Bildirim
Türknet mi netspeed mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Onu bilmiyomda ben türknetteyim ani ping yükselmeleri oluyor
24 saatte döncez demişlerdi ama
Netspeed millenicom oris telekom a bak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Foruma baktığım zaman türknet müşteri hizmetlerinden ve verdiği hizmetten memnun olan kişi sayısı çok az netspeed şu anda ön planda ileride ne olur bilemeyiz. Ama netspeed almaya karar verdim en azından tahattut olmadığı için sıkıntı çıkaramazlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende türknet ve netspeed arasında kararsız kaldım ama turknet geçtikten sonra muhattap bulamıyorsun bu yüzden netspeed'e cuma günü evraklarımı gonderdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşük ping istiyorsan netspeed yanlış seçim olur. Geçtiğimden beri csgo da 65 altı ping görmedim. Bundan önce türknette 50pinge kadar düştüğü olmuştu. Superonline devam etme şansın varsa devam et derim. Taahhüt yenilemeden diğerlerini de deneyebilirsin istersen. -
Netspeed diyorumm pişman olmazsin ama 6 ay kalma sözüne ücret yok 6 ay dolmadan iptal edersen 60 tl baglama ucreti vardi sanirim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yerine yoğunluguna göre filan değişiyor olabilir. ben en yakın sunucudan 5 ms ping alıyorum daha önce yurt dısı sunucularından pek cok deneme yaptım ve oldukca iyi pingler almıstım. -
Ben de bu iki iss arasinda kalmistim Netspeed baglatmaya karar verdim. Turknet mh ile sorun yasayan cok kisi var. Begenmezsek 6 ay sonra baska bir iss deneriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X