Şimdi Ara

Türknet modem iadesi sonrası hizmetlerimden modem aktif görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1847895 abone numaram yalnışlıkla modem siparişi vermiştik iptal ettim ücreti iade edildi ücretle ilgili bi sorun yok ama oim de hizmetlerim mesünde ne yaptıysam modem aktif görünüyor kapattıramadım kaç kere destek kaydı açtım kapatamayız diyorlar burdaki güncellemeyi yapmak ne kadar zor olabilir ki anlamış değilim ben başka firmaya geçmek istemiyorum ve binamda diğer iss lerin fiber altyapsı var ben türnette kalmak istiyorum ama çok basit bi detayı neden halledemiyorsunuz lütfen bu modem bilgisini burdan kaldırın tekrar söylüyorum ücret iadesi yapıldı sorun yok sadece hizmetlerim den kalkacak hepsi bu imkasız değil

Türknet modem iadesi sonrası hizmetlerimden modem aktif görünüyor

• Merhaba, maalesef bu konuda güncelleme yapılmamaktadır. Bu durum herhangi bir ücrete yol açmayacaktır.
  • Valla yazık size bu kadar acemi beceriksiz bi firma olamaz güncelleme yapamayız nedir ya ben kimim müşteriniz dimi ben kalkmasını istiyorsam kalkması gerekir fatura isterken hiç gecikmiyorsunuz ama ayıp değil mi etik mi bu yaptığınız

• Benim de TTnet altyapıda verdikleri modem hala aktif duruyor. MNG kargo ile takip nosu, teslim edildi kaydı her şeyi duruyor . Boşverin yarın bir gün ücretlendirme yapacak olurlarsa seve seve iptal ederler.

• Adem_2525 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda www.turk.net/oim sayfamızdan şikayet kaydı oluşturabilir misiniz? Çözüm uzmanlarımız bu durumu yazılım ekibine iletecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.