Şimdi Ara

Türknet Şikayet (Aman uzak durun...!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
240
Cevap
5
Favori
32.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bu konuda gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Arkadaşlarımdan gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

"Merhaba ,

Abonemize ait daha önce kalan tutar iptal işlemi sağladık fakat alacak takip bürosundan çıkarılmamıştı. Gerekli işlemlerin sağlanması için ilgili birime bilgi verdim. Konu hakkında işlem sağlanacaktır.

İyi çalışmalar."
  • 1.5 aydır internetim sürekli kopuyor. Bariz bir şekilde TTneT beni farklı bir porta almış ve gün içinde abartısız 200-300 kere kesiliyor internet(İnternet denirse tabi artık bu durumda). Öyle saçma bir şey ki sorgulama yaptığımda 100mbps çıkan dairem şimdi 18mbps çıkıyor!!!!!

Bu kadar mı etkisiz problem çözmekte türknet? Altı üstü TTneT ekipleri gelip boş olan iyi bir porta taşıyacaklar. Bölgemde boş port var onu dahi biliyorum. Bu ayın sonuna kadar halledilmezse zaten iptal edeceğim. 4.5 yıldır kullanıyorum ama bu rezilliğe bu kadar dayandığım yeter. Zaten destek ekipleri sürekli klasik, yok ilgileniyorum yok ekipten bilgi bekliyorum. Ekip gelmeden arıza kaydını kapatıyor bizim türknet burda aval aval bakıyor ancak. @TurkNetDestek

• Kızıl_Şaman kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydı ya da müşteri numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim.
  • Aman uzak durun iki kuruş ucuz diye aldık internet yok mobil internet bitti, kimseye ulaşamıyoruz. Rezillik diz boyu. Kendilerine göre Tr deki en iyi internet ama bağlantı yok ki

• derniere kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmem için PM üzerinden müşteri numaranızı paylaşır mısınız?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    48486315 destek numarası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yine 36 saat bekleyin diyecekseniz boşuna cevap yazmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mayfearguideyou kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu şekilde düşünmenize üzüldüm. Altyapının uygunluk gösterdiği maksimum hizmeti kotasız ve taahhütsüz size sunuyoruz. PM üzerinden bilgilerinizi paylaşırsanız detaylı bilgi için size uzman ekip araması sağlatabilirim.
  • Merhaba, benimde Telekom ile sözleşmem bitiyor, bilgi almak için TurkNET 'i aradım resmen abonelik açmışlar. Bilgi almak için Müşteri Hizmetlerini aradığımda maalesef kimseye bağlanamıyorum. Bu nasıl bir çalışma sistemidir anlayamadım. Yorumları abartılı bulmuştum ama şu yaşadığımı da göz önünde bulundurduğumda çok da abartılı olmadığını düşünüyorum. Talep etmeden açmış olduğunuz aboneliğin iptalini rica ederim.

• chatkurdu kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GSM numaranızı konu linki ile birlikte PM üzerinden paylaşır mısınız? Size yardımcı olmak isterim.
  • 15 Aydır Türknetliyim ve memnunum. Ping değerim de yakın zamanda oldukça düştü. Seni de bekliyorum.

habib baycanyoutube
    15 Aydır Türknetliyim ve memnunum. bu zamana kadar herhangi bir arıza kaydı oluşturmadım. Seni de bekliyorum. Davet kodu: VEM40TR32QMF Bağlantı: https://turk.net/p/VEM40TR32QMF Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin. Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz. Taahhütsayar: http://www.taahhutsayar.org/?PromoCode=VEM40TR32QMF Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın. #TurknetFiber100 #TurknetFiber #Turknet #Türknet #TurknetDownload #Turknet2022
    https://www.youtube.com/watch?v=PN0bl4CTkeA&feature=youtu.be
  • Turknet ten uzak durun. İnternetin elzem oldugu su zamanda. Baglantiniz giderse yada teknik olarak destege ihtiyaciniz oldugunda muhattab bulamazsiniz. İki haftadir internetim yok. İstanbul gibi bi yerde ben bu eziyeti cekiyorsam diger sehirlerde tuketiciyi ne kadar zor duruma sokuyorlardir siz dusunun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcutta ki türk telekom portumu değiştirmeden servis sağlayıcımı değiştirebiliyor muyum?

• Gencbeyiin kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iptal ettirmeden geçiş işlemi yapmanız durumunda mevcut portunuz üzerinden kullanmaya devam ediyorsunuz.
  • Dream1501 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. Destek kaydı numaranızı gönderir misiniz?
  • Destek kaydim var. İki haftadir ayni cumleler. "Turktelekoma aciliyeti bildirdik, ilgileniyoruz." Ama hic bir gelisme yok. Gelen giden de yok. Teknik anlamda sifirsiniz.... Arkadaslar hizli interneti ucuza aldiginizi sanmayin, kritik bi is yapiyorsaniz baglanti gittiginde zarariniz buyuk olur.

49875160

Yaşanan bazı arızalarda maalesef çözüm sürecinde gecikme yaşanabiliyor. İşlemlerin önceliği için kaydınızla ilgilenen net uzmanımıza bilgi verdim. Gelişmeleri sizinle paylaşacak.
  • Hep ayni cumlelerle uye olacaklara sorunlarla ilgileniyoruz izlenimi verip urkutmek istemiyorsunuz ama bizleri haftalarca internetsiz birakip, ilgilenmediginizi bu sikintiyi yasayanlar biliyor.

Merhaba, arka planda ekiplerimiz saha ekipleri ile sürekli iletişim halinde. Yaşadığınız sorunun çözümü için çalışmalar devam ediyor. Süreci yakından takip ediyoruz, saha ekiplerinden güncel bilgi aldığımız zaman sizinle iletişime geçeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.