|
TurkNet mevcut aboneler için ayda 179,90 TL kampanyası başlattı
-
-
Son defasında acayip boktan bi hizmet yaşattılar bana bedava verseler kullanırım.
-
Bu nasıl bir click baittir. Ben de Türknet fiber kullanıyorum diye bir heyecanla girdim ama müşterilerinin %0.0000000001 ini falan ilgilendiren bir kampanya yapmışlar. 1 gbps 179₺ diye reklam yapmışlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kusura bakmayın. Twitch, YouTube yayıncılarının evlerine kadar çekilen fiber hatların sponsoru olmaya niyetim yok.
-
Kullanmayin, müşteri hizmetleri yok
-
Merhaba, 0212 703 43 71 numaradan müşteri hizmetleri uzman arkadaşlarımıza ulaşabilirsiniz. OİM üzerinden ekiplerimiz her zaman kayıtlarınızı kontrol etmektedir. Bütün sosyal medya kanallarımızdan sizlere her zaman hizmet vermekteyiz. -
+1
fenomenler öncelikli
nerede ne yatırım olacak belli değil
gigafiber istiyorum ile istemek dışında müşteri ile şirket arasında bir etkileşim yok
fiziksek reklam, yerel iş birliği sıfır
anca reklam.
-
+20-30 tl verip cgnatdan kurtulamıyormuyuz statik ip istemiyorum dinamik olsun
-
gigafiberde müşteri hizmetleri var turknetin
-
cgnattan statik ip haricinde kurtulamıyorsun cgnat sadece turknette değil bütün internet servissağlayıcıların da var
-
turknet türkiyede tek bence 1gigabit dowland ve 1 gigabit upload hizmeti veren tek internet servissağlayıcısı özellikle uploadda 1gigabit hız veriyor ve en uygun fiyata
-
evet 100 kişiye falan veriyor Türkiye çapında. Biz VDSL'ye devam.
-
Türk netli olana kadar müşteri hizmetlerine ulaşabiliyorsunuz sonrasında müşteri hizmeti yok sadece uygulaması üzerinden mesaj yazarak derdinizi anlatabiliyorsunuz oradada her seçenek yok zaten Evimin önünden fiber geçtiği halde türk telekomdan dönüş bekliyorlarmış hala gigafiberi bağlayamadılar bağlayacaklarıda yok türk telekomcular da bize geçerseniz hemen bağlarız diyorlar bu nasıl iş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quandrostr -- 4 Ağustos 2023; 18:55:59 >
-
Saha ekibini tanımıyorsan o dönüşüm apartman olarak başvurmadığın sürece olmayacak. Kendim 7 ay uğraşıp, getirttim.
-
Merhaba, süreci kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı ve konu linkini paylaşır mısınız? -
Bunu teknikteki arkadaşlar biliyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O fiyata başka operatörlerde kullanabiliyoruz zaten...
Kusura bakmayın. Twitch, YouTube yayıncılarının evlerine kadar çekilen fiber hatların sponsoru olmaya niyetim yok.
|
Bu nasıl bir click baittir. Ben de Türknet fiber kullanıyorum diye bir heyecanla girdim ama müşterilerinin %0.0000000001 ini falan ilgilendiren bir kampanya yapmışlar. 1 gbps 179₺ diye reklam yapmışlar.
|
+1 fenomenler öncelikli nerede ne yatırım olacak belli değil gigafiber istiyorum ile istemek dışında müşteri ile şirket arasında bir etkileşim yok fiziksek reklam, yerel iş birliği sıfır anca reklam. |
evet 100 kişiye falan veriyor Türkiye çapında. Biz VDSL'ye devam. |
Son defasında acayip boktan bi hizmet yaşattılar bana bedava verseler kullanırım.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X