09.05.2020 tarihinde internetim kesildi. Tabiki kimseye ulaşmak mümküm değil arkadaşlardan. Bir ay uğraştım yok modem arızalı gittim 400 liraya yeni modem aldım tabiki eskisi sağlammış. Sonra yok iç tesisat arızali. İç tesisatı değiştirdim. Sonra bir baktılar neymiş ttnet in hattından sinyal gelmiyor. 1 ay sonra ttnet zahmet edip geldi. Söyledilleri şaka gibi. abi senin hattı başkasıma bağlamışlar bizimkiler diyor. İnternet 1 ay sonra geldi ama şimdi de sürekli internet kopuyor. 2 modem denedim modemden değil. Hat yeni. Şimdi arıza açtım yarın dönecekler yok modemden yok iç hattan benim şartellerimi attıracaklar. Ayıp ya gerçekten ayıp !!!! İptal ettirecem.
Turknet kendini bitiriyor.
Arkadaşlar turknet yerine hangi sağlayıcıya geçmemi önerirsiniz.
yunusemre_ozY
kullanıcısına yanıt
Millenicom veya netspeed var.Baya alternatif var çok sorun olursa fiber veren bir firman varsa onlara geç.Sorun etmezsende fiyatı Tt en iyisi.
Merhaba, arızanızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz?
Hocam ben 1 ay internetsiz kaldım kimsenin unrunda olmadı. Ayıp ya abone olana kadar günde 10 kez arayan müşteri hizmetlerine abone olduktan sonra ulaşamıyorsun.
yunusemre_ozY
kullanıcısına yanıt
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
Merhabalar bende ayın 16sında hicbir yeri arastırmadan evime baglatmak gafletinde bulundum. tabiki baglandıktan 30 dk.sonra surekli kopmalar. teknik destekten veya musteri hizmetlerinden muhattab bulamama vs. de cabası. işin komik tarafı buradaki yetkilinin telefon vs istemesi. Fakat kendi destek sisteminde hicbirsekilde sizinle muhattap olunmaması. Yeni baglatacak arkadaslarda buradaki sempatik sirin mi sirin Turknet yetkilisine aldanmasın. Hic birsekilde uyeliginiz tamamlandıktan sonra iletişim kuramıyorsunuz.Teknik servise ulaşma ihtimaliniz 0. Musteri hizmetleride suratınıza telefon kapatabiliyor. Sahsen ben en kısa surede iptal ettirecegim fakat iptal ile okuduklarımda acıkcası gozumu korkutmadı degil. Basvuru icin sizi 100000 kere arayan şirket bir sorununz oldugunda sizinle hicbir sekilde iletişm kurmuyor. Ucuz etin yahnisi yenmiyor arkadaslar. Eger aranızda abonelik dusunen varsa yol yakınken donsun derim.
takkatukkaT
kullanıcısına yanıt
Merhaba, PM üzerinden bilgilerinize ulaşamadım. GSM numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme