Şimdi Ara

TürkNet Smart TV YouTube ve Netflix Sorunu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
8.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • Mahmut.Virane M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımıza ayrıca ilettim. Arkadaşlarım gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak size bilgi verecektir.
  • shaq_1907 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunun devam ettiğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım network ekiplerine sorunu ileterek çözümleyecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.
  • lethee0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek önceliğini sağlayabilmem için kayıt numarasını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • Benim sorunum samsung akıllı televizyonumda puhu tvden video açamıyorum. Arkadaşların bahsettiği gibi mobil internet ile bağlanınca sorun ortadan kalkıyor.mru ve mtu değerlerini değiştirdim, google dns geçtim fakat hiçbiri çözüm olmadı. Turknet destek kaydıma da şaka gibi bir kopyala yapıştır cevap verildi. Onu da buraya ekliyorum bundan sonra insanlara kopyala yapıştır cevaplar vermeyin.

Destek numaram 40079021. @TurkNetDestek

TürkNet Smart TV YouTube ve Netflix Sorunu
  • Evet arkadaşlar anladığım kadarıyla bütün turknet kullanıcıları 1 haftadır televizyondn YouTube ve smart uygulamaları kullanamıyor. Mobil bağlantıdan ağ paylaşınca da sorunun giderildiğini görüyor ve sorunun kesinlikle turknet kaynaklı olduğu anlaşılıyor.şimdi diyorum ey turknet 10 tane arıza kaydı oluşturdum hep aynı cevaplarla kopyala yapıştır yaptınız.Kesinlikle turknet olarak çözüm odaklı değilsiniz. Bu yüzden daha 10 gündür başlattığım aboneliği sonlandırıyorum. Böyle giderse bütün müşterileri kaybedeceksiniz. Abone olurken hergün arayan turknet işleri bitince 1 kez bile aramıyorlar. Yazıklar olsun hakkımız haram olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu ben ve benim önerim ile alan arkadaşlarımda yasiyordu Netflix dışında hiçbir uygulama LG televizyonumda açılmıyordu ki Netflix ağ sorgulaması yaptığımda 31mb hız görüyordum ama bir türlü Spotify YouTube gibi uygulamaları açamıyordum diz üstü bilgisayarımda devamlı internet kopmaları oluyordu buradan yorumları okuyup mru değerlerini 500-600 yaptım ama olmadı en son arkadaştan yedek modem aldım değiştirdim ve şimdi sıkıntısız çalışıyor herşey hat yine türk net bir tavsiye olsun diye söylüyorum siz de modeminizi imkanınız varsa değiştirip deneyin arkadaşlar da yeni modem aldı düzeldi
  • ayanoguz A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konuyu network ekiplerimize ilettim. Bu konuda güncel bilgi aldığımda sizinle paylaşacağım. Konuyu yakından takip ediyorum.
  • mhmtsdkeski M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşanan sorunu teknik uzmanlarımızdan bağımsız olarak network ekiplerimize ilettim. Bu konuda güncel bilgi aldığımda buradan paylaşacağım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Açtığım kayıtta aldığım sonuç bu test yapmamı istediler sorunum bilgisayar veya telefon değil smart tvde uyglamaların çalışmaması. Farklı bir bağlantıdan bağlandığımda smart tv de hiçbir problem yokken türknette sorun var. Bu sorun 2 yıldır aynı modemde ve aynı ayarlarda yoktu. Bağlantı hızım 75 Mbps idi ama verim alamadığım için 35 Mbps geri dönüş yaptım geçen hafta. 35e geri dönmemden sonra bu sorun başladı modemi resetleyip yeniden kurulum yapmama rağmen çözülmedi google dns ve farklı dns denememe rağmen yine çözüm olmadı. Tv'me en güncel update yaptım sonuç yine aynı. Şimdi farklı bağlantıda sorun aynı olsa tv de sorun var der samsung firmasından destek isterdim ki istedimde zaten onlarda bağlandı ve sorunun internet sağlayıcısından olduğunu belirttiler farklı iki bağlantıda denedikleri için birinde sorun cıkarken diğerinde hiçbir sorun olmayınca başka acıklaması yok dediler. Aynı şehirde aynı meslektaşım olan ve benim tarafımdan türknete davet edilen arkadaşımda smart tvde aynı sorunu yaşıyor oda tv servise götürdü servisteki modeme bağlanınca hiçbir sorun yok ama eve getirip türknete bağladığında ondaki sorunda devam ediyor. Lütfen en kısa sürede care bulun aksi halde bende benim arkadaşta farklı operatöre geçmek için başvuruda bulunup Türknetten ayrılacağız bilginize @TurkNetDestek

Bir de modem değiştirip denermisiniz ben değiştirdim ve oldu aynı sorunu yaşıyordum
  • Sırf TV den YouTube ve smart uygulamalara giremiyorum diye gittim bu akşam farklı bir modem daha satın aldım ve düzelmedi halen sorun devam ediyor. Turknet bu sorunu çözmesi gerekiyor yoksa bütün müşterileri kaybedecek.

• Hocam modem arayüzüne girin oradan mtu ya da mru yazan bölme var 1492 yazar genelde onu değiştirin 600 yapın çoğu arkadaşın boyle düzeldi smart tv netflix sorunu şimdilik böyle çözülüyor

• TürkNet Smart TV YouTube ve Netflix Sorunu

Ben MRU değiştim açıldı 1492 İdi 1400 düşürdüm oldu Modem ZTE H298A

Merhaba, bu konuda network ekiplerimizden güncel bilgi alamadım. Bunun üzerine tekrar bildirimde bulundum. Konuyu ben ayrıca takip ediyorum. Gelişme olması durumunda buradan bilgi vereceğim.
  • mhmtsdkeski M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuyu network ekiplerine ilettim. Güncel bilgi aldığımda buradan bilgi vereceğim.
    Bakalım bu sizin ekipler bu işten anlıyorlar mı acaba. Yüzlerce kişi aynı sorunu yaşıyorken bir sorunun kaynağı nedir bilmiyor ekipleriniz.düzeltin artık bu sorunu.

Ayni sıkıntı bende de var benden de test istiyorlar ben sürekli pc im yok benim mi box ta sorun var diyorum bi sey yapamadılar bende mtu değerini düşürdüm youtube netfilix e giriyorum bu seferde bağlantı çok ağır ping yükseğe çıkıyor sayfalara bağlanamıyorum eger sorunum çözülmez ise maalesef çıkacam turknetten

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorunun devam ettiğini teknik uzmanlarımıza ilettim. Arkadaşlarım network ekiplerine sorunu ileterek çözümleyecektir. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.

39971096 nolu sorunum şu an düzelmiş gözüküyor. Destek kaydını kapatıyorum. Teşekkürler. Umarım diğer arkadaşların sorunu da hızlıca çözülür ve bu sorun Turknet için sorun olmaktan çıkar.

Aylık 12 tlye statik ip hizmetini satın aldım ve açılmayan uygulamalar açılmaya başladı. Bu belki sorunun çözümünde size bir yol gösterebilir. Benim gibi sorun yaşayan arkadaşlar deneyebilir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.