|
TürkNet Smart TV YouTube ve Netflix Sorunu (4. sayfa)
-
-
Merhaba, yaşadığınız sorunun tekrar kontrol edilmesi için teknik uzmanlarımıza bildirimde bulundum. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. -
Gerekli kontrolleri bu kadar geç yapan arkadaşlarla çalışmanızı tavsiye etmem. -
Merhaba mtu değerini buldum ve 600 yaparak çözdüm sorunu teşekkür ederim bilgilendirme için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba uygulamaya erişim sorununu forumdaki arkadaşlar sağolsun çözdüm ( teknik ekibiniz kesinlikle yardımcı olmadı maalesef ) şimdi şunu söylemek istiyorum modemim tp link td w9970 ve güncel olarak 20.08.05.01006 yazılım yüklü bu yüzden bu model önceki servis sağlayıcısı olan Türk Telekom tarafından verilmişti ve DNS ayarı maalesef yapılmıyor bu konuda yardımcı olur musunuz?
Merhaba, arıza çözüm süreci genel olarak 3 iş günüdür. Ancak arızanın tekrar kontrol edilmesi durumlarında süreç belirtilen süreyi aşabiliyor. Arkadaşlarım çalışmalarını tamamladığında sizinle iletişime geçecektir. -
Merhaba, modem konusunda maalesef yardımcı olamıyoruz. Bu konuda modem üretici firma ile görüşebilir misiniz? -
Arkadaşlarınız en azından ilgileniyoruz gibi geri dönüş yapabilir. Ayrıca bu sorun çok zor bir sorun değil farkında mısınız? Hatta şöyle söyleyeyim sabit ip alsam şimdi biter sorunum. 25.12.20 cuma gününden beri netflix, Amazon prime gibi uygulamalara ‘Android TV’ üzerinden bağlanamıyorum. YouTube aşırı yavaş tvde. Daha önce Millenicom kullanıyordum. Aynı altyapı hiç sorun yaşamadım daha uygun olsun diye TürkNet’e geçtim. Geçtiğimden beri sıkıntılı. Sağolun ki BTK’dan uyarı yiyecek kadar ilgileniyorsunuz. Sanırım size de forumda he de geç nasıl olsa bi şekil çözeriz demişler sanırım. Akşam eve gittiğimde hala sıkıntılar devam ediyorsa yılbaşı gelmeden operatör değiştireceğim. Yılbaşında para verdiğim aboneliğime eriştiremiyorsa ben neden internet adıyla beni internete ulaştıramayan Turknet’e para vereyim? -
-
Merhaba, yaşadığınız sorunun önceliğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım bu konuda gerekli çalışmaları yaparak size bilgi verecektir. Konuyu yakından takip ediyorum. -
Merhaba, sorun yaşıyorsanız teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Şimdilik sorun görünmüyor ama TurkNet kullanıcı lari sorun yaşıyor diye forumun her yerinde konuşuluyor haberiniz olsun 😉 -
Merhaba arkadaşlar, bende ayni sorun vardi. Turknet abonesiyim. Tv de youtube netflix açılmiyordu. Sorunu mtu/mru degerini 600 yaparak hallettim. Wan yapilandirmasi içinde gelişmiş kısmında bulunur bu özellik.
Merhaba @TurkNetDestek
Son 3 gündür aynı sorunu yaşıyorum mobil veri açıp tv ye bağlandığımda hiçbir problem yok fakat turknet ile bağlanınca youtube atv netfilix gibi hicbir uygulamayı kullanamıyorum. Sen tarayıcısından bile youtube açtığımda açılmıyor. Az önce destek kaydı açtım burda sorun yaşayan arkadaşları ve çözüm için yazdiklarinizida kayıtta belirtip çözüm talebinde bulundum cozulurmu çözülmez mi bilmiyorum.destek numaramı burdan sizinlede paylaşıyorum lütfen gerekli yardımı sağlayın son bir aydır farklı farklı sorunlar yaşamaya başladım ve bu sorunlar devam etmesi durumunda farklı operatöre geçerek çözüm bulmaya çalışacağım destek kaydı numaram 40066567 iyi çalışmalar.
Ilk fotoğraf turknet bağlıyken alınan sonuç ıkincisi ise telefondan mobil veri açıp kablosuyla bağlanınca alınan sonuç. Yanı turknet dışında bir bağlantı ile bağlanınca sorun ortadan kalkıyor. Lütfen acil çözüm bulun. Destek kayıt no 40066567
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
Merhaba, sorun yaşıyorsanız teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?Aynı sorunu ben de yaşıyorum günlerdir. Destek No: 39971096
Sorunu bir an önce düzeltirseniz çok iyi olur.
-
https://www.manualslib.com/manual/973758/Tp-Link-Td-W9970.html?page=30
Linkteki sayfada gösteriyor ekranını.
-
TTnet'in verdiği 9970 modemde MTU ayarı yok, bu paylaşılan resimden farklı ayarlar.
-
Tplink modem kullanıyorum bulamadım wan ayarlarını. 3 gündür bununla uğraşıyorum hala çözemedim -
Modem sıfırlama olmadı, türknet ten ses yok zaten, tek mru yapmadığım kaldı onu da bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X