Şimdi Ara

Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
5
Favori
33.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, kontrol ettiğimde altyapınız 100 Mbps' te kadar destekliyor. 10 TL fark ile 50, 75 ya da 100 Mbps' te kadar olan Özgür İletişim Ekstra paketlerimize geçiş yapabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hmmm bir aydır sık sık bağlantı kopmasını çözemeyen, müşteri temsilcisi olmayan, destek kayıtlarında da sorunu çözmekten çok ' internetiniz 2 saat 3 dakika 34 saniyedir var destek kaydını kapatıyorum.' mesajindan öteye gitmeyen bir firmaya 10 lira daha verip 50 Mbps hız alacağım. Üstelik şu komedi teklif varken.

Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

Ya da 14 lira daha fazla verip modem dahil 50 Mbps müşteri temsilcisi ve altyapısı kendine ait olan bir firmaya mı geçsem. Bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benimde geçen sene 1 ay internetimi kestiler hiçbir sebep yokken ortada. En sonunda illallah ettirdiler çıktım Türknet’den.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorun için üzgünüm. Altyapınız 100 Mbps' te kadar destekliyor. Bu sebeple paket tekliflerinde güncelleme yapılır ya da paket değişikliği için destek kaydı oluşturmanız durumunda ilgili arkadaşlarımız dönüş sağlar. Sorun yaşadığınızda destek kaydı oluşturarak bana da bilgi verebilirseniz teknik arkadaşımla birlikte kontrol ederek size dönüş sağlarız.
  • Türknet müşteri hizmetleri tarafından arandım ve aboneliği düşüneceğimi yinede evraklar için maili atabileceklerini söyledim. Tarafıma online hesap açıldı, henüz eve bağlanmayan ve daha kimlik bilgilerimi artı sözleşmeyi bile imzalamadan göndermememe rağmen hesaplarımda hizmetlerim kısmında internet aktif görünmektedir? Pardonda neyin aktifliği bu ? İki gün sonrada fatura gönderinde mahkemelerde görüşelim. Hiçbir şekilde Tarafınızla sözleşme yapmıyacağım. Aramızda herhangi bir alışverişimiz yok. Hesapta görünen abone numaram 1818553 bu şekildedir. Kontrolleri sağlayıp sadece hesapta görünen bağlantınızıda kesin. Cevap olarak şu numarayı arayın bu numarayı arayın gibi şeylerde yazmayın 7/24 dediğiniz çağrı merkezi sadece telesekreterden ibaret.

• uğur37 kullanıcısına yanıt
    35mbps kullanıyorum. Aynı teklifi bana da veriyorlar. Önceden bu teklif 50mbps idi. Saha dolabı 4 metre mesafede, Telekom'a 1km.
  • Rmzntktn R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, başvuru yapığınızda abonelik için açılış yapılıyor ama evraklarınız ulaşmadan aktivasyon işlemlerinizi tamamlamıyoruz.
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapınız destekliyorsa ve üst pakete geçiş yapmak istiyorsanız paket değişikliği için destek kaydı oluşturmanız yeterli.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Tamam bu oluşan aboneliğide kapatın.

• Rmzntktn R kullanıcısına yanıt
    Evrak göndermediysenizhttps://turk.net/online-islemler/ üzerinden iptal ettirmek istediğinizi belirtmeniz yeterli.
  • 3.haftadır nakil işlemi yapılmadı. Hep otomatik mesaj telefon nakil edilmiş internet için onay bekleniyor diyor. 3 hafta içinde Almanya şansölyesinden görüşme bile alınabilirdi. Bu kadar sorumsuzluk vurdumduymazlık sahtekarlık olamaz hayatları yalan dolan.
  • MeikyoShisui M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, nakil işlemlerinizi kontrol ederek arkadaşlarıma önceliğini iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

Son 2 3 gündür bu şekilde TurkNet Bi çözüm üretmiyor kayıt açtım arayan soran yok bu muhattapsızlık deli ediyor insanı 😬😬 sürekli olarak ağda oturum açın uyarısı veriyor modemin Tüm ışıkları yanıyor ancak İnternete bağlanamıyorum sıfırladım tekrar kurdum ama yine de aynı artık iyice kabak tadı verdi 🎃 pişman oldum aldığıma

• Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!)

• Mesutdnmz M kullanıcısına yanıt

• Mesutdnmz M kullanıcısına yanıt

• Türk telekom un ucunu bir yerde tutanın sonu hezimet oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.