kendim 7 ay uğraşıp, getirttim.

TurkNet mevcut aboneler için ayda 179,90 TL kampanyası başlattı
  • Quandrostr Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreci kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı ve konu linkini paylaşır mısınız?
  • Bunu teknikteki arkadaşlar biliyor mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O fiyata başka operatörlerde kullanabiliyoruz zaten...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.