|
Bildirim
zam baya bir kaçış yapmış olacak reklamlar ardı ardına geliyor.
|
Ben türknet'den comnet'e geçtim pinglerde gram değişme olmadı, sonuçta vdsl - adsl altyapı telekomun. Boş muhabbet bunlar. Kendi altyapıları olan fiber kalitesinde internet için bir şey diyemeyeceğim ama Türkiye genelinde % kaç insan bu 1gb/s altyapıya sahip ki? Boş kısacası. |
3-5 şehrin 3-5 mahallesinde süpersiniz, kralsınız
Eeee gerisi, oraları da yazsanıza bi :) Değerlerimiz düşmesin diye gitmiyorsunuz bile hizmet vermeye, yan mahalleye bile uzanmıyorsunuz Sen hobi olarak yine özelleştir!!!!! de en azından tekel yapısını boz da özelleştir, yatırım ve yaptırım kıskacına al da özelleştir. Zamanında Telekomun özelleştirilmesinde!!! bulunanlar şimdi çıkmış, neyse abi ya neyse Körler sağırlar birbirini ağırlar |
Ping çok düşük diyorsunuz ama ben Ankara'da yaşıyorum ve pingim 100 lerde geziyor ve internetim çok dalgalı bir bakmışsın çıkmış bir bakmışsın inmiş (benim internetim 100 mbps bu arada)
|
Çok düşük baksana Antalya rezil ping
|
Kesin öyledir. Netspeed bundan daha iyi.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladro -- 27 Nisan 2022; 13:40:33 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Ben türknet'den comnet'e geçtim pinglerde gram değişme olmadı, sonuçta vdsl - adsl altyapı telekomun. Boş muhabbet bunlar. Kendi altyapıları olan fiber kalitesinde internet için bir şey diyemeyeceğim ama Türkiye genelinde % kaç insan bu 1gb/s altyapıya sahip ki? Boş kısacası. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Nisan 2022; 16:56:3 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 27 Nisan 2022; 21:35:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 27 Nisan 2022; 21:38:19 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 28 Nisan 2022; 3:49:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |