Daha doğrusu değişmesini nasıl sağlayacağız? Destek kaydı açıyoruz umurlarında değil adamların robot cevap atıyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TürkNet Smart TV YouTube ve Netflix Sorunu (3. sayfa)
-
-
Başka forumda arkadaş online işlemlerden güvenli internet kısmından aile profiline geçip modemi kapa aç yapmış oyle çözüldüğünü söylemiş ama gğn içinde internet alamadığını da eklemiş arkadaşlar bilmiyorum çözüm müdür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
Galiba CGN ip havuzunda olmamızdan kaynaklanıyor bazı uygulamalara erişemememiz. TÜrknet bunu belki statik ip satmak için yapıyor olabilir başka forumlarda müşteri hizmetlerini arayın cgn havuzundan bloğundan çıkmak istiyorum deyin diye soylenıyor ama robotlara yazınca ne cevap verecekler tahmin etmesi güç değil
Bağlanamıyoruz ki müşteri hizmetlerine online işlemlerden halledin diyor telesekreter
Hocam herkesin kullandığı ip aralığındayız yani cgn havuzundayız buyuk ihtimal sorun bundan kaynaklanıyor ya bi şekilde online işlemlerden talep edicez çıkartın havuzdan diye ya da statik ip adresi talep edicez ayda 12 tl farkla galiba ya da daha sorunsuz avantajlı bi sağlayıcıya geçiçez bilmiyorum kendiliğinden düzelir mi ama zor görğnüyor ben bi aile profiline geçip deniycem şansımı
Denedim aile profilini çözülmedi sorun maalesef, müşteri hizmetlerine de ulaştım az önce burdan yardımcı olamayız online işlemlerden kayıt açın diyor. Dedim ki hanımefendi cevap dahi vermiyor çalışanlar burdan alın kaydımı dddim yardımcı olamıyoruz buradan dedi , belki 5.kaydımı açtım bakalım göreceğiz ama sabrım tükendi geçeceğim başka iss ye artık
Şu an aynı sorun ben ve benim referans olduğum 3 arkadaşımda var. Dolayısı ile ilk beni aradılar. Sorun cuma gece başladı hala giderilmedi. Ben önce evde yapabileceğim her şeyi denedim fakat sorunun turknetten kaynaklı olduğunu telefonla bağlayınca kesinleştirdim. 39945809 numaralı destek kaydıma yukarıda belirtilen, beni suçlayan DNS-VPN gibi problemler belirttiler. Karşılarında sanki teknolojiden anlamayan adam var. Bu ilgisizlik ile devam edin @TurkNetDestek bakalım Pazartesi kaç aboneniz eksilip bu durum şikayeti ile size ulaşır bilemiyorum. Karantina gününde tek yapılacak aktivite olan dizi film izlemeye sayenizde ara verdik. 1 arkadaşıma daha önermem bu vakitten sonra.
-
Aynı sorunu yaşayan millenicom kullanıcıları modem deki mtu değerini değiştirerek problemi çözmüşler. -
Kesinlikle Pazartesi düzelmezse başka servise geçeceğim bıktık bunlarla uğraşmaktan böyle saçmalık olmaz gerçekten parasını veriyoruz hizmet alamıyoruz
Hocam o mtu değeri nedir? Nasıl değiştirebiliriz aydınlatır mısınız zahmet olmaz ise
Hocam bilgisayardan 192.168.1.1 yazılıp girdiğiniz modem arayüzüne girin hani modemi resetleyince ya da ilk modem gelince aktifleştirmek için girğiniz sayfaya benim modem zyxel ben bu adresten giriorum login aayfası açılacak admin yazıp kullanıcı adını parolaya modemin arkasındakı parolayı girin login passaword yazanı yani sonra bnde network setting ve broadband a giriorum oradan internetimi seçiorum ayarlardan mtu 1492 yazar onu 500 yaptım bende düzeldi hocam mtu ayarını 500 yaptım apply ye bastım
Mtu değerinden bahseden arkadaşa teşekkür ederim sayesinde yaptım şimdilik düzeldi ama bakalım tekrardan hata vermez inşaAllah
quote:
Orijinalden alıntı: Beyat54Mtu değerinden bahseden arkadaşa teşekkür ederim sayesinde yaptım şimdilik düzeldi ama bakalım tekrardan hata vermez inşaAllah
Aynen hocam bende mtu degistirdim duzeldi problemim
Baktım modem arayüzüne bulamadım ya, kararımı verdim kurtuluyorum turknet işgencesinden muhatabımız bile yok karşımızda sanırım superonlime a geçeceğim
Hocam modeminizin markası ne ise google dan yardım alabilirsiniz modem arayüzüne nasıl girilir diye yazarsanız illaki modem arayüzünde ayarlarda mtu değeri yazar bi arkadaş da benim gibi çözmüş bence pes etmeyin deneyin
Aynı değeri bende girdim tv'deki problem düzeldi ama şimdide bilgisayarımda netflix'i açılmıyor. Sizde durum nasıl acaba?
-
Hocam benim telefondakı uygulama açılıodu ama tvdeki netflix amazon gibi uygulamalar açılmıodu mtu ayarını 500 yaptım şuan tv de telefonda açıo uygulamaları ama bılgısayarda denemedim daha once netflix olmadı dns ayarını değiştirin bilgisayarınızın bir de oyle deneyın eger sadece sorun bılgısayarda ise
Değeri 600 yapınca hepsi halloldu.
-
Hala bulamadım ya msu ayarını tp link td w9970 modemim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X