Şimdi Ara

Türknet rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçmeyi düşünen arkadaşlara bilgilendirme amaçlı olsun belgeleri gönderdikten sonra 1 hafta sonra dönüş yapıldı alt yapınızda sıkıntı olduğu için kurulum gecikiyor diye,ardından iki gün sonra türknet tarafından arandım size atadığımız numara başka bir firma tarafından kullanıldığı için numaranız değiştirildi onaylanma süresi 48 saattir diye,48 saat sonucunda sonunda kuruluma gelmişti sıra, gelip kurulumu yaptılar sağ olsunlar tabii sıkıntı bitmedi vdsl sabitlendi sonra da internet kırmızı yanmaya başladı,kurulumu yapan arkadaş ip adresi alamadığımı söyledi arıza kaydı oluşturacağım dedi, çekti gitti sağ olsun,sonra tt ekibi gelmiş müşteri kaynaklı olduğunu belirtmiş sorunun 2 gündür internet ışığım kırmızı yanıyor yalnızca merak ediyorum ne kadar sürede çözülecek,sonra da iptal işlemlerini başlatacağım herkese iyi günler
    Türknet rezaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wigglypuf -- 5 Mart 2020; 10:20:16 >

• @TurkNetDestek
  • Merhaba, kurulum sırasında ip alınmaması üzerine arızayı saha ekiplerine tekrar ilettim. Saha ekipleri tekrar kontrol ederek bilgi verecektir. Arızanızı yakından takip ediyorum. Sorunu çözmek için elimden geleni yapacağım.
  • Aynı şeyleri bende bir kaç gün önce yaşadım Türk Telekomdan geçiş yapmıştım ilk başlarda hız problemi sonrasında İp alamama sorunu yaşadım ancak şu anda tüm sorunlarım çözüldü ve 85mb internet hızına sahibim. Bence aceleci davranma buradaki yetkili ile iletişim halinde olursan sorunun çözülecektir.
  • Xenuta X kullanıcısına yanıt
    Keyifli kullanımlar dilerim. Bir sorununuz olursa PM' den benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.