Şimdi Ara

Türknet mi Millenicom mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayın 14'ünde Türk Telekom aboneleğim bitiyor. Şuan ki altyapımız 25 destekliyor ama taşınacağız. Yeni bir internet sağlayıcıya geçeceğim. Hangisine geçmeliyim? Hangisi daha iyi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• netspeed
  • ORIS :D
    www.oristelekom.com
    Limitsiz Taahhütsüz Yüksek Hızlı VDSL EV İnterneti - ORIS
    https://www.oristelekom.com/super-internet-50
  • JAGD kullanıcısına yanıt
    İlk kez duyuyorum iyi mi? Kimin altyapısını kullanıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • omertarik O kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom.
    Butik firma ve iyi.

Buradan 2-3 kişiyi abone yaptım. Sitelerinden form doldur istersen ararlar hemen bilgi verirler.
  • Dostum VDSL mi fiber mi bu hizmet fiyat çok iyi ama firmayi hiç duymadım sen kullaniyormusun memnunmusun ? Sol fiber yarı hizini bu fiyatlara veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herhangi1i kullanıcısına yanıt
    vdsl 50 ve vdsl 100 olarak paketleri var.
    TT fiber varsa Fiber 100 de veriyorlar.

Ben kullanıyorum. Memnunum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet mi Netspeed mi?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turknette bi arkadaşım var hiç memnun olmadı. Bende millenicom var çok memnunum, aynı mahalledeyiz. Yani şansınıza bağlı :)
  • Millenicom
  • ttnet alt yapın iyiyse millenicom .

millenicom a gelene karşılıklı 1 ay bedava promosyon kodu 731 38 C 57

arkadaşlar taahhütsüz zaten geçin deneyin ben memnunum. bayadır kullanıyorum.

Arkadasinizin bu kodla beraber 08503330333'u arayarak basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir
  • netspeed
  • Kesinlikle millenicomdan uzak durun. Yeni actigim konu var inceleyebilirsiniz. Bir cok kisi sorunsuz kullandigini soyluyor ama herhangibi bir sorun yasarsaniz hem maddi hem manevi zarariniz olur. Turknet ne vaad ediyorsa onu veriyor. Millecomun bana yaptigi gibi almadiginiz hizmetin faturasini gondermiyor. Turknet sozlu yazili ne diyorsa haricinde 1 kurus fazla odemezsiniz cok durustler, millenicom sizi kandirmak icin herturlu yalani soyler.

Edit: konu bu inceleyebilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/millenicom-tarafindan-dolandirildim-baglayamadiklari-internete-fatura-gonderdiler--139104213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazmannia -- 15 Temmuz 2019; 7:5:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.